Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben ankaraya gitmeyi tercih ederim kalacak yerim de var orda bu dedim yeri çok duydum ama sen maya dedin onu da araştırcam

merhabalar
bende 5 6gune kadar aşılama olacagım valla tutmayacak gıbı gelıyor hayırlısı olsun...pkos hastasıyım...eşimin durumu ii.sizce sansım nedir

ben iki kere yaptirdim tutmadi manevi yonden cok yiprandigim icin ara vermistim ama bu ay yeniden basliyorum 3. asilamami yaptiricam bu seferde olmayacak gibi geliyor ama olsun olmassa tup bebege gecicez direk ...ama gonul isterki bu sefer olsun cok yoruldum artik 4 senedir bekliyorum!!

merhabalar
bende 5 6gune kadar aşılama olacagım valla tutmayacak gıbı gelıyor hayırlısı olsun...pkos hastasıyım...eşimin durumu ii.sizce sansım nedir

Kaçıncı aşılaman? Pkos nedir hiç bilmiyorum canım geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız.benimde 5- 6 güne kadar yapılacak aşılamam.
Rahim filmin nasıldı?tüplerin açıksa sansın var bence.Çünkü benim tek tüp açık.belki ondada bilmediğimiz problemler vardır,kimbilir..
Sonucunu yazmayı unutma.Birbirimize destek olmalıyız.Çekmeyen bilmez bu işleri.kib....:kahve::kahve:

ben iki kere yaptirdim tutmadi manevi yonden cok yiprandigim icin ara vermistim ama bu ay yeniden basliyorum 3. asilamami yaptiricam bu seferde olmayacak gibi geliyor ama olsun olmassa tup bebege gecicez direk ...ama gonul isterki bu sefer olsun cok yoruldum artik 4 senedir bekliyorum!!

mehay sanada bol şanslar şimdiden.olur elbet tıp çok ilerledi biraz sabretmemiz gerekiyor sanırım.doğru zamanı bekliyordur.(Ben böyle rahatlıyorum ;) )
Senin sonuçların nasıldı?herşey normal mi çıktı.Neler yaptırdın?Bahsedersen sevinirim.Laparoskopi yada histereskopi istendimi? :uhm::uhm::uhm:

Neyse ki yaşın daha genç.En azından olumlu bir özellik bu da.

Bugün doktorum yumurtalarıma baktı sağ 21.35, sol 20 mm çıktı.
Bu gece çatlatma iğnesini vurdurcam.Gecenin yarısında olacak ama napalım işte!
Cumaya da aşılamam olacak.

umarım canım ama benim 2. aşılamam için ramazan bayramından sonraki ilk adetimde start vereceğiz daha var yani....... iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Back
X