Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
1 hafta kaldı test yaptırmaya ama benim göğüslerde tık yok...hiç şişmediler bile....tutmadı herhalde yaaaa....oooofffff bugün hiç olumlu düşünemiyorum...Allah yardım etsin hepimize........

Ya Kizlar Benim Bugün Acayip Sağ Tarafim Belim Ağriyor Normalde Adet Olmama 2-3 Gün Kala Ağrirdi Belim. Benim Aşılama Galiba Tutmadi Yaaa Moralim çok Bozuk Yarin Test Yapilacak Allah Yardimcim Olsun Inşallah

Gulank06 hemen pes etmeyin daha yolun başındayken canım, aşılama özellikle kadın vajinasındaki salgının spermleri öldürecek kadar bi sıvı salgıladığı durumlarda çok faydalı oluyormuş.Sende bende bu durum varsa bile emin ol ki buna bakılmıyor canım.Yani mutlaka bir sebep vardır ama biz bilmiyoruzdur.Mesela bu bahsettiğim durum varmı yokmu anlamak için kadınla adam beraber olduktan bir saat sonra spermlerden örnek alınırmış kadın vajinasının içinden ve canlı kalabilme oranları ölçülürmüş.Ben hiç bunun yapıldığı hastayla karşılaşmadım açıkçası.Genelde belli başlı problemleri inceliyor doktorlar ve sonrasında probleme göre ya ilaca ya aşılamaya ya tüpe geçiyorlar.Bu durumda biz sebep yok sanıyoruz.Bu konuyla ilgili o kadar çok şey okuyup duyunca ne kadar çok sorunun olabileceğini gördün inan.Aşılama spermin gideceği yolu azaltıyor ve daha fazla sayıda ve en iyi spermlerin rahme bırakılmasıyla oluyor.
Bence vakit kaybetmeyin başlayın bende çok oyalandım yaptırsammı biraz daha beklesemmi diye şimdi biraz pişmanım açıkçası.Daha erken başlamak sonuca daha kısa zamanda kavuşmamıza yardımcı oluyor.
Dilerim fazla birşeye gerek kalmadan sağlıklısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım.

Hicran bol şans canım sana umarım güzel haberlerle gelirsin.
Karamiocum benimde umudum yok ya bakalım.
Bugün karnımın alt bölgesine sancı saplandı saplandı durdu.Ve sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı hissettim.Ama bunlar iğnelerin yan etkisidir diye düşünüyorum.Bide erken adet olmam inşallah diyorum.Yüzüm acayip sivilcelendi.Göğüsler sakin sessiz :)
Bende salı kan yaptırcam ama evde idrarda gebelik testi var yarın sabah erken ama 2 tane olduğu için birini kullanayım diyorum..
Hayırlısıyla olsun ya hepimizinn..

Ya Kizlar Benim Bugün Acayip Sağ Tarafim Belim Ağriyor Normalde Adet Olmama 2-3 Gün Kala Ağrirdi Belim. Benim Aşılama Galiba Tutmadi Yaaa Moralim çok Bozuk Yarin Test Yapilacak Allah Yardimcim Olsun Inşallah

MERHABA CANIM BEN İLK AŞILAMAMLA HAMİLE KALDIM AĞRILARIM BENİMDE OLMUŞTU MORELİNİ YÜKSEK TUT İNŞALLAH TESTİN OLUMLU ÇIKAR HAYIRLISI OLSUN

merhba ben aranıza yeni katıldım. bana yardımcı olurmusunuz?eşimde sperm hareketsiizlği var. aşılama yapılacak. benim durumumda olupta aşılaması tutan oluyor mu?

merhba ben aranıza yeni katıldım. bana yardımcı olurmusunuz?eşimde sperm hareketsiizlği var. aşılama yapılacak. benim durumumda olupta aşılaması tutan oluyor mu?

Evet canım Narin arkadaşımızın yazılarını bulabilirsen ilk aşılamasında tutmuş onun.Onunda tek kanalı kapalıymış bi de hareket azlığı vardı galiba ama tuttu.Moralini yüksek tut neden olmasın kısmet birazda.
Yalnız aşılama için spermler nerde yıkanacak iyi araştır iyi bi yer olsun.Yoksa spermleri mahvedebiliyolar.Bizim ilki öyle güme gitti.Ondan sonra başka yerde yıkattık ve ikiside güzeldi hareketlilik artmıştı.Fındık yer benim eşim sürekli demekki etkisi olmuş.Sizde deneyebilirsiniz fındık ceviz baya yararlıymış.
Bide keçiboynuzu kürü var onu da forumda geri sayfalarda ararsan bulabilirsin.Hangisi kolayına gelirse denet canım.Faydaları oluyo hareketlilik artıyor az da olsa.Aşılamada yıkandığı için spermlerin en hareketlilerini alıyorlar zaten.O da sansı arttırıyor.

teşekkürler darkinlife.tüpbebek merkezi diye bir yer burda kendi laboratuvarlarında yıkıyorlarmış

Daha öncede mutlaka spermiyogram yaptırmışsınızdır.Ordada yıkandıktan sonraki sonuçlarınla karşılaştırırsın.Çok büyük bi düşüş yoksa sorun yoktur.
Hayırlısıyla tutar inşallah canım.

Bugün hiçbi belirtim olmadı.Yalnız akşam üzeri 2 saat kadar yattım kalktığımda çok acıkmış uyandım ve hafif midem bulanır gibi oldu fazla önemli bişey değildi.Açlıktandı galiba.
Eşim bugün kan testi yaptıralım diyodu ama geç kaldık.Ben de pek hevesli değildim zaten.Korkuyorum açıkçası üzülcem gibi geldi nedense.Yarın yaptıracağız artık.
Hayırlısı olsun tabiki.

Canım şunu söyleyeyim aşılamada ne kadar yanıyosa rahim filmide öyle.Bazılarına sıvı enjekte edilince ağrı oluyomuş ama ben hissetmedim bile birden bitti dediler.
Ben sadece spektum denilen alet takılırken tedirgin olmuştum ilk kez takıldığı için.Ama sonrasında aşılamada 3 kere daha takıldı o alet.Yani korkacak bişey yok.
Ben kas gevşetici iğne yaptırmıştım korkuyordum çok şey duymuştum bu konuyla ilgili çok zor felan demişlerdi.Bi de ağrı kesici içmiştim.Sendede çok korku olursa dene bunları.Ama rahat ol kanallar kasılınca bazen açık olsa bile kapalı çıkıyomuş.Rahat olmakta fayda var.Bol şanslar herşey bebeiş için çekeceğiz..
Bir şey Sarabilir Miyim? Bu Rahim Filmini Nasil çekiyorlar.canin Yaniyor Mu? Korkuyorum

Canim Kas Gevşeticiyi Rahim Filmi çekilen Yerde Mi Yaptirdin Yoksa Eczanede Mi?doktor Sana Filmden Birkaç Gün önce Antibiyotik Verdi Mi Yada Sonra

Malesef Kizlar Size üzülerek Bildiriyorum Hamile Değilmişim Benim Aşilama Fos çikti Moralim Sifirdaydi Eşim Saolsun Herkesi Postaladi Evden Birbirimizi Teselli Ettik Bana Git Hadi Anlat Bilgisayar Arkadaşlarina Rahatla Dedi Ya Inanabiliyormusunuz O Bile Bu Siteyi Sevdi Galiba Anlatiyorum Burdakileri Hep çünki.kiskanirdi Bugün Kendi Dedi Git Diye

Back
X