- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.861
Sen Bilirsin Canim Boyle Beklemekle Daha Cok Umutlaniyorsun Yoksa Daha Cok Uzulursun Bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün Yaptım,tek çizgi...kanda Belli Olur Zaten şu An,ama Ona Cesaret Edemiyorum.idrar Kesin Sonuç Vermez Di Mi
Canim Bak Beni Ayin Biriydi Adt Tarihim Ama Bugün Tam Regl Oldum Sen Boşuna Bekliyosun Aşilama Ile Adet Tarihlerimiz Değişiyo Boşuna Bekleyip Stres Oluyosun Git Yaptir Artik şu Testi Bizi De Sevindir Artik
özoşum,eşim Yok,yalnızım.çok üzülürüm,dayanacak Kimse Yok Yanımda.
ama Boylede Bebiş Yoksa Bosuna Umutlaniyorsun Daha Cok Yikilcaksin Sonra Ama Bence Hamilesin Bosuna Bekliyorsun Yani Bosuna Stress
ben Mart Ayinda Ilk Asilamami Oldum Tutmadi Cuma Gunu Doktora Gidicem 2cisine Baslicaz
Amin Canim Herşeyin Hayirlisi Bern Gittimi Sesi çikmiyo Inş Test Yapmaya Gitmiştir
kızmayın Bana Noollluuurrrama Bugün Gidemem.:1no2:
Canim Tamam Kendin Için En Iyisini Sen Bilirsin Bizde Senin Streslenmeni Istemiyoruz Ok Canim Umarim Bebğin Seninledir Bern Senin De Ilk Aşilamaydi Dimi
kasıklarımda ağrı da var,ondan çok umutlu değilim ,ama 17,gün olduğunu düşününce de umutlanıyorum