Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
DARKİNLİFE Cevabin Için Saol Valla Göğüslerimde şiş Ve Gerginlik Var Mide Bulantisi öle Basit De Değil Düşükle Sonuçlanan Hamileliğimdeki Gibi Birden Vuruyor Geçiyor Umarim Hamileyimdir Pazartesi Inşllah Test Olucak Benim Inşallah Pozitif çikar Ve Yine Inşallah Bu Defa Sağlikli Olur Allah Hepimize Sağlikli Hamilelikler Ve Bebişler Nasip Etsin Tez Zamanda Hadi Hep Beraber Amiiiiiiiiiiiiiiiin..

Geçmiş olsun olumsuz düşünme desene pazartesi güzel haberler alıcaz.
İnşallah bu sefer olur canım.Bende salı yaptırrım test.

slm kızlarrr.Evleneli 1 sene 4.5 ay oldu.Tık yok bizde de:)yumurtalık takibine felan gitmiştim yumurtalıklar çatlamıştı ama sonuç alamadık.Meğer sorun eşimdeymiş.Her neyse Pazartesi son bi dr.a gidicem.Aşılamayı kafama koydum.Duyduğuma göre çok iyi bi dr.muş.Ona da bi görüneyim.Daha sonra eşime spemiyogram testi yaptırıcaz.Pazartesi aşılama konusunda kesin kararımızı vericez inş.Dua edin.Gerek kalmaz inş.

Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amin inşallah.Zaten gittiğin iyi doktor sizden ilk önce spermiyogram ister.İlk bakılması gereken bu.sonrada kadının birçok işleyişi inceleniyor :(
Umarız gerek kalmaz.Hayırlısı olsun.

Teorik olarak çatlatma iğnesinden sonra bi gün bekleyip ertesi gün aşılamayı yapıyolar zaten.Benimde öyle oldu.
Hani ultrasonda yumurtayı yuvarlak siyah olarak görüyoruz ya, çatladığı zaman daha açık renk ve aynı tavada yumurta gibi ya da bi bulut gibi gözüküyor.Büzüşmüş ve genişlemiş yamuk yumuk olmuş oluyor.Bu da yumurtayı taşıyan kese çatladı ve yumurta hücresi serbest bırakıldı anlamında.
Bakmıştır o mutlaka ultrasondan da sana söylememiştir.
Bide sana bişey soracağım senin aşılaman yapılırken ultrasondan spermlerin verilişini izlettimi doktorun? Benim 2 keredir izletiyor.
izletti..baya bi sıkışık girdim zaten aşılamaya...çok sıkışıksın çok net görünüyor dedi...bende izledim..incecik bir çizgi gibi gitti ...
sizdeki sorun ne dark???eşindemi sende mi??eşinin sperm sayısı kaç????

slm arkadaslar bende bu ay asilama yaptiricam inş herşey istedigim gibi olur allah biran önce bebeklerimize kavuşmayi nasip eder hepinizi öpüyorüm kader arkadaşlarim

izletti..baya bi sıkışık girdim zaten aşılamaya...çok sıkışıksın çok net görünüyor dedi...bende izledim..incecik bir çizgi gibi gitti ...
sizdeki sorun ne dark???eşindemi sende mi??eşinin sperm sayısı kaç????

bana hiç sıkışık gel demediler.Ben bunu duydum bazı doktorlar sıkışık yapıyorlarmış.Mantığı nedir acaba? İnsan kendini sıksın sperm dışarı çıkmasın diyemi ki? İyiki beni sıkışık bi durumda almıyo çünkü ben var ya iyice sıkışana kadar farketmiyorum farkettiğimdede çok kötü oluyo :P
Karamiocum benim sol kanalım tıkalı eşimde hareket azlığı ve şekil bozukluğu vardı.Son 2 tahlilinde hareket sayısı güzel çıktı.Ama krugere olmadığından şeklini bilemiyoruz. %84 hareketlilik diğerindede % 64 civarıydı.birinde 158 milyon ki bunda 3günlük perhiz vardı.diğerinde 1,5 günlük perhiz le 108 milyon.
Perhiz günü kısalınca miktar azalıyo ya.işte böyle sizin nasıl değerler?kanalların?

ya kızlar ben bugün derste otururken böyle göğsüme sanki bişey batmış gibi yada ne bilim işte elektrik çarpmış gibi ama düşük woltajlı :) bi sancı girdi.
Sevindim buna bile ya..Eve geldim hemen kontrol ettim fazlada sıkmadan, sanki sanki hafiften bi ağrı oluyo gibi.Sonrasında da yandı göğsüm bi dakika kadar.İşte böyle de bi maceram oldu bugün..
Napayım dinleme diosunuzda dinlemek istiorum kendimi ya ben meraklımıyım neyim ..kendinize iyi bakın kızlar az kaldı biz Morgülle güzel haber verces size bu kes :p (inşallah) ben salı Morgül çarşamba..Sonra sırayla sizi beklices..
Bide arkadaşlar bugün perşembe dua edelim fırsat bulursak benim fırsatım olursa yine 4 yasin okuyacağım, hepinizi söylüyorum kendimle birlikte merak etmeyin..görüşürüsss

bana hiç sıkışık gel demediler.Ben bunu duydum bazı doktorlar sıkışık yapıyorlarmış.Mantığı nedir acaba? İnsan kendini sıksın sperm dışarı çıkmasın diyemi ki? İyiki beni sıkışık bi durumda almıyo çünkü ben var ya iyice sıkışana kadar farketmiyorum farkettiğimdede çok kötü oluyo :P
Karamiocum benim sol kanalım tıkalı eşimde hareket azlığı ve şekil bozukluğu vardı.Son 2 tahlilinde hareket sayısı güzel çıktı.Ama krugere olmadığından şeklini bilemiyoruz. %84 hareketlilik diğerindede % 64 civarıydı.birinde 158 milyon ki bunda 3günlük perhiz vardı.diğerinde 1,5 günlük perhiz le 108 milyon.
Perhiz günü kısalınca miktar azalıyo ya.işte böyle sizin nasıl değerler?kanalların?

sıkışık olmanın sebebi doktor aşılamayı yaparken hemşire karından ultrasonla bakıyo ya işte ultrason net görünsün diye bence..çünkü benim daha önceki doktorum genellikle hep üstten bakardı ve iyice sıkışıp gelmemi tembihlerdi..
bizde bir sorun görünmüyor ama işte nasip kısmet işi bu işler...2 seneyi geçti istiyoruz ama doktorlar psikolojik diyor..
bi soru soracam sana:eşim 3 mg sperm vermiş ama bana 1 mg enjekte edildi galiba ....sende de öylemi oldu????

Evet canım yıkanıp en iyiler seçiliyor ve hepsi gönderilmiyor.Bana 0.6 ml verilmiş.eşimde sormuş enjökter o kadar alıyormuş zaten.Yıkanmadan öncede eşim 1,5 ml vermiş.Baya miktar fazlaymış sizin hadi hayırlısı.Senin doktor üstten mi bakıyo?
Benimki hep alttan bakıo.Belki ondan sıkışığa gerek görmüyodur.

cnm bana moral verdin çok sağol bende bu ay aşilama yaptiracam inş hepimiz hayallerimize kavusuruz bana ilk yazan sendin böle bi haber alirsam ilk bende senle paylasicam

Evet canım yıkanıp en iyiler seçiliyor ve hepsi gönderilmiyor.Bana 0.6 ml verilmiş.eşimde sormuş enjökter o kadar alıyormuş zaten.Yıkanmadan öncede eşim 1,5 ml vermiş.Baya miktar fazlaymış sizin hadi hayırlısı.Senin doktor üstten mi bakıyo?
Benimki hep alttan bakıo.Belki ondan sıkışığa gerek görmüyodur.
daha önceki doktorum genelde üstten bakardı ama bu doktorum hep alttan baktı aşılama öncesi...aşılama esnasında ise kendisi aletle içeriye girdiğinde hemşirenin bi taneside karnımdan ultrasonla aletin nerede olduğunu nereye spermin bırakıldığını falan gösteriyordu.........

merhaba umudunu kırmak istemem ama bende aşılama yaptırdım fakat tutmadı üstelik benim eşimdede bende sorun yok allahtan olmuyor ve öyle olduğu halde tutmadı ne diyelim kısmet ama ben aşılamaya pek inanmıyorum inşallah senin tutar bizede bir ümit olursun

Morgül benimde sağ yumurtalığımda oldu bugün.Ama canım benim her ay 21. gün ben bunu yaşıyordum.Yani benim için sıradan bir olay gibi.Ama senin ki niye oluyo acaba?Yaşayan arkadaşlar varsa yazarlar umarım.Biliyomusun dün bugün tam yerleşme zamanları Canım ya inşallah yerleşiyodur bebecik.
Göğüslerde ağrı varmı Morgül??Warsa ne zamandır var?Yoksa neden yok :P dermişim..
Yine espirikliğim üzerimde bugün.Dün gece sol kasığımda hafif bi şey hissettim bende allahım inşallah yerleşiyodur dedim.Ama bugün sağ yumurtalık ağrıyınca sanki adet sinyalleri gibi geldi bana.Dedim ya her ay olur benim bu şekilde..

benimde 19.günüm ve hiiiiiiççççç değişiklik yok bende...göğsüm falan da ağrımıyor.başağrılarım var artık kafaya takmaktanmı yoksa kullandığım progestan hapındanmı bilmem........

kızlar benim ağrım sadece sağ kasığımda var birde sanki böyle kasığımda bir baskı hissediyorum
göğüs meselesine gelince benim her aya çok fazla ağrırdı göğüslerim ama bu ay yine sızı var yalnız çok şiddetli şekilde değil
dark inan dün akşamdandan bu yana kasık ağrım devam ediyor bende sürekli allahım ne olur bebeişim yerleşiyor olsun diyorum
inşallah bu ay hepimizin yüzü güler kızlar

Ya Kizlar Benim De Sol Kasiğimda Keskin Bir Ağri Var Bugün De Göğüslerim Ağriyor Dokunamiyorum.inşallah Bebişim Vardi Yaaaa.ama çatlatma Iğnesi De Göğüslerde Ağriya Neden Oluyor Ondan Olmasin Ya Ahhhhhh şu Pazartesi Sabah Bir Gelsede Testi Yapsam Artik Varmi Yokmu Offf

Back
X