Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam canlar nasılsınız zenan kayra moralınızmı bozuk sekerler bozmayın bakıyım morallerı allahımın ıznıyle basarıcaz sonunda bizde a.s. :emir_bebek:

derram cım sağol tatlım
ben iyiyim şöyle bi silkindimkafamçokkarıştı
tabi silkinmem de sizler sayesinde kendime geldim
inşallah hayırlısıyla olacak hepimizin inşallah:emir_bebek:

senın ne gibi bi sorunun yada gelişmemi var raporda nalat bekim meraklandımmmmm jeyyar çatlatma benı hadii

Canım daha önce de yazmışım, eşimin yaptırdığı son testin sonucu da kötü çıktı .durum böyle olunca hemen tüp bebek olarak tedavi şekline karar verdik..istenilecek belgeleri bize söyledi.. 1 gün içinde onları temin ettik.. dr un üniversite hastanesinde olması (özel hastası olsamda), 12 senedir aynı dr kontrolünde olmamv e benim daha önce geçirdiğim ameliyatların da o hastanede olması işimizi kolaylaştırdı.. Yapılan tüm tahlilleri, filimleri ve diğer evrakları dün hastaneye götürdük.. Gerekli incelemeler yapıldı formlar kartlar işlendi.. 1 hafta sonra raporumuzu alabileceğimizi söylediler.. Bu arada bugün benim adetimin 21. günü idi.. Dr beni tekrar ultrasona aldı, sonuç da iyi çıkınca tanıdık eczaneden şu an için gerekli olan ilacı temin ettik ve ilk iğne bugün merkezde yapıldı.. Yani 1.tüp bebek denemesi için tedavime bugün başlanmış oldu... İşimiz rast gitti yaa :nazar: inşallah sonu da güzel olur...

benimde yarın 2. aşılamam yapılacak şimdiden heyecanlıyım sanki bu sefer tutacakmış gibi hisediyorum geçen aşılamada 2 yumurtam vardı bu sefer 3 yumurtam var bu sabah doktor kontrol etti akşama çatlarlar yarın sabahtan aşılamayı yaparız dedi inşalah umutlarım boş çıkmaz

Canım aşılaman hayırlı olsun... Rabbim yardımcın olsun... İnşallah müjdeli haberler alırız...

günışı cım
canım benim ya çok sağol tatlım a.s.
sizlerin sayesinde:1hug:
iyiyim iyiyim tatlım ben
işte bekliyorum test yapmıyorum niye yapmıyorum onuda bilmiyorum ama 2 gün içinde belli olucak regl olucam mı olmuyacağım mı onu bekliyorum:1shok:

Kayracım Allah gönlüne göre versin... ALLAHIM İnşallah güzel sonuç alırız!!!!!!!!!!!!!!!!!... Banada diğer arkadaşlarımıza da ne güzel moral olursun tatlımm yaa ... Gerçi sen hep moral veriyor ve pozitif düşüncelere yönlendiriyorsun bizleri... Şeniz

derram cım sağol tatlım
ben iyiyim şöyle bi silkindimkafamçokkarıştı
tabi silkinmem de sizler sayesinde kendime geldim
inşallah hayırlısıyla olacak hepimizin inşallah:emir_bebek:

EVET ŞEKERLER SABIR EDİP BAŞARICAZ ALLAHIN İZNİYLE BURDAKİ DAYANIŞMA OLDUKTAN SONRA SIRTIMIZ YERE GELMEZ EVELALLAH GÜZEL ÇITIRRLAARRRsırnaşık şey

Canım daha önce de yazmışım, eşimin yaptırdığı son testin sonucu da kötü çıktı .durum böyle olunca hemen tüp bebek olarak tedavi şekline karar verdik..istenilecek belgeleri bize söyledi.. 1 gün içinde onları temin ettik.. dr un üniversite hastanesinde olması (özel hastası olsamda), 12 senedir aynı dr kontrolünde olmamv e benim daha önce geçirdiğim ameliyatların da o hastanede olması işimizi kolaylaştırdı.. Yapılan tüm tahlilleri, filimleri ve diğer evrakları dün hastaneye götürdük.. Gerekli incelemeler yapıldı formlar kartlar işlendi.. 1 hafta sonra raporumuzu alabileceğimizi söylediler.. Bu arada bugün benim adetimin 21. günü idi.. Dr beni tekrar ultrasona aldı, sonuç da iyi çıkınca tanıdık eczaneden şu an için gerekli olan ilacı temin ettik ve ilk iğne bugün merkezde yapıldı.. Yani 1.tüp bebek denemesi için tedavime bugün başlanmış oldu... İşimiz rast gitti yaa :nazar: inşallah sonu da güzel olur...

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIMCIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BURDAN ALIRIZ İŞLERİN HEP YOLUNDA GİTSİN İNŞALLAHHH

[/QUOTE]Canım daha önce de yazmışım, eşimin yaptırdığı son testin sonucu da kötü çıktı .durum böyle olunca hemen tüp bebek olarak tedavi şekline karar verdik..istenilecek belgeleri bize söyledi.. 1 gün içinde onları temin ettik.. dr un üniversite hastanesinde olması (özel hastası olsamda), 12 senedir aynı dr kontrolünde olmamv e benim daha önce geçirdiğim ameliyatların da o hastanede olması işimizi kolaylaştırdı.. Yapılan tüm tahlilleri, filimleri ve diğer evrakları dün hastaneye götürdük.. Gerekli incelemeler yapıldı formlar kartlar işlendi.. 1 hafta sonra raporumuzu alabileceğimizi söylediler.. Bu arada bugün benim adetimin 21. günü idi.. Dr beni tekrar ultrasona aldı, sonuç da iyi çıkınca tanıdık eczaneden şu an için gerekli olan ilacı temin ettik ve ilk iğne bugün merkezde yapıldı.. Yani 1.tüp bebek denemesi için tedavime bugün başlanmış oldu... İşimiz rast gitti yaa :nazar: inşallah sonu da güzel olur...[/QUOTE]

canım tedavinde boyunca sana başarılar.inşallah dediğin gibi sonuda güzel olur.

Merhaba kızlar ben doktordan geldim ama maalesef yumurta gelişmediği için aşılama iptal oldu. Çikolata kisti nedeniyle yumurta gelişmemiş. Regl olduktan sonra 2 ay doğum kontrol hapı kullanacağım. Çok canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti.

herkese günaydın çıtırdak çerezleeeeeeer

güzel bir haftasonu diliyorum hepinize...bugün keyifler nasıllll

a.s.saol canımcımm sizinde günleriniz güzel geçsin işşalllaahhhh...valla ben memlekete gidiyorummm yani balıkesire acık geziyim orda pazartesi görüşürüz artık sizi çokk öpüyorum kızlarrrrrŞeniz

ALİN ciğim hayırlısı olsun canım sakın sakın üzülme.Her işte bir hayır vardır.Bende tedavimi aylarca ertelemek zorunda kaldım çeşitli nedenlerden.

Üzülüyordum önceleri senin gibi.Sonra beklerken hamile kaldım canım.

Merhaba kızlar ben doktordan geldim ama maalesef yumurta gelişmediği için aşılama iptal oldu. Çikolata kisti nedeniyle yumurta gelişmemiş. Regl olduktan sonra 2 ay doğum kontrol hapı kullanacağım. Çok canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti.

alin ciğım üzülme bi hayır vardır elbet meleğimizi kucağımıza almak için beklemek gerekıyorsa onuda yaparız yeterki gelsin onun için hazırladığımız dünyamıza sen içini ferah tut inanıyorumkı olcak sonunda sende inan

senın ne gibi bi sorunun yada gelişmemi var raporda nalat bekim meraklandımmmmm jeyyar çatlatma benı hadii

günışığıcım
canım tedavin hayırlı olsun canım
allah hayırlısıyla hamişlik versin
işin hep rast gider inşallah sonuç da çok güzel olur inşallah tatlım:nazar:
yeni eve taşınmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam
yeni bir ev........yeni bebiş.....:emir_bebek:

Kayracım Allah gönlüne göre versin... ALLAHIM İnşallah güzel sonuç alırız!!!!!!!!!!!!!!!!!... Banada diğer arkadaşlarımıza da ne güzel moral olursun tatlımm yaa ... Gerçi sen hep moral veriyor ve pozitif düşüncelere yönlendiriyorsun bizleri... Şeniz

günışığı cım
tatlım sağol tatlım 2. aşılam olmadı benim bugün regl oldum
çok kötü değilim sanki olmadı diyordum ya
tutunamamış bebişim bu sefer
inşallahgelecek sefere ben onu sabırla bekliyorum:emir_bebek:

a.s.saol canımcımm sizinde günleriniz güzel geçsin işşalllaahhhh...valla ben memlekete gidiyorummm yani balıkesire acık geziyim orda pazartesi görüşürüz artık sizi çokk öpüyorum kızlarrrrrŞeniz

EVET ŞEKERLER SABIR EDİP BAŞARICAZ ALLAHIN İZNİYLE BURDAKİ DAYANIŞMA OLDUKTAN SONRA SIRTIMIZ YERE GELMEZ EVELALLAH GÜZEL ÇITIRRLAARRRsırnaşık şey

BEBİŞKOCUM TATLIM BİZLERDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ
TATLIM BENİM SANA İYİ TATİLLER BOL BOL GEZ :icecream:
TATLIM BEN REGL OLDUM BU SEFER TUTMADI KÖTÜ DEĞİLİM AMA YILMAK YOK BEBİŞİMİ SABIRLA VE ÜMİTLE BEKLİYORUM

alincim tatlım sıkma canını
ben de de vardı çikolata kisti
senin gene de küçülme şansın varmış tatlım ki dr doğum kontrol hapı vermiş
benim öyle bi şansım yoktu
canım hiç canını sıkma eminim küçülecektir inan öyle olup çok arkadaş var aramızda hamiş kalan bunlara bence sende ekleneceksin a.s.
ama moralimizi bozmayacağız ümidimizi kaybetmiycez hamiş kalıcaz beişlerimiz gelecek:emir_bebek:

günışığı cım
tatlım sağol tatlım 2. aşılam olmadı benim bugün regl oldum
çok kötü değilim sanki olmadı diyordum ya
tutunamamış bebişim bu sefer
inşallahgelecek sefere ben onu sabırla bekliyorum:emir_bebek:

İnşallah tuttuğunu da böyle hissedersin canım.ama o zaman böyle sakin değil havalarda görürüz inşallah seni.a.s.

Back
X