Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizcim merhaba canım.evet çarşamba günü gittim doktora ve 3.nünde kalp atışlarını gördük.şuan 8 haftalık olmuş ve sorun gözükmüyor ama dr.çoğul gebelikte riskler her zaman vardır bir tanesini sonlandıralım diyor ama ben hiçte taraftar değilim.
sen nasılsın ?

elacım inan bana çok sevindim, ben hala 14 ünü bekliyorum gergin bekleyiş devam ediyor ama kafam karıştı neden dr.un böyle bişey dedi yani 4 üzler bile var tamam biraz normale göre az beslenmiş zayıf oluyorlar ama o kadar açıklama yaptımı dr.

bi sorun olduğu için değilde hepsini kaybetmektense bi tanesini sonlandıralım diyor.erken doğum olabilir riskler her zaman için var diyor.
tabiki riskte olmaya bilir çok güzel bi hamilelikte olabilir orası allaha kalmış

canım benim inşallah çok sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin bebeklerininde 3 ünü birden kucağına alırsın, darısı başımıza inşallaaaahhh

gülme ama ben dünde test yaptım bugün sabahta eşim istediği için yaptım ama sanırım erken daha o yüzden pek önemsemedim sonuçları ama eğer 14 ünde olmazsam gece gidip kan testi yaptırırım gibi geliyor,gerçi önceki hamileliğimde 30.günde idrarda belli olmuştu sen neyi önerirsin

benim dr'a bir çok arkadaşım gitmiş bende tavsiye üzerine gittim, şikayetlerimi dinledikten sonrada infertilite teşhisi koydu, umarım doğru tanımlamışımdır, bu konularda çok yeniyim ve okudukça burdaki arkadaşların sorunlarını açıkçası korkmaya başladım, dün akşam dr. a gitmiyorum artık dedim eşime ama oda o kadar çok istiyorki bende artık ne yapacağımı şaşırdım, daha kötü şeyler çıkmasından korkuyorum zaten sürekli kist ameliyatları oluyorum bilmiyorumm:uhm:

Korksakta başa gelen gelir mutlaka.O nedenle ne kadar çabuk tetkiklere başlanırsa o kadar pozitife yaklaşırız sanırım.Hep hep ağırdan aldım mesela 5 yıl olcak evleneli düşün yani çok fazla bi işlem yaptırmadım 3. aşılamamı yaptırcam.Aslında daha erken başlansa belki bebişim olurdu şimdiye.Ama tabi bazı şeyler hemen isteyince olmuyor, şartlar da önemli.
Bence korkma eşin de istiyorsa, inşallah önemli bir şey çıkmaz.Bende senin gibi okudukça zaman zaman dehşete düşüp, neler var Allahım ya diyorum.Hiç aklımıza gelmeyen nedenlerle gebelik oluşmayabiliyor.Kısmet galiba bu yaşadıklarımız.Çok beklemezsiniz inş.

inşallah darkinlife senin daha önce verdiğin cvp tan ümitlendim eşimede söyledim 15+10 bu akşam kan testi yaptıracam yani daha fazla beklemeye gerek yok zaten sen neye karar verdin lap. yaptıracak mısın bunu okumuştum, tatili bekliyordun karar verdin mi başka sitelerde de aşılamalardan bile önce mutlaka yapılmalı diyor

Ela gözlüm sevindim canım kalp atışlarını duymana çok güzel.Bence dr.unu dinlemelisin.Gebe kalmada sorun yaşayanlar için çoğul gebelikte risk daha fazla oluyor malesef.Belki çok zor olacak ama diğer 2 sini düşünerek hareket ettiğini düşünebilirsin.Ben yaşamadım elbet ben olsam bende çok zorlanırım bu kararda ama uzaktan da bakınca bu doğru karar gibi gözüküyor.Sen daha iyi bilirsin tabiki.
İnşallah hayırlı karar verirsiniz.

inşallah darkinlife senin daha önce verdiğin cvp tan ümitlendim eşimede söyledim 15+10 bu akşam kan testi yaptıracam yani daha fazla beklemeye gerek yok zaten sen neye karar verdin lap. yaptıracak mısın bunu okumuştum, tatili bekliyordun karar verdin mi başka sitelerde de aşılamalardan bile önce mutlaka yapılmalı diyor

Evet yaptırmaya karar verdim dr.um uygunsa tatilde yaptırcam Adana başkentte.
Tayfun bey var o da iyi bi dr. Üniversite hastanesi gitmeyi düşünürsen.Ben Adana da yaşamadığım için aşılamalarım orda olmadı.Ama memnun kaldım yaptırdığı tetkiklerden, herşeyi istediler hepsini incelediler.

gülme ama ben dünde test yaptım bugün sabahta eşim istediği için yaptım ama sanırım erken daha o yüzden pek önemsemedim sonuçları ama eğer 14 ünde olmazsam gece gidip kan testi yaptırırım gibi geliyor,gerçi önceki hamileliğimde 30.günde idrarda belli olmuştu sen neyi önerirsin

Az kalmış ne güzel heyecanlı bi bewkleyiş vardır sende şimdi.İnşallah bu sefer hedefe ulaşırsın canım.

canım ben adanada universale gittim muzaffer bey'e bugünde bir arkadaştan yine turan çetin tüp bebeği duydum, aslında şimdi kafam karıştı yani muzaffer bey burda ne film istedi nede eşimde sperm testi yaptırdı yani tamam önceden bir düşük yaptım ama bu seneler önceydi belki eşimde de bende de sorunlar oluştu, turan çetini aradım orda prof. özel olarak ilgileniyor aşılama için tetkikler için hep özelden dolayı biraz pahalı sanırım hani kesin sonuç alırım ve daha iyi ilgilenir gibi geliyor başkentide çok duydum karıştı yani iyice aklım :)

Turan bey de çok ilgili bir dr. inan kaç kez eşimi aradı.Bilgi verdi, tavsiyelerde bulundu.Ben Başkentte başladım onun için orda devam edeceğim.Lap. sonrası belki daha da memnun kalırım(İnşallah)
Sende inşallah memnun kalırsın.Unıversale yi biliyorum ama bu konuda adını duymadım canım ben.
Aşılama zaten paranla yaptırdığın bir işlem.Özelde de üniversite hast.de de hemen hemen aynı ücrete geliyor.Tabi özele sevkli gidersen ücret az ödüyorsun.
Bazı arkadaşlar aşılamaya hiç üzret vermemişler gerçi ama ben üniv. hast.de sperm yıkama ücreti verdim 140ytl.Eşim sevkli gitseydi devlet 30 ytl sini karşılıyomuş zaten.Bende sevk aldırmadım eşime bide ordan oraya sevkle uğraşmayalım diye.
Bence sen başkente git bi görüş, hatta turan beyin merkeziyle de görüş.Aklında bi soru işareti kalmasın.
Hatta bence tüm tetkiklerini yaptır başkentte.Yine de sen bilirsin canım.
Elbette zaman geçmişse üzerinden sonradan bi sorun oluşmuş olabilir.Herşeyi yaptırıp öyle tedaviye karar vermek daha doğru bencede

Turan bey de çok ilgili bir dr. inan kaç kez eşimi aradı.Bilgi verdi, tavsiyelerde bulundu.Ben Başkentte başladım onun için orda devam edeceğim.Lap. sonrası belki daha da memnun kalırım(İnşallah)
Sende inşallah memnun kalırsın.Unıversale yi biliyorum ama bu konuda adını duymadım canım ben.
Aşılama zaten paranla yaptırdığın bir işlem.Özelde de üniversite hast.de de hemen hemen aynı ücrete geliyor.Tabi özele sevkli gidersen ücret az ödüyorsun.
Bazı arkadaşlar aşılamaya hiç üzret vermemişler gerçi ama ben üniv. hast.de sperm yıkama ücreti verdim 140ytl.Eşim sevkli gitseydi devlet 30 ytl sini karşılıyomuş zaten.Bende sevk aldırmadım eşime bide ordan oraya sevkle uğraşmayalım diye.
Bence sen başkente git bi görüş, hatta turan beyin merkeziyle de görüş.Aklında bi soru işareti kalmasın.
Hatta bence tüm tetkiklerini yaptır başkentte.Yine de sen bilirsin canım.
Elbette zaman geçmişse üzerinden sonradan bi sorun oluşmuş olabilir.Herşeyi yaptırıp öyle tedaviye karar vermek daha doğru bencede

turanı düşünmedim değil aslında başkentede direk gidebiliyorum değil mi özellikle tavsiye edeceğin biri var mı acaba

turanı düşünmedim değil aslında başkentede direk gidebiliyorum değil mi özellikle tavsiye edeceğin biri var mı acaba

Tayfun beye git, memnun kalırsın bence.Yok yok adetini beklem zaten hemen randevu alamaya bilirsin.Ben 2 hafta kadar önce geldiğimde en erken 14 Ocakta randevu verebiliriz dediler.Oldukça yogunlar Türküye nin her yerinden hastalar geliyor, gözümle gördüm inan.
Zaten öncesinde bir seminere alıyorlar tüm bebek isteyenleri.Seminerde A dan Z ye herşey resimlerle videolarla anlatılıyor.Ne gibi sorunlar vardır ne gibi tedaviler uygulanır.Bu seminerde isteyenler sorularını da soruyor.Seminerden sonra da istersen aklına takılan soruları hemen kısaca yanına gidince cevaplıyor.Seminerden sonra randevu alıyorsun.Seminere katılmazsan randevu yok.Cüzi bi miktar ücret alıyorlar seminer için.Özelde muayenesi yok bu dr.un yani kesinlikle ticari kaygı yok.Tamamen kariyer aşkı canım.
Zaten randevu günü gidince herşeye ama herşeye bakıp, öyle seni yönlendiriyorlar.

Back
X