Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar günaydın. güzel mesajlaşmalarınızı okuyorum uyandığımdan beri. sizlere benim bir sorum var. yarın aşılamamın 12. günü. yolculuğa çıkmak niyetindeyiz. bende bi kan testi yaptırayım diyorum ihtiyaten. yoksa hiç kafaya takmadan gideyim mi? ne dersiniz? sonuç veriri mi test, erken mi olur?

canım merhaba inşallah aşılaman tutmuştur.bence testi yap ben 11. gün yapmıştım doktrum erken demesine rağmen.varsa kanda çıkar zaten.tabi normalii 14.gün

Sağol cnm yaa güldürdün beni :1rolleyes:
Kara bulutlarr gidin bakalım üstümdennn diyom ama gitmemekte ısrarlılar, bakalım kim galip gelecek:asigim:

Recaa ederiiim kuzuuum, walla ben senin tarafındayımm:dance: Güvenim sonsuzz sana.. Bu kadar şeyle mücadele ediyoruz, kara bulutlar da nolacak kiii:roflol:

sağol canım benim. insan karar veremiyor. sen şimdi böyle dedin ya daha güçlü gibi oluyorum. eşim bu kk takılmalarımı pek anlayamıyor, bazen dalga geçiyor benimle. olsun mutluyum beeeeen.

Günaydınnn canımm, nasılsın umarım senin ve hepinizin keyfi yerindedir...
Ben bugün mutsuzum nedense, inanki sessiz sakin bi yere gidip ağlamak istiyorumsenağlama

yaa yapma elaaa Lütfennn ii oll.. ben biliyorum tuttumu tutmadımı die düşünmekten sen boylesin :((( napalım cnm tutmazsa 2. 3. aşılamalar var..hadi ii ol..

İyiyiim cnm sen nasılsııın? Enerjik gördüm bugün seniiiii yerimseniben dün farlutalin sonuncusunu içmiştim, bugün karnım acaip ağrıyor sanırım adet görücem.. 3.gün de ganaophene başlıycam.. hadi bakalım hayırlısı diyoruuum :sm_cool:

aa yokbe cnm aslında biraz ğarım var bugun kasıklarımda yumurtalarım mı büyüyo nedirrr ya hu anlamadım ama kasıklarımda bir sızılanma ve karın ağrısı gibi bişeyle gaz varrrr inşallah bu ağrı yumiişlerin çok ve büyük olduğuna işaretttir

bende de kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan günaydnlar arkadaşlarııııma.ayırlı sabahlar kızçelerrrr

elalı hayırdır canım aaa strese nayır diyoruz yoksa bebişler gelmiyo biliyosun hep beraber gülelim hadi:))))))))))

Günaydınnnnn nasılsın Kuşş

Yarın doktora gideceğim kesin.Her halde bu regl gelmeyecek.Her neyse gideceğim.Kendi hastanemde kan testi yaptıracağım başlamazsa.Başlarsa zaten gitmem lazım.Çok ilginç birşey.Tam 4. gün gecikiyor.

git bakalım walla bende Meraklandım 4.gun oldu ne diyecekler..umarım aksi bi durum yoktuR

merhaba kızlar aşılamada zaten tutma ihtimali yüzdesi dr ların söylediğine göre az oluyor ama bunu pozitif olmasını destekleyen faktörlerde var. benim aşılamam iki gün üst üste yapıldı yani 2 transfer benim tavsiyem dr unuzla görüşün ve bunu isteyin artı olarak ek bir farkda ödemenize gerk yok. tabi bu hastaneden hastaneye değişiyor. ama bu konuda ısrarcı olun çünkü çatlatma iğnesinden sonra ki 2 gün çk önemli
sevgiyle kalın

cnm verdiğin bilgi evet Doğru ama bende 2olumsuz aşılama geçirdim ve ikiside Senınki gibi çift aşılamalardı 1gun ara ile 1ayda 2aşılama yapıyor doktorum ve tek değil yine 2aşılama parası alındı bizden para muhim değil bi Can uğruna inan biçok şeyi feda edebilirim ama negatif negatif negatif :1no2:..bence bununda faktoru büyük ama allah Ol derse olacak ben artık Buna inanıyorum burada tek aşılama Olup Tutan biçok hamiş biliyorum ben ...nebilim biz tedbir alıyoruz Takdir allahtan ..pazt salı gibide 3.aşılamamı Olucam bakalım inşallah busefer tutar :çok üzgünüm:

arkadaşlar günaydın. güzel mesajlaşmalarınızı okuyorum uyandığımdan beri. sizlere benim bir sorum var. yarın aşılamamın 12. günü. yolculuğa çıkmak niyetindeyiz. bende bi kan testi yaptırayım diyorum ihtiyaten. yoksa hiç kafaya takmadan gideyim mi? ne dersiniz? sonuç veriri mi test, erken mi olur?

bence varsa bebiş kanda 12.gunde çıkar bece test yaptır yola oyle çıkk a.s

aa yokbe cnm aslında biraz ğarım var bugun kasıklarımda yumurtalarım mı büyüyo nedirrr ya hu anlamadım ama kasıklarımda bir sızılanma ve karın ağrısı gibi bişeyle gaz varrrr inşallah bu ağrı yumiişlerin çok ve büyük olduğuna işaretttir

Desene aynı dertten muzdaripiz bugün.. ama bi farkla yerimseniben benimkisi regli ağrısı da seninkisini bilemem wallaa :utangac: bekliyoruz o kocaman kocaman olmuş yumişlerinin sağlıklı bebişler vermesiniii :teytey::teytey:

zenancım iyiyim sağol sen nasılsın.karnımın şişliğide daha iyi bugün.aynı aşılama yaptırdıktan sonraki şişlik gibiydi dün.

senin iğneler ne alemde

allah allah yawwwkuşum sen daha Regl Olmadın dimii yoksam bişeler Olmasınnnn
aaaaaaaaa aaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh :dance:
ya ben bi garibim karnım belim kasıklarımda ağrı başladı busabah bi tuhaf ağrı fisfisfis inşallah yumişlerimin çok büyüdüğüne işarettir yarın kontrol var zaten..

Desene aynı dertten muzdaripiz bugün.. ama bi farkla yerimseniben benimkisi regli ağrısı da seninkisini bilemem wallaa :utangac: bekliyoruz o kocaman kocaman olmuş yumişlerinin sağlıklı bebişler vermesiniii :teytey::teytey:

ya sorma benım ağrı neden anlamadım daha onceki aşılamalarımda ilaç kullanımında boyle Ağrılarım olmamıştı...inşallah bu defa kaliteli yumişlerim olmuşturda onların ağrılarıdırrrrr :1closedeyes:

Günaydin Arkadaşlarim...
Merhabalar....

Kizlar Ben Halen Diğer Iğnelere Başlayabilmek Için Adet Görmeyi Bekliyorum... Lucrin 14 Günündeyim... Normal Adet Tarihime Göre 8 Gün Geçti.... Ilaçlar Yapiyormuş... Iki Gündür Az Az Kahve Akinti Geliyor... Başka Birşey Yok .... Yarinda Olmazsa Dr Görüşeceğim...

Dün Akşamda Eşimin Tayinin çiktini öğrendik... Pazartesi Eğitim Için şehir Dişina çikacak... Sanirim Uzunca Bir Süre Olamayacak Yanimda... Sadece Yumurta Toplama Günü Için Izin Alabilecekmiş.... :((
Beklemek Zor....tedavi Zor... Bunlari Yanliz Yaşamak Daha Zor... Birde özlem Girdi Işin Içine....
Allahim Sen Yardim Et..... şükürler Olsun Ki Ailem Ve Sizler Varsiniz...

Işyerindeyim Ama Hiçbirşeyle Ilgilenemiyorum ...

şuan Ankarada Yağmur Var... Hava Oldukça Kapali Ve Sikici....

Neyseki Bu Site Sicacik Ve Aydinlik.... Sizler Piril Piril Ve Umut Dolunuz....

ze nancım daha regl olmadım. ama bişey olduğunu düşünmüyorum sanırım kistler ağrı yapıyor adet dönemi yaklaştıya.

senin ağrında kesin büyüyodur cadı yumoşların ondandır.benimde iğnelerle ağrım olmuştuda doktruma sormuştum oda ağrısın bizde bunu istiyoruz büyüyodurlar dedi ve baktığında büyümüşlerdi :))

arkadaşlar benim aşılamamın 14 günü pregestan iciyorum iki gün icmedim kahverengi akıntı geliyordu icmeyince normal adet kanı gibi geldi nedersiniz adetimmi başladı yoksa böyle olurmu doktarım iki gün bekle sonra gelirsin dedi aranızda böyle olan varmı ben ümitimi kestim sanırım tutmadı bilgilendirin beni lütfen:1no2::1no2:

arkadaşlar benim aşılamamın 14 günü pregestan iciyorum iki gün icmedim kahverengi akıntı geliyordu icmeyince normal adet kanı gibi geldi nedersiniz adetimmi başladı yoksa böyle olurmu doktarım iki gün bekle sonra gelirsin dedi aranızda böyle olan varmı ben ümitimi kestim sanırım tutmadı bilgilendirin beni lütfen:1no2::1no2:

canım seni üzmek istemem ama sanırım tutmamış.adet kanaman başlamış.haa inşallah tutmuşturda biz yanılıyoruzdur.bekle bakalım.benimde kahverengi akıntı gelmişti sonra adet olmuştum.sakın üzülme olumsuzsa.herşeyin hayırlısı

Günaydin Arkadaşlarim...
Merhabalar....

Kizlar Ben Halen Diğer Iğnelere Başlayabilmek Için Adet Görmeyi Bekliyorum... Lucrin 14 Günündeyim... Normal Adet Tarihime Göre 8 Gün Geçti.... Ilaçlar Yapiyormuş... Iki Gündür Az Az Kahve Akinti Geliyor... Başka Birşey Yok .... Yarinda Olmazsa Dr Görüşeceğim...

Dün Akşamda Eşimin Tayinin çiktini öğrendik... Pazartesi Eğitim Için şehir Dişina çikacak... Sanirim Uzunca Bir Süre Olamayacak Yanimda... Sadece Yumurta Toplama Günü Için Izin Alabilecekmiş.... :((
Beklemek Zor....tedavi Zor... Bunlari Yanliz Yaşamak Daha Zor... Birde özlem Girdi Işin Içine....
Allahim Sen Yardim Et..... şükürler Olsun Ki Ailem Ve Sizler Varsiniz...

Işyerindeyim Ama Hiçbirşeyle Ilgilenemiyorum ...

şuan Ankarada Yağmur Var... Hava Oldukça Kapali Ve Sikici....

Neyseki Bu Site Sicacik Ve Aydinlik.... Sizler Piril Piril Ve Umut Dolunuz....

merhaba canım desene herşey üstüste geldi.ne diyebilirim lki sağlık olsunda varsın özlem girsin araya.zordur bilirim bende ailemden uzaktayım 3 saatlk bi ara ama yanında olması farklı yine.içini ferah tut canım bizler senin yanındayız yalnız değilsin:1hug:

ze nancım daha regl olmadım. ama bişey olduğunu düşünmüyorum sanırım kistler ağrı yapıyor adet dönemi yaklaştıya.
senin ağrında kesin büyüyodur cadı yumoşların ondandır.benimde iğnelerle ağrım olmuştuda doktruma sormuştum oda ağrısın bizde bunu istiyoruz büyüyodurlar dedi ve baktığında büyümüşlerdi :))

inşllah cnm inşallah büyümüşlerdir
dilerim sende regl olmazsınnn

cnm adet kanı gibiysee tutmamış Olabilir ama bence yinede Bikan testi yaptır Yada doktora kontrole git..

canım seni üzmek istemem ama sanırım tutmamış.adet kanaman başlamış.haa inşallah tutmuşturda biz yanılıyoruzdur.bekle bakalım.benimde kahverengi akıntı gelmişti sonra adet olmuştum.sakın üzülme olumsuzsa.herşeyin hayırlısı

cok teşekkür ederim en azından ümütüm kalmadı ne yapalım bir dahaki aya deneriz iki bucuk yıldır deniyoruz bebek sahibi olmak icin alıştım artık olumsuzluklara cok nazlı cıktı bizimkileri bir türlü gelemiyorlaryasakkelimeyasakkelimeÇok üzgünüm çoook

merhaba
en son cumartesi ameliyat (dış gebelik )olacağımı yazmıştım.pazar günü çok şiddetli bi ağrı geldi ve apar topar ameliyata aldılar beni.çok şükür ameliyat başarılı geçmiş tüplerime zarar gelmemiş.hafta sonum çoook kötüydü allah kimseye yaşatmasın ama yine de şükretmek lazım.şimdi daha iyiyim en azından bana bişey olmadı.biz şimdilik ara verdik mecburen zaten artık doktor-hastane görmek istemiyorum.bugün de antalyaya gidicez biraz kafamızı toplayalım sizleri seviyorum kendinize iyi bakın ben şimdilik tatildeyim sizler iyi çalışın hepinizi öpüyorum..........

merhaba
en son cumartesi ameliyat (dış gebelik )olacağımı yazmıştım.pazar günü çok şiddetli bi ağrı geldi ve apar topar ameliyata aldılar beni.çok şükür ameliyat başarılı geçmiş tüplerime zarar gelmemiş.hafta sonum çoook kötüydü allah kimseye yaşatmasın ama yine de şükretmek lazım.şimdi daha iyiyim en azından bana bişey olmadı.biz şimdilik ara verdik mecburen zaten artık doktor-hastane görmek istemiyorum.bugün de antalyaya gidicez biraz kafamızı toplayalım sizleri seviyorum kendinize iyi bakın ben şimdilik tatildeyim sizler iyi çalışın hepinizi öpüyorum..........

geçmiş olsun arkadaşım.allahım bi daha yaşatmasın.iyi tatiller sanaa..:a015:

Back
X