- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Güzel haberler aldık bugün devam eder inşallah artarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya eski yazdıklarıma baktımda göğüslerdeki hassasiyet ne zaman başlamış yazmamışım.Güzel bir yazı dizisi oluşturmuyoruz anlaşılan.Herkese örnek olsun aa bak şu da olabiliyomuş diye.Mesela benim hassasiyetlik adetten bi kaç gün önce azalmıştı ve gebelik olmadı.
Ama hafsanın devam etti ve hamile kaldı:)
Herkes gördüğü değişimleri yazarsa daha aydınlatıcı olur heralde.Çünkü aklımıza bişey takılıo cevabını arıyos arıyos zor buluyos.
Ben bu ay iğne kullandım ilk kez ama sanırım ganophene yumurtamı daha iyi geliştirmişti.Çünkü bu sefer aşılamada yumurtam çatlamamış gözüküyodu.Ona ragmen yaptık.
dark kendini bu kadar dinleme canım ya... çok stres yapıyon gibi geldi bana biraz daha rahat ol bir de bol bol dua et inan insan çok rahatlıyor. sonuçta sen sana düşen herşeyi fazlasıyla yaptın))) şimdi sıra allahın taktirinde
sabır sadece birazcık sabır biliyorum çok zor ama ne yaparsın mecburen bekleyecez
Darkinlife Cnm 3.aşilamama Start Verdim Bende...haftaya Yapilir Herhalde Fazla ümidim Yok Ama Gene ....inşallah Hakkimizda Hayirlisi Olsun Cnm Hepimizin...gelişmeleri Bende Buradan Yazicam Artik Benide Araniza Alir Misiniz Kizlar...öpüyorum Hepinizi...
dark yumurtaların çatlayıp çatlamadığını doktor nasıl anlıyor...bana hiç öyle bişey demedi.çatlatma iğnesini oldum bir gün bekleyip ertesi gün aşılamamı yaptı....hiç bakmadı bile bu yumurtalar ne alemde ,çatladımı çatlamadı mı diye...
arkadaşlar ismim feyza ben henüz bu gün üye oldum bu güzel siteye,herkese merhabalar..bende 4 yıllık evliyim bendede eşimdede hiçbir problem yok ama bebişimiz olmuyor,tavsiyeyle bugün gonophane diye bir ilaca başladım bu ay öylesine doğal deneyeceğiz olmazsa öbür ay dr.la başlayacağız,inşallah allah hepimize anne olmayı nasip etsin..
DARKİNLİFE canım ya ben senden 1 gün önce aşılama yaptırdım ilaçtanmıdır nedir bilmem acayip mide bulantım var sende de varmı.ne ilaç kullanıyorsun acaba bana bebek aspirini -rahim içi jel ve folik asit verdi
slm kızlarrr.Evleneli 1 sene 4.5 ay oldu.Tık yok bizde de:)yumurtalık takibine felan gitmiştim yumurtalıklar çatlamıştı ama sonuç alamadık.Meğer sorun eşimdeymiş.Her neyse Pazartesi son bi dr.a gidicem.Aşılamayı kafama koydum.Duyduğuma göre çok iyi bi dr.muş.Ona da bi görüneyim.Daha sonra eşime spemiyogram testi yaptırıcaz.Pazartesi aşılama konusunda kesin kararımızı vericez inş.Dua edin.Gerek kalmaz inş.
Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin...![]()