Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama nasıl oluo daha 22 yaşındayım yarın başlıyoruz bilgiiiiiiiiii verin lütfennnnnnnnnn. yarın eşim sperm verecekkkk

valla ben de ilk kez yaptıracağım akdenizcim. adetinin 2. yada 3. günü kontrole gidiyosun.yumurtalıklar için.sonra adetinin 2. gününden itibaren iğne ile yumurtanı takibe alıyorlar. 10 kadar aşağı yukarı . belli bir büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi oluyosun. 36 saat sonra da eşinden alınıp yıkanan(iyileri seçiliyor) hazırlanan spermler senin rahimine aktarılıyor. sorun neydi sizde?

valla ben de ilk kez yaptıracağım akdenizcim. adetinin 2. yada 3. günü kontrole gidiyosun.yumurtalıklar için.sonra adetinin 2. gününden itibaren iğne ile yumurtanı takibe alıyorlar. 10 kadar aşağı yukarı . belli bir büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi oluyosun. 36 saat sonra da eşinden alınıp yıkanan(iyileri seçiliyor) hazırlanan spermler senin rahimine aktarılıyor. sorun neydi sizde?

canım merhaba eşimde sperm azlığı var. 1,5 yıldır korunmuyoruz ama olmadı. bende az önce dr geldim. aşılama istedim tamam dedi.yarın inşallah eşim sperm verecek. peki yarın eşim sperm verio. ne zaman bana verilecek. ocak 13 veya 14 adet olacam. yatmam dinlemem gerekio mu aşılama yapılınca ve kaç gün ( çalışıyorumda)senağlamasenağlama

valla canım adetinin 2. gününden itibaren iğne ile yumurtanın olduğu folikül kontrol altında tutlması lazım. eşin spremi sayım için veriyodur belkide. aşılamadan sonra genelde normal günlük yaşamına dönebilirsin deniliyor. ilk gün dinlenirsin. benim eşimde de sayı az. ayrıca herketlilik düşük. pek tutacağını sanmıyorum ama.kandimi olumsuzluğa hazırlıyorum şimdiden. doktor sana adetinin 2. günü gel demedimi?aşılama adetinin 12. günü gibi oluyormuş.

yok adet olunca gel dedi sanırım arar soraarım zaten umarım sende en kısa zamanda bebişine kavusursun canım..... bu son zaten buda olmazsa artıkk stres yok oluruna bırakacagımmm hayırlısı artık....

ganaphone mi kullandın hap?Bende ilkinde onu kullanmıştım.benim sonucum hapla iğne hemen hemen aynıydı zaten.İğne düşük doz olunca öyle oldu galibaa.
Sonuçlar her zaman farklılık gösterebiliyor.Stressiz ortamda verilen spermiyogram bile daha iyi çıkıyor.Benim eşim hep rahatsız olur tuvalet ortamında sperm verilen hastanelerde..
İnşallah sonucunuz bu sefer pozitif olur.

valla ilacın ismini hatırlamıyorum ama bugün başka bir hastaneye gittim. Bana iğne vereceğini söyledi. daha önce ilaç verdiklerini söyledim ama pek takmadı beni biz iğne kullanacağız dedi. Birkaç gün içinde hastalanacağım. Hastalandığında muayene edeceğim dedi. Bu nasıl olacak? Daha önceki bu şekilde olmamıştı. İğne ile aşılama yaptıran varsa bana bilgi verebilir mi? Tşkler

valla ilacın ismini hatırlamıyorum ama bugün başka bir hastaneye gittim. Bana iğne vereceğini söyledi. daha önce ilaç verdiklerini söyledim ama pek takmadı beni biz iğne kullanacağız dedi. Birkaç gün içinde hastalanacağım. Hastalandığında muayene edeceğim dedi. Bu nasıl olacak? Daha önceki bu şekilde olmamıştı. İğne ile aşılama yaptıran varsa bana bilgi verebilir mi? Tşkler

İğne daha etkili canım.Bende son aşılamamda kullanmıştım iğneyi.Gonal f vermişti bana.Bu konuyla ilgili deneyimlerimiz başka bi başlıkta yer alıyor.Ben sonra onun linkini de yazarım sana.Başka merak ettiğin varmı iğneyle ilgili?
Kendin yapacaksın iğneyi bu arada:)

merhaba kizlar esimde sperm normalligi 3% cikti en az 5%-15% olmasi gerekiyomus dr asilama olmaz dedi sizce ne yapmaliyiz? engin bilgilerinize ihtiyacim var ozellikle darkinlife bekliyorum.

slm kızlar ne kaynatıonuzzz hee.. bende az önce geldim dr.. pazartesi yumurtalara bakılacak.. çarşamba haplara başlayacagım olacak..fiyatı 700,00 ytl 2 sean. testler dr aşı hepsi dahil.13 yada 14 adet olacam...17 milyon spermle tutarmı sizce bu aşılama yaaa varmı benim gibi olan.. ssonra bebek sahibi olann.....üfff iyice stress oldumm............................................ ......veee sadece bu olayı siz biliyorsunuz kimseye söylememiyoruzzz aile cevre kimse bilmio o yüzden size soruommm...............yardımmm edin okişşş yasım 22 cahılımm azcıktaa bu konularda...

selam akdeniz
öncelikle sana sakin olmanı strese girecek bi durum olmadığını söylemek istiyorum.dr git gel uyraş çok zor biliyorum ama başarıda moral çok önemli hem yaşında çok genç .inşallah tedavin hayırlı olur.bol bol dua et ama stres yapma

slm kızlar ne kaynatıonuzzz hee.. bende az önce geldim dr.. pazartesi yumurtalara bakılacak.. çarşamba haplara başlayacagım olacak..fiyatı 700,00 ytl 2 sean. testler dr aşı hepsi dahil.13 yada 14 adet olacam...17 milyon spermle tutarmı sizce bu aşılama yaaa varmı benim gibi olan.. ssonra bebek sahibi olann.....üfff iyice stress oldumm............................................ ......veee sadece bu olayı siz biliyorsunuz kimseye söylememiyoruzzz aile cevre kimse bilmio o yüzden size soruommm...............yardımmm edin okişşş yasım 22 cahılımm azcıktaa bu konularda...

geçmış olsun canım burdaysan yazısalım

arkadaşlar merhaba ben yeniyim aranızda, ben 2001 yılında kürtaj olmuştum ondan sonrada erken diye üstünde durmamıştım konunun ama 5 aralıktan bu yana dr. a gidiyoruz eşimle, bana klomen verdi, 12.gündede iğne yaptırdı ve siz deneyin bakalım olmazsa bu ay için aşılama yaparız dedi, çok endişeliyim sonuçta daha önce hamile kalmıştım ama şimdi yıllar sonra olmuyor ve aşılamanın nasıl olduğunuda onca araştırmama rağmen anlamıyorum ve korkuyorum. benim durumumda olan var mı acaba aranızda ?

Back
X