Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamadan 14 gün sonra adet olmamız mı gerekiyor.ben geçen ay 27sinde olmuştum.27 sinden sonra mı,yoksa aşılamadan sonra 14.gün mü belli olur ki.dr ban 14.gün geçsin dedi,hiç adet belirtisi yok bende.ELALI nerdesin?

yok canım ben hamıle degılım regl olmayı beklıyorum aşılama yapılıcak bana
kımısınde cıkıyor kımısınde cıkmıyor sen bence yarın sabah kan testı yaptır ıcın rahat etsın en garantılısı kan testı bu arada aşılamanı nerde yaptırdın

hepımız ıcın hayırlısı olur ıhsallah
bende bahcecı klınıgınde yaptırıcam canım ılk asılamamı taksım tup bebek merkezınde yaptırmıstım tutmadı ve kıstler olustu oyuzden korkuyorum gonal f ıgne yapmıs ve doktorum çok ılgısızdı sen ne ılac kullandın

ben gonaphen kullandım,pregynl 2 doz iğne vuruldum,aşılamam tam 36.saatte yapıldı.ilk aşılamanda kaç yumurta oluşmuştu,benim 2 oluştu.20mm olduğunda çatlattı dr.

kan Testi Yaptir Canim Idrarda Cikmayabilir

Canim Dediğin Gibi Idrarda Yaptim Bugün Sonuç Negatif Sanirinm Kanida Dr Umun Dediği Gün Yaptiracam Oda Negatif çikacak Miş Gibi Geliyor üzülmüyorum Ama Artik Insan Duygusuzlaşiyor Heralde Herşeyin Hayirlisi Bu özel Günüm De De Eşime En Sevineceği Süprizi Yapamadim Ya Gerisi Boş Belki Yüz Defa Gördüm Bu Tek çizgiyi Ooooooofooooooooooof

canım hemen uzulme ıdrarda cıkmayabılır yarın kan testı yaptır varsa mutlaka cıkar kan testı en dogru sonucu verır ıhsallah hamılesındır dualarım senınle canım

doktorun senı ne sıklıkta cagırdı benı sadece aşılamadan 1 gun once cagırdı çatlatma ıgnemı vuruldum okadar yumurtalarımı hıc takıp etmedı bende buna sasıyorum

ben 3 günde bir gittim.her gittiğimde yumurtaların büyüyüp büyümediğine baktı,en son gittiğimde,biri 18,diğeri 17 olmuştu.cumartesiydi.pazar günü iğnemi vuruldum sabaha karşı.36 saate ayarlamak için.günde en çok 2mm büyürmüş.pazartesi aşılamamı yaptı.

Back
X