Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah hepimizin gönlüne göre versin...ne kadar yüce bişey için çaba harcıyoruz aslında,annelik...allah elbet duyacaktır,ve bebeklerimizi gönderecektir bize,herşeyin hayırlısı.bizim ve herkes için

en etkilisi buymuş,yeni bir ilaçmış zaten.bir üroloğa sor,yada kendi doktoruna.bizim çok farketmişti sonucumuz.hatta,aşılama için sperm hazırlanırken o gün eşim sonucu alana kadar çok bozuktu,ki çok pozitiftir.bende,mone zıplatacak göreceksin,üzülme diye teselli etmiştim.bir aldık sonucu,şaşırdık,çok farklıydı:)hala devam ediyo zaten,aşılama tutmazsa diye,olana kadar o da kendi ilacını içecek

allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin...ne Kadar Yüce Bişey Için çaba Harcıyoruz Aslında,annelik...allah Elbet Duyacaktır,ve Bebeklerimizi Gönderecektir Bize,herşeyin Hayırlısı.bizim Ve Herkes Için

Kesinlikle Canim Bak Sana Ne Dicem Sağlik Videolari Kisminda Sperm Animasyonu Var Dün Izledim çok Güldüm Akşam Eşimede Izlettim Oda Bayaği Güldü Sonra Soruyom Ona Spermin Gül Alip Gittimi Yumurtama Yoksa Almamiştir Içeri Oda Benimki Anlayişsizdir Almamiştir Diyo Insani Biran Olsun Neşelendiriyo Tavsiye Ederim Izle Bari şu Yaşadiklari Ile Insan Dalga Geçip Güldürebiliyor

bizim de 4 ağustosta 2 yıl olacak.hareket %45 ti.ilaçtan sonra 95 olmuş.marttan beri kullanıyor,günde 3 tane.aşılama hazırlaması sonucu 21milyon.dr bana 1 milyon yeter dedi.bilmiyorum yaa,herşey allahtan

Canim Yarin Iyi Haberlerini Beklyrum Ben çikicam Dişari çikicaz Herşey Için çok Saol Umarim Bundan Sonra Hamilelik şikytlerimizi Yazariz Senle Konuşmak Ii Geldi Ben Umutluyum Rabbim Gönlünde Ne Murat Varsa Versin Ii Akşmlar

Back
X