- 16 Ağustos 2017
- 92
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.521
Kacinci gunun canm benim 3 gunum gogsumun bu kadar acimasi normalmi acababende hic belirti yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci gunun canm benim 3 gunum gogsumun bu kadar acimasi normalmi acababende hic belirti yok![]()
bilmiyorum ama erken gibi sanki canmKacinci gunun canm benim 3 gunum gogsumun bu kadar acimasi normalmi acaba
Acaba adet belirtisimi yasiyorm oyle bekirtilerbilmiyorum ama erken gibi sanki canm
benim 9. gunum bugun cuma gunu test yaptircam allahin izniyle
kac gun varki adetine canimAcaba adet belirtisimi yasiyorm oyle bekirtiler
Swnse hic mi belirti yok benim kuzenimde hic belirtisz asilamadan hamile kaldi ilk asilamnmi canm bide10 gun faln var canm duzensz bazen daha gecde olabiliyrm
Bende de hiç bir belirti yok hakkimizda hayırlısı olsun.. inşallah bizim de bebislerimiz olurmerhaba benimde bugun 9. gunum ve hic belirtim yok herkes batma oluyo felan diyo sadece bir kac kisi gordum belirtisiz hamilelik geciren sende durumlar nasil peki
Yok benim ilk değil 4. Asilama ama aralikli 2015te 2 tane asilama 1 tüp bebek... Tüp bebek tuttu 3 bebeğim vardı ama 12. Haftada kalpleri durdu... sonra 2016 da 1 asilama 1 tüp yaptırdık tutmadı ben de bosvermistim... sonra dedik ki bir deneyelim asilama yaptırdım şimdi bekliyoruz ama pek ümitli değiliz benim eşimde sperm sayisi az... Bu asilamada da 2 milyon sperm %45 hızlı ... kismetse tutar... Bu arada biz 9 yıllık evliyim ben de 35 yasindayimSwnse hic mi belirti yok benim kuzenimde hic belirtisz asilamadan hamile kaldi ilk asilamnmi canm bide
Ben birsey soracağım doktor tutmama nedenini söyledimi herseyine bakıldı mı merak ettimYok benim ilk değil 4. Asilama ama aralikli 2015te 2 tane asilama 1 tüp bebek... Tüp bebek tuttu 3 bebeğim vardı ama 12. Haftada kalpleri durdu... sonra 2016 da 1 asilama 1 tüp yaptırdık tutmadı ben de bosvermistim... sonra dedik ki bir deneyelim asilama yaptırdım şimdi bekliyoruz ama pek ümitli değiliz benim eşimde sperm sayisi az... Bu asilamada da 2 milyon sperm %45 hızlı ... kismetse tutar... Bu arada biz 9 yıllık evliyim ben de 35 yasindayim![]()
Evt bencde tavsiye etmem yapmayin erkek bekleyin koymaya basladi su saat oldu nasil.negatif diyeErken yapmışsın testi ama insanin içi durmuyor... benim de 10.gunum yarın kan testi mi yaptırdım diyordum eşim olmaz 4 gun 4 gündür varsa da belki küçüktür testte çıkmaz üzülürsün ters birsey yaparsın bu sefer de düşer müşer dedi... sen bekle belki de vardır... sende belirtiler de vardi değil mi
Yapcak bisey yok resmn fobi oldu hastaede nasil bekliycem bilmiyorum negatif gormek heleSanırım bende dayanamaz yapardım. Fakat sabretmek lazım. Hiç yapmamış gibi pazartesiyi bekle canım. Yine dikkat etmeye devam et. Sonuç hiç belli olmaz![]()
Ya siz bitkisel kurler yapmadinizmi sanki anan kurlerle olacak gibi geliyor ?Yok benim ilk değil 4. Asilama ama aralikli 2015te 2 tane asilama 1 tüp bebek... Tüp bebek tuttu 3 bebeğim vardı ama 12. Haftada kalpleri durdu... sonra 2016 da 1 asilama 1 tüp yaptırdık tutmadı ben de bosvermistim... sonra dedik ki bir deneyelim asilama yaptırdım şimdi bekliyoruz ama pek ümitli değiliz benim eşimde sperm sayisi az... Bu asilamada da 2 milyon sperm %45 hızlı ... kismetse tutar... Bu arada biz 9 yıllık evliyim ben de 35 yasindayim![]()
Insallah hic ummadiginiz anda acilir kapilar surpiriz gibigelir bebegin rabbin sabur versin guc kuvvet versin tez vakittede evlat...Yok benim ilk değil 4. Asilama ama aralikli 2015te 2 tane asilama 1 tüp bebek... Tüp bebek tuttu 3 bebeğim vardı ama 12. Haftada kalpleri durdu... sonra 2016 da 1 asilama 1 tüp yaptırdık tutmadı ben de bosvermistim... sonra dedik ki bir deneyelim asilama yaptırdım şimdi bekliyoruz ama pek ümitli değiliz benim eşimde sperm sayisi az... Bu asilamada da 2 milyon sperm %45 hızlı ... kismetse tutar... Bu arada biz 9 yıllık evliyim ben de 35 yasindayim![]()
Bende dorduncu gun bulanti kusma basladi ilk 3 gunde is yapamadim kasiklarimdan siddetli olmasada agrim vardi ve ayakta duramadim kasiklarim patlicak gibi oluyordu. Su gune kadar sadece 3 gun kusmadim. Su uc gundurde adet agrisi gibi ahrim var belime bacaklarma vuruyor basdonmesi coktu son gunlerde hafifledi goguslerim sis onlarda yeni agrisi gecmeye basladi ama hala var bnde boyle biraz agir gecti sanirim yatmadim 3.gunden sonra hep disardaydom ama arabayla fln gittim hep ama yuruyemiorm kasiklar agriyor hemen bnde boyle canim nasil hamilelik yoksada bnm asilamam sanirim zor geciyor.. tup bebegi dusunemiyorum daha agir ilaclarla..merhaba benimde bugun 9. gunum ve hic belirtim yok herkes batma oluyo felan diyo sadece bir kac kisi gordum belirtisiz hamilelik geciren sende durumlar nasil peki
insallah hamilelik belirtisidirBende dorduncu gun bulanti kusma basladi ilk 3 gunde is yapamadim kasiklarimdan siddetli olmasada agrim vardi ve ayakta duramadim kasiklarim patlicak gibi oluyordu. Su gune kadar sadece 3 gun kusmadim. Su uc gundurde adet agrisi gibi ahrim var belime bacaklarma vuruyor basdonmesi coktu son gunlerde hafifledi goguslerim sis onlarda yeni agrisi gecmeye basladi ama hala var bnde boyle biraz agir gecti sanirim yatmadim 3.gunden sonra hep disardaydom ama arabayla fln gittim hep ama yuruyemiorm kasiklar agriyor hemen bnde boyle canim nasil hamilelik yoksada bnm asilamam sanirim zor geciyor.. tup bebegi dusunemiyorum daha agir ilaclarla..
anladim insallah hamilesindir allahtan umut kesilmez :×10 gun faln var canm duzensz bazen daha gecde olabiliyrm
Ben birsey soracağım doktor tutmama nedenini söyledimi herseyine bakıldı mı merak 1.
Evet genetik de dahil herşey ama herşey... sadece esimin sperm sayisi düşük.. aslında ilk tüp bebek tuttu ama 2.de ben Ateşlendim uygulamadan sonra..Ben birsey soracağım doktor tutmama nedenini söyledimi herseyine bakıldı mı merak ettim
hepimizin Kucağı boş kalmaz insallahInsallah hic ummadiginiz anda acilir kapilar surpiriz gibigelir bebegin rabbin sabur versin guc kuvvet versin tez vakittede evlat...
İnşallah canimBende de hiç bir belirti yok hakkimizda hayırlısı olsun.. inşallah bizim de bebislerimiz olur![]()
Emin ol şu internet ortamında ne kadar kür ve ot varsa bulduk içtik hatta Meryem otu ve adini su anda hatirladigim degisik bir ot getirttik onu da kullandık.... olmayınca olmuyor ben kabullendim... su sebebi belli olmayan Kısırlık diyor ya doktorlar iste en bariz örnegiyiz.. eh gene de her uygulama bir heyecan oluyor içimde...Ya siz bitkisel kurler yapmadinizmi sanki anan kurlerle olacak gibi geliyor ?