- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.661
allah hepimizin gönlüne göre versin...ne kadar yüce bişey için çaba harcıyoruz aslında,annelik...allah elbet duyacaktır,ve bebeklerimizi gönderecektir bize,herşeyin hayırlısı.bizim ve herkes için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde Olduk,eczanede Satılıyo,hiç Yan Etkisi Yok.bitkisel Zaten.ben Eczacıya Da Sordum,dr Umda,yan Etkisi Spermleri Hareketlendirmesi, Yoğun Istek Falan Dedi..
allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin...ne Kadar Yüce Bişey Için çaba Harcıyoruz Aslında,annelik...allah Elbet Duyacaktır,ve Bebeklerimizi Gönderecektir Bize,herşeyin Hayırlısı.bizim Ve Herkes Için
izledim Dün.hatta Rüyama Girdia.s
bizim De 4 Ağustosta 2 Yıl Olacak.hareket %45 Ti.ilaçtan Sonra 95 Olmuş.marttan Beri Kullanıyor,günde 3 Tane.aşılama Hazırlaması Sonucu 21milyon.dr Bana 1 Milyon Yeter Dedi.bilmiyorum Yaa,herşey Allahtan
bir Bebek Gördüm,gülüyodu Bana..iyidir Bebek
kızlar bende cuma günü3.aşılamamı yaptırdım,aşılamamın onuncu günü izne çıkıyorum acaba tatile gidebilir miyim bir akıl verin lütfen çok bunaldım zaten