Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok yorucu cok :KK43: insallah hepinizin tutar ugrasmazsiniz
Kesinlikle çok yorucu.. 1 buçuk yıla 2 rahim filmi, bi laparoskopi ve sınırsız muayene sığdırdım. İlk aşılamam bu benim. Dr spermi rahime değilde vajinaya bıraktığı için de hiç ümidim yok. Hakkımda en hayırlısı neyse o olsun.

Kesinlikle çok yorucu.. 1 buçuk yıla 2 rahim filmi, bi laparoskopi ve sınırsız muayene sığdırdım. İlk aşılamam bu benim. Dr spermi rahime değilde vajinaya bıraktığı için de hiç ümidim yok. Hakkımda en hayırlısı neyse o olsun.
:( bilgin varmi asilama 3 kez yapincami ucretsiz tup bebek yapiyorlarmis. Ben istesem devlette tup bebek yaptiramammi ilk denemeden sonra

Yarın yaptiracaktim testi ama tüm gün toplantı olacakmış gittim yaptırdım kizlar sonuç negatif:110:
hic sasirmadim :/ kimin pozitifki .. bugun doktoru aradim ozelde oldum asilamayi . Direk tup yapilirmi dedim evet dedi 10 milyarmis. 3 kere asilama yapsam ztm 7.5 milyar ha 10 ha 7.5 cok bisi yok direk tupmu yapsamki diorm ben de dun geceden beri onu dusunuyorum.:( asilamadan umidim yok bide otekilerde tutmazsa 7m5 milyar cope gidicek. Zor ya:(

Evet kızlar aşılama şansı çok düşük ne yazık ki. Bu hesap bana da mantıklı geliyor. Bizde morfoloji %3 sizlerde sorun neydi

Back
X