Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşbulduk teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepimiz bebişlerimize kavuşur tez zamanda inşallah...
problem hem eşimde hem bende bende yumurtlama problemi var eşimdede varikosal yani sperm sayısı normal ama hızı düşük oda tüplere ulaşmasını engelliyomuş o yüzden aşılama tedavisine başladık
4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoduk ama olmadı kendiliğinden
aşılama tedavisi için puregon iğne kullandım sonra iki tane yumurtam güzel gelişti çatlatma iğnesi oldum sonrada aşılama işte 26 aralıkta
o günden beri progestan kullanıyorum sabah akşam ikişer tane ama oda kötü etkiledi yani şu açıdan biraz özel olcak ama doktor perşembe ve c.tesi ilişkiye girin dedi ama olmadı:(
aşılama olduğum günden bari çok ağrım var kasıklarımda::(:((
bakalım bekliyoruz işallah tutar hayırlısı olsun gerçi
canım benim sıkıntımda seninle aynı ben yeni başladım aşılama tedavisine ilaç kullanıyorum fsh ım 11 çıktı ama normal adet oluyorum bakalım bir daha ki ay hsg çekilecem heralde ondan sonrada aşılama canım bana aşılama konusunda bilgi verir misin nasıl olacak başka hangi aşamalardan geçeceğiz?

ela gözlüm hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip ederr inşallah
bu arada ilk aşılamanmıydı?

mesajını yeni gördüm kusura bakma canım.inşallah hayırlısıyla allah tamamına erdir.benim 2.aşılamamdı bugün dr.gittik ve üçüz olduğunu öğredik canım yani 3 adet kese gördü doktor

mesajını yeni gördüm kusura bakma canım.inşallah hayırlısıyla allah tamamına erdir.benim 2.aşılamamdı bugün dr.gittik ve üçüz olduğunu öğredik canım yani 3 adet kese gördü doktor

süper yaa çok güzel bi duygudur değilmii bir tanede değil üç tane birden çoookkk güzellll
allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
allah analı babalı büyütsün inşallah :dance: a.s.:nazar::nazar::nazar:

süper yaa çok güzel bi duygudur değilmii bir tanede değil üç tane birden çoookkk güzellll
allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
allah analı babalı büyütsün inşallah :dance: a.s.:nazar::nazar::nazar:

evet cimegi çok güzel bir duygu ikiz olmasını çok istemiştim ama üçüz biraz süpriz oldu.yinede içimde bi korku var bir tanesini kaybetmek bile istemiyorum

canım benim sıkıntımda seninle aynı ben yeni başladım aşılama tedavisine ilaç kullanıyorum fsh ım 11 çıktı ama normal adet oluyorum bakalım bir daha ki ay hsg çekilecem heralde ondan sonrada aşılama canım bana aşılama konusunda bilgi verir misin nasıl olacak başka hangi aşamalardan geçeceğiz?

aşılamada adetin 2. yada 3. günü dr a gidiyosun ultrasonla muayene ve tahlil (estradiol ve progestan tahlili) onlar normalse iğnelere başlıosun yada ilaçta olabilir ben iğne tedavisi olduğum için iğne dedim.her gece aynı saatte iğnelerini yapıosun ve bikaçgün arayla kontrole gidiyosun ilk muayenedeki gibi ultrason ve tahlil yumurta istenilen boyuta ulaşana kadar işllem aynı.yumurta olgunlaşınca doktorun çatlatma iğnesini yaptırın 36 saat sonra gelin dio.gidiyosun eşinden sperm alınıo yıkama işleminden geçio sonrada o spermi sana enjekte ediolar bu işlem ağrısız 10-15 dk sürüoo bu kadarrr.
sonrada beklemeye başlıosun dinleniosun evde
12-14 gün sonra tahlil
vee sonuş pozitif oluoo işallah :teytey:

evet cimegi çok güzel bir duygu ikiz olmasını çok istemiştim ama üçüz biraz süpriz oldu.yinede içimde bi korku var bir tanesini kaybetmek bile istemiyorum

üçüde sağlıklı olur işallah hem şööle düşün üçünüde bir anda büyütüp aradan çıkarcan ve bi daha bu stresleri yaşamana gerek kalmayacak dimii
ayy bide üçüde kız oluomuşş babaları üç kızla nasıl baş eder demii :oklava::dance:

ela gözlüm bu arada banada dua et olurmu 7 ocakta test yaptırcam darısı banada bulaşır işallah
sen gerşekten çok güzel moral oldun bana canım yaaa saol..

işi çok zor.eşimin 2 tane erkek kardeşi var.2 tane erkek yeğeni yani kız kardeş ve kız yeğen görmediği için alışmadığı değişik bişey olacak sanırım hem onun hemde ailesi için

ela gözlüm bu arada banada dua et olurmu 7 ocakta test yaptırcam darısı banada bulaşır işallah
sen gerşekten çok güzel moral oldun bana canım yaaa saol..

inşallah canım o gün test sonucun pozitif olurda burda gene yazışırız seninle.ama olmazsada kendini fazla üzme tamammı .hakkında herşeyin hayırlısını iste allahtan ve bol bol dua et.bütün dualarım seninle.

inşallah canım o gün test sonucun pozitif olurda burda gene yazışırız seninle.ama olmazsada kendini fazla üzme tamammı .hakkında herşeyin hayırlısını iste allahtan ve bol bol dua et.bütün dualarım seninle.

saol canım 7 ocakta sonucumu aldığımda pozitifde olsa negatifte olsa mutlaka yazarım görüşürüz kendine ii bak :teselli:

canım ya öncelikle allah kolaylık versin sana çokkk güzel bişiii anne olmak ve sen bir kerede allahın izni ile 3 bebiş sahibi olcan ne güzel bişiii allah bebişlerinin rıkınıda bol versin inşallah.benimde ikinci aşılamam olcek perşembe günü allah nasip ederse bende hamiş kalırsam ikizde olursa offff süpper olur yaaaaaaaaaaaa

canım ya öncelikle allah kolaylık versin sana çokkk güzel bişiii anne olmak ve sen bir kerede allahın izni ile 3 bebiş sahibi olcan ne güzel bişiii allah bebişlerinin rıkınıda bol versin inşallah.benimde ikinci aşılamam olcek perşembe günü allah nasip ederse bende hamiş kalırsam ikizde olursa offff süpper olur yaaaaaaaaaaaa

Ayyy ne güzel olur ikizin olsa :)
Ben sana takdik veririrm burdan.bekara kadın boşamak kolay ya :))))
Hayırlısıyla sağlıklı evlat yada evlatlar olur inşallah.

Back
X