Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Seda♥Recep;1804041 .!.:
pzt gününe randevu aldım bakalım ne diycekler...

slm canım inşallah hakkında hayırlısı olur bebişine tez zamanda kavuşursun umarım yazdıklarına baktımda beterin beteri vardır derler hiiiç umdu olmayanlar birer birer anne oluyor allahın izni ile sende olursun inşallah..

:sm_confused:Hiç duymadım malesef.. Umarım 2.de başarıyı yakalarsınız.İlki iğneylemi oldu?Yumurta gelişimi için?Hapla mı?

Merhaba,
tek dozajlık hap kullandım. Zaten yumurtlama problemi olmadığı için işe de yaradı ama eşimin sonuçları çok kötüydü o zaman. Şimdi ise çok iyi çıktı. O yüzden tekrar denemek istiyoruz

Seda♥Recep;1803721 .!.:
5 milyon 3 aylık ilaç tedavisi bu 3 ay içindede yükselebilir ilaçlar bitince tam 3 ay sonrada yükselebilir dedi.. bilmiyorum eşim bekleyelim diyor beklicem heralde :( offff
canım bizde de sayı aynı. hatta hareketsizlik var eşime 2 ilaç verdi.klomen biri ama faydası olmuyormuş genelde. bilemiyorum tabiii. bize olmadı yani kullanmadı eşimde. şimdi aşılama deniyoruz bu ay.

darkinlife nereye kaçtın yavrucum yaaa zaten görüşemiyoruz bu aralarrrr merakta bırakma beni gündüzleri de gir emiii

Ama ama sende tam ben gidiorum sen geliosun.Olmas ki bölee..
Bak bugün gündüz girdim gerçi hava karardı ya olsun :)
Nasılsın canımcım iyisin gibi görünüyor.Bende iyiyim boğazımda biraz yanma kaldı sadece.İyileştim sayılır.
Bekle bekle 2 aydır beklemek ne zormuş cidden.tedavisiz heycan olmuyo walla hayatta.Neyse ki bu ay olcam aşılamamı.

Merhaba,
tek dozajlık hap kullandım. Zaten yumurtlama problemi olmadığı için işe de yaradı ama eşimin sonuçları çok kötüydü o zaman. Şimdi ise çok iyi çıktı. O yüzden tekrar denemek istiyoruz

ganaphone mi kullandın hap?Bende ilkinde onu kullanmıştım.benim sonucum hapla iğne hemen hemen aynıydı zaten.İğne düşük doz olunca öyle oldu galibaa.
Sonuçlar her zaman farklılık gösterebiliyor.Stressiz ortamda verilen spermiyogram bile daha iyi çıkıyor.Benim eşim hep rahatsız olur tuvalet ortamında sperm verilen hastanelerde..
İnşallah sonucunuz bu sefer pozitif olur.

kızlar bir şey sorabilir miyim? ben adetimin 2. günü başladım iğneye. normalde 4 gün gelir 3. gün yoğun 4. gün az olur. iğneden beri 3. gün çok az geldi. 4. gün hiç gelmedi. neden olabilir? normalmi. dr a pazartesi gidicem. sizlere de olmuşmuydu?

kızlar bir şey sorabilir miyim? ben adetimin 2. günü başladım iğneye. normalde 4 gün gelir 3. gün yoğun 4. gün az olur. iğneden beri 3. gün çok az geldi. 4. gün hiç gelmedi. neden olabilir? normalmi. dr a pazartesi gidicem. sizlere de olmuşmuydu?

Olabilir akdascım normaldir.Hormon yükleniyoruz çünkü.Ben 2 ay önce kullandım hala etkisindeyim o iğnelerin.Sivilcelerim yeni yeni geçiyor.Adet düzeni zaten farkediyor, iğnenin etkisi.

merhaba arkadaşlar bende 1. aşılamamı yaptırdım.tutmadı.moralim çok bozuk.inşallah 2. sine artık

canım merhaba bende denizliliyim ama izmirde yaşıyorum,moralini hiç bozma herşeyin vakti saati var,allah hepimize herşeyin hayırlısını versin,bu süreç zor ve yıpratıcı ama moral çok önemli..

arkadaşlar bende pko hastasıyım ve hastanede çalışıyorum.bugün bi kadın geldi yaşı 3o un üzerindedir.pko hastasıymış.adetleride düzensiz oluyomuş.ama 6 yaşında çocugu vardı ve 2. sine haileymiş.yani olcak olduktan sonra hiç bi engel tanımıyo....

aşılama olupta tutmayan arkadaşlar size bi sorum var.1.aşılamam tutmadı ve regly oldum ve çok az oluyo.birde küçük küçük parçalar geliyo acaba herkestemi öyle oldu yoksa sorun bendemi merak ediyorum....

canım hoş geldın ben asılama olmadım ama düşünüyorum bende pko hastayım ama önce zayıflamam gerek hemşiremisin bende acil tıp teknısyenıyım

arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?aşılama için bugüne kadar 4 iğne yaptırdım. bugün doktora gittim. 3 folikülün biri 13 biri 12 biri 17mm dedi. bunların ortalamasını aldığımızda iyi dedi. bunlar soldaki yumurtalıktan sağdakindede 2 tane varmış ama daha gelişmemiş. iyi dedi ama bilmiyorum yeterli değil sanki açıklaması. perşembe yine gidicem. aşılama haftaya olur diyor.

Back
X