Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Swnse hic mi belirti yok benim kuzenimde hic belirtisz asilamadan hamile kaldi ilk asilamnmi canm bide
Yok benim ilk değil 4. Asilama ama aralikli 2015te 2 tane asilama 1 tüp bebek... Tüp bebek tuttu 3 bebeğim vardı ama 12. Haftada kalpleri durdu... sonra 2016 da 1 asilama 1 tüp yaptırdık tutmadı ben de bosvermistim... sonra dedik ki bir deneyelim asilama yaptırdım şimdi bekliyoruz ama pek ümitli değiliz benim eşimde sperm sayisi az... Bu asilamada da 2 milyon sperm %45 hızlı ... kismetse tutar... Bu arada biz 9 yıllık evliyim ben de 35 yasindayim:KK68:

Yok benim ilk değil 4. Asilama ama aralikli 2015te 2 tane asilama 1 tüp bebek... Tüp bebek tuttu 3 bebeğim vardı ama 12. Haftada kalpleri durdu... sonra 2016 da 1 asilama 1 tüp yaptırdık tutmadı ben de bosvermistim... sonra dedik ki bir deneyelim asilama yaptırdım şimdi bekliyoruz ama pek ümitli değiliz benim eşimde sperm sayisi az... Bu asilamada da 2 milyon sperm %45 hızlı ... kismetse tutar... Bu arada biz 9 yıllık evliyim ben de 35 yasindayim:KK68:
Ben birsey soracağım doktor tutmama nedenini söyledimi herseyine bakıldı mı merak ettim

Erken yapmışsın testi ama insanin içi durmuyor... benim de 10.gunum yarın kan testi mi yaptırdım diyordum eşim olmaz 4 gun 4 gündür varsa da belki küçüktür testte çıkmaz üzülürsün ters birsey yaparsın bu sefer de düşer müşer dedi... sen bekle belki de vardır... sende belirtiler de vardi değil mi
Evt bencde tavsiye etmem yapmayin erkek bekleyin koymaya basladi su saat oldu nasil.negatif diye:( aglayasim var .. bnde belirti cok ama hamilelik belirtisimi yoksa asilamanin verdigi bisiymi bilmiyorum :(

Sanırım bende dayanamaz yapardım. Fakat sabretmek lazım. Hiç yapmamış gibi pazartesiyi bekle canım. Yine dikkat etmeye devam et. Sonuç hiç belli olmaz :KK66:
Yapcak bisey yok resmn fobi oldu hastaede nasil bekliycem bilmiyorum negatif gormek hele :( bir muciE oldun istiyorum hepimiz icinndua ediyorum tek bana degil

Ya siz bitkisel kurler yapmadinizmi sanki anan kurlerle olacak gibi geliyor ?

Insallah hic ummadiginiz anda acilir kapilar surpiriz gibigelir bebegin rabbin sabur versin guc kuvvet versin tez vakittede evlat...

merhaba benimde bugun 9. gunum ve hic belirtim yok herkes batma oluyo felan diyo sadece bir kac kisi gordum belirtisiz hamilelik geciren sende durumlar nasil peki
Bende dorduncu gun bulanti kusma basladi ilk 3 gunde is yapamadim kasiklarimdan siddetli olmasada agrim vardi ve ayakta duramadim kasiklarim patlicak gibi oluyordu. Su gune kadar sadece 3 gun kusmadim. Su uc gundurde adet agrisi gibi ahrim var belime bacaklarma vuruyor basdonmesi coktu son gunlerde hafifledi goguslerim sis onlarda yeni agrisi gecmeye basladi ama hala var bnde boyle biraz agir gecti sanirim yatmadim 3.gunden sonra hep disardaydom ama arabayla fln gittim hep ama yuruyemiorm kasiklar agriyor hemen bnde boyle canim nasil hamilelik yoksada bnm asilamam sanirim zor geciyor.. tup bebegi dusunemiyorum daha agir ilaclarla..

Bende dorduncu gun bulanti kusma basladi ilk 3 gunde is yapamadim kasiklarimdan siddetli olmasada agrim vardi ve ayakta duramadim kasiklarim patlicak gibi oluyordu. Su gune kadar sadece 3 gun kusmadim. Su uc gundurde adet agrisi gibi ahrim var belime bacaklarma vuruyor basdonmesi coktu son gunlerde hafifledi goguslerim sis onlarda yeni agrisi gecmeye basladi ama hala var bnde boyle biraz agir gecti sanirim yatmadim 3.gunden sonra hep disardaydom ama arabayla fln gittim hep ama yuruyemiorm kasiklar agriyor hemen bnde boyle canim nasil hamilelik yoksada bnm asilamam sanirim zor geciyor.. tup bebegi dusunemiyorum daha agir ilaclarla..
insallah hamilelik belirtisidir

Ya siz bitkisel kurler yapmadinizmi sanki anan kurlerle olacak gibi geliyor ?
Emin ol şu internet ortamında ne kadar kür ve ot varsa bulduk içtik hatta Meryem otu ve adini su anda hatirladigim degisik bir ot getirttik onu da kullandık.... olmayınca olmuyor ben kabullendim... su sebebi belli olmayan Kısırlık diyor ya doktorlar iste en bariz örnegiyiz.. eh gene de her uygulama bir heyecan oluyor içimde...

Back
X