Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben cumartesi günü adet oldum. artık tüp bebek için araştırmalara başladık anlıcanız. inş. sizler aşılamalarınızdan olumlu sonuçları alırsınız.

aslıcım bozma moralini diycem ama ne kadar etkili olurum bilmiyorum.hayırlısı olsun canım.moralini yüksek tut arkadaşım.duaların için teşekkürler.benimde dualarım sizlerle

merhaba,yaptıcacağım da cesaret edemiyorum yaaa,dünden beri çok umutsuzum ben..hasatalanacakmışım gibi geliyor.sen ne zaman yaptıracaksın,ağrın falan var mı

Cnm benimde karın ağrım artmaya başladı. Lekem yok diye diye onuda getirttim sonunda, azda olsasenağlama

bilmiyorum yaaa,korkuyorum çok,ya olmazsa diye.korkunun ecele faydası yok ama..ağlıyorum akşamdan beri

yapma arkadaşım yaaa.ağlama lütfen.seni çok ii anlıyorum.negatif sonuçların müptelasıyım bende.biraz daha gebelik hayali kuralım diye testi erteledikçe erteliyoz.ama bardağın dolu tarafına bak birazda.ya pozitifse(inşaaaallllaaaaahhhhhhhh)hadi yaa topla cesaretini

Arkadaşlar 3 haftadır yokum. 3. aşılamada nihayet hamile olduğumu öğrendm. Yazıyorum asla ümidinizi kaybetmeyin. Artık imkansız gözüyle baktığım bir anda hamile kaldım. Herkese bol şans. Allah hepimizin gönline göre versin.

Back
X