Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam ben 1. aşılamamı yapcam. yardımcı olurmusunuz .nasıl bi işleme tabi tutulucam

Önce yumurtalarını uyarıcı ilaç kullanacaksın.sürekli izlenecek yumurta gelişimi belli bi büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi olacaksın.36 saat sonrasındada aşılama.
Aşılamadan 2 saat önce eşin sperm verecek spermler yıkanacak temizlenecek en iyiler seçilecek.
Sonra spekulum denen aletle bi kanul yardımıyla spermler rahme bırakılacak yavaş yavaş.Sende bu işlemi ultrasondan izlersin.
20dk kadar ayak ayak üzerine atarak yatacaksın.Sonrasında 14 gün sonra kan tahlilinde gebeliğe baktırırsın.
Hadi hayırlısı olsun.

Kızlar benim aşılamam bir ay daha bekleyecek, yaram iyice iyileşsin, hem de tam bayram zamanı çok git gel yapmamız gerekecek bu da çok zor bilirsiniz ki..
O nedenle biz de Ocağı bekleyeceğiz.
Bi aksilik olmazsa Ocak 22 gibi olur heralde aşılama yaklaşık.
Bu bir buçuk ayda hem keçi boynuzu kürüne devam ederiz hemde ben arada adaçayından faydalanarak yumurtalarımı beslerim ;)
Şimdilik düşüncemiz bu yönde ama ben biraz aceleciyim tam adet günü bu ay deneyelim dermiyim???Diyebilirim :Pp
Ama beklemek en iyisi gibi görünüyor.
Bu arada yaram iyileşince kendimiz deneriz bakarsınız mucize olur felan..:emir_bebek:
:kahve:

İnşallah canım kendiliğinden olur

İnşallah canım ama sanmıyorum :Pp
Bu ay mesela hiçbişey yapmadım ama ona rağmen dün ve bugün sol yumurtalıkta bi ağrı oldu.Hatta bugün alttan bi bıçak saplandı gibi bi sancı girdi.
Demekki bunlar hep ilaçlardan ben hala geçen ay ki ilaçların etkisinde olduğuma göre...

şunu anlamıyorum aşılama olana kadar fazla bi ağrı olmuyo..ne zamanki aşılama oluyo ağrı sızı derdi başlıyo..topu topu bir mg sperm bırakıyolar içeri yaptığı etkiye bak...bu ay geçen aydan farklı olarak bel ağrısı şikayetim var...akşam bi ara uykudan uyandım sanki kopacak gibi ağrıyordu......Allah hepimize yardımcı olsun..hayırlısını versin hakkımızda arkadaşlar.....

şunu anlamıyorum aşılama olana kadar fazla bi ağrı olmuyo..ne zamanki aşılama oluyo ağrı sızı derdi başlıyo..topu topu bir mg sperm bırakıyolar içeri yaptığı etkiye bak...bu ay geçen aydan farklı olarak bel ağrısı şikayetim var...akşam bi ara uykudan uyandım sanki kopacak gibi ağrıyordu......Allah hepimize yardımcı olsun..hayırlısını versin hakkımızda arkadaşlar.....

merhaba bende 2 defa aşılama yaptırdım da aynı şekilde son aşılamada gece uykumdan uyanıyordum bel ağrısından ama benim tutmadı.moral bozmak istemem ama lütfen çok ümit bağlama sonucu biraz üzücü oluyor.

Kızlar benim aşılamam bir ay daha bekleyecek, yaram iyice iyileşsin, hem de tam bayram zamanı çok git gel yapmamız gerekecek bu da çok zor bilirsiniz ki..
O nedenle biz de Ocağı bekleyeceğiz.
Bi aksilik olmazsa Ocak 22 gibi olur heralde aşılama yaklaşık.
Bu bir buçuk ayda hem keçi boynuzu kürüne devam ederiz hemde ben arada adaçayından faydalanarak yumurtalarımı beslerim ;)
Şimdilik düşüncemiz bu yönde ama ben biraz aceleciyim tam adet günü bu ay deneyelim dermiyim???Diyebilirim :Pp
Ama beklemek en iyisi gibi görünüyor.
Bu arada yaram iyileşince kendimiz deneriz bakarsınız mucize olur felan..:emir_bebek:
:kahve:

inşallah bu ay kendiliğnden olur darkin biliyosun ben de beklemedeyim ocak ayında yine aşılama yaptırmak istiyorum. bu arada adetim 7 gün gecikmişdi ya 13 ünde hastalandım çok ümitlenmişdim ama olsun herşeyde bi hayır var.
bu arada adaçayını günde kaç defa içiyorsun?

Önce yumurtalarını uyarıcı ilaç kullanacaksın.sürekli izlenecek yumurta gelişimi belli bi büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi olacaksın.36 saat sonrasındada aşılama.
Aşılamadan 2 saat önce eşin sperm verecek spermler yıkanacak temizlenecek en iyiler seçilecek.
Sonra spekulum denen aletle bi kanul yardımıyla spermler rahme bırakılacak yavaş yavaş.Sende bu işlemi ultrasondan izlersin.
20dk kadar ayak ayak üzerine atarak yatacaksın.Sonrasında 14 gün sonra kan tahlilinde gebeliğe baktırırsın.
Hadi hayırlısı olsun.

a.s.canım sen aşılamanı nerde yaptırıyorsun?

a.s.kızlar buarada benim ikinci aşılamam tutmadı. bugün regl oldum moralim çok bozuldu.senağlama ama hayırlısı (ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ)şimdi üçüncüsünü ocakda yapılacak ALLAH hepimize nasip etsin

Belli olmaz belki iyiye işarettir bu ağrılar, yinede olması olmamasından daha iyi galiba.Benim geçen aşılamada belirtiler hiç olmayınca daha fazla stres yaptı bende.Hayırlısı inşallah.

inşallah bu ay kendiliğnden olur darkin biliyosun ben de beklemedeyim ocak ayında yine aşılama yaptırmak istiyorum. bu arada adetim 7 gün gecikmişdi ya 13 ünde hastalandım çok ümitlenmişdim ama olsun herşeyde bi hayır var.
bu arada adaçayını günde kaç defa içiyorsun?

Canım bilmiyorum bunun bir ölçüsü varmı ama ben 2 bardak (kupa) içiyorum.Bi tane kesmiyo da beni:)
Güzel oluyor içine limon bal katınca 2. yide içiyorum.Belki bir yeter ama olsun.Ocakta belki birlikte bekleriz.Ben bu ay da bekleyeceğim maddi olarak toplanmamız lazım.Bayrama memlekete felan gidilecek gelinecek doktorda şehir dışında beni zorlar.

a.s.kızlar buarada benim ikinci aşılamam tutmadı. bugün regl oldum moralim çok bozuldu.senağlama ama hayırlısı (ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ)şimdi üçüncüsünü ocakda yapılacak ALLAH hepimize nasip etsin

Bakgün moralini bozma canım olmayana bişey yapamıyoruz.Ama olacağa yapabileceğimiz şeyler var.Mesela stres olmazsa yumurta üretimi daha olumlu olurmuş..
Bi dahaki aşılamana ne zaman başlayacaksın?Aşılamalar arka arkaya olursa başarı daha yüksek olurmuş.
Ben ocakta başlayacağım 3. aşılamama.
Hayırlısı olsun hepimiz için inş.

arkadaşlar normalde yarın test yaptırmam lazımdı yarına ka dar sökülmezsem yaptırayımmı testi?yoksa gerek yokmu?

Dırımcım yaptır mutlaka testini adet olsanda yaptır.Çünkü tedavi görüyoruz ve belki tutup düşüyordur bunun en iyi cevabını da testten sonra aşırsın.Belkide tutmuştur yerleşme lekesi geliyordur.Belkide üste adet görmesidir yani seçenek çok sen en iyisi testini yaptır için rahat olsun.
İnşallah güzel gelişmeler olur.

darkinlife ne yaptin canim tedavi surecin ne durumda seni merak ettimde yeniden asilama deniyecekmisin????

Mehaycım ben ocağa sarkıtcam 3. aşılamamı.Neden dersen çünkü bayram giriyor araya eşimin memleketine git gel.Sonra doktor da şehiş dışında oraya da git gel çok zorlar bizi maddi olarak ve yaramda tam iyileşecek hemen başlamak istemiyorum.Belki yaram tam iyileşmemiş olur.Tam yaktıralı 1 ay dolduğu zaman aşılama olacak ve gün aşırı ilişki denecek.Açıkcası ya tam iyileşmemiş olursa kaygısı da var.Biraz daha beklemek daha iyi olacak sanırım.Aslında bende çok istiyorum bir an önce olsun diye ama bunlarda elimi kolumu bağlıyor.
Sen nasılsın canım bebeği gördün mü ultrasonda?Herşey yolunda mı?:1hug:

darkınfıle bence 1 ay bekle belkı bu ay kendılıgınden olur canım

mehay bebegını kaybettı canım dk gıttı keseyı geremedıler dusuk yaptırdılar

Back
X