Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba..leylimley ve evrimmm,sizin durum nedir.bizim malum...

güzelim ben pko yum....eşimde bi sorun yokk...1,5 yıldır tedavi görüyorum...geçen a ilk aşılamamı yaptırttık ama planlıu değildi...çünkü hiç aşılama düşünmemiştik ..klomenle yumurta gelişimi sağladık yumurtanın çatladığı gün karar verdik...daha doğrusu ben istedim...doktorumda ii sen bilirsin dedi...ama tutmadı..bu ay ise planlı bi aşılama yolundayız.iğne tedavisi görüyorum yumurta gelişimi için....bugün 12. iğnemi oldum....çarşambaya kadar devam edicemm.çarşamba tekrar kontrolüm var....aşılama günü belirlicezz..aslında 2. aşılamam olucak ama ben ciddi anlamda ilk olarak sayıyorum...hepimiz için hayırlı olsun...
bu arada kızlar bende sigara kullanıyorum...ama aşılamadan sonra bi 10 gün ara vermeyi düşünüyorum yada en azından kıstlı içicem.....10 gün sabredicem bakalım...

selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık

sana şuanki mutluluğumu anlatmam imkansız biliyormusun.beni de ağlattın arkadaşım.herşey yolunda gitsin ve hepimize umut olasın inşallah.çoooooooooooook sevindim anlatamam.senağlama mutluluktan ........

pko yumurtalıkların kiste dönüşmesi diye biliyorum doğru mu..ama,aşılama ile hamile kalan çok var.umarım olur seninde,benimde...sigarayı doktoruma sordum,az iç dedi bana.

kızlar ilk aşılamada tutma şansıda yüksekmi yani aşılama sayısı artıkkcamı şansta artıyor ben yeni reglı oldum pazartesi gıdıcem doktora acaba ne zaman gerçekleşir aşılamam

öylemi çok sevindim ya birazda olsun umutlandım şimdi şimdi ben reglimin 14. günümü olucam aşılamamı acaba yoksa kişden kişiye değişiyormu bilgin varmı

bende 14.gün olmuştum.ultrasonla bakıyor dr.,yumurtalar18- 20 mm yaklaştığında,bir gün yada 36 saat öncesinden iğneni oluyosun.yumurta bir günda yaklaşık 2mm büyürmüş.yani 18 olduğunda iğneni yaptır diyecek.sperm sayı ve hareketlliliğine baktırdınız mı hiç

öylemi çok sevindim ya birazda olsun umutlandım şimdi şimdi ben reglimin 14. günümü olucam aşılamamı acaba yoksa kişden kişiye değişiyormu bilgin varmı

hoşgeldiniz aramıza pitos berenboz ve daha niceleri Allah hepinizin yardımcısı olsun pitos sen vajinismus musun hangi aşamada?formu okuduysan biraz ben de öyleydim ama ameliyat tedavi derken araştırmayla da tabiki tam olmasa da kurtuldum diyebilirim 3.aşılamam da tuttu çok şükür ama ilişkiye de girmiştik Allah size de nasip etsin

symslow merhaba hosbuldum evet canım maalesef o sorunum var ben egzersızlerdeyım 3parmak 3 bogum ama suan esımde problem cıktı ve asılamaya karar verdık bebısını sagsaglim kucagına alırsın ınsallah senın adına cok sevındım

bende 14.gün olmuştum.ultrasonla bakıyor dr.,yumurtalar18- 20 mm yaklaştığında,bir gün yada 36 saat öncesinden iğneni oluyosun.yumurta bir günda yaklaşık 2mm büyürmüş.yani 18 olduğunda iğneni yaptır diyecek.sperm sayı ve hareketlliliğine baktırdınız mı hiç

hayır canım baktırmadık onu öncedenmı yaptırmamız gerekıyorduki

pitos 25,biz bebeğe karar verdiğimizde dr a gittik.benden hormon tahlili,eşimden de spermiyogram istedi.2 ay önceydi.o zaman yaptırmıştık.ama,bilmenizde yarar var bence.aşılama da 1milyon sperm yetiyor,ama harekette çok önemli.sayı ve hareket durumunu bilirseniz,ona göre önlem alabilirsiniz..aşılama günü,sperm hazırlandığında da göreceksiniz,enjekte edilecek sayıyı,hareket yüzdesini.

anladım canım peki sonucu hemen alabildinizmi yani ben aşılama günüme kadar eşim spermogram testi olsa olurmu acaba ya cok üzüldüm şimdi inşallah geç kalmamısımdır

şimdi yaptırsan da,bir tedavi gerekse süre yetmez.ayrıca sakın umutsuzluğa da düşme,1milyon bile yeterli dedi dr.ama fazla olsa şans artıyor.bence,aşılama olana kadar iyi beslenin.eşim mone diye bir ilaç kullanmıştı.o çok iyi geldi.bitkisel bir ilaç.dr sorup önlem olarak kullanabilir bence.aşılamada göreceğiniz sonuca göre,(inşallah normal çıkar değerler)sonrası için karar verirsiniz

inşallah canım ya bu bilgi gercekten çok faydalı oldu bana eşime söylemiyim en iyiside morali bozulmasın şimdiden o ilacı gıdınce hemen sorıyım doktoruma cok sagol canım

arı sütü,keçiboynuzu kürü,havuç suyu ve domates..bunları bu aralar çok tüketsin.gerçekten etkili oluyo.denediğimiz için söylüyorum.belki gerek yok,normaldir ama,zararı yok hiçbirinin.faydası olur belki.ben çıkıyorum şimdi.görüşürüz yine iyi akşamlar

Back
X