- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
ela gözlümden haber alan var mı arkadaşlar, dr. e gidecekti sonucu merak ettim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim dr'a bir çok arkadaşım gitmiş bende tavsiye üzerine gittim, şikayetlerimi dinledikten sonrada infertilite teşhisi koydu, umarım doğru tanımlamışımdır, bu konularda çok yeniyim ve okudukça burdaki arkadaşların sorunlarını açıkçası korkmaya başladım, dün akşam dr. a gitmiyorum artık dedim eşime ama oda o kadar çok istiyorki bende artık ne yapacağımı şaşırdım, daha kötü şeyler çıkmasından korkuyorum zaten sürekli kist ameliyatları oluyorum bilmiyorumm:uhm:
inşallah darkinlife senin daha önce verdiğin cvp tan ümitlendim eşimede söyledim 15+10 bu akşam kan testi yaptıracam yani daha fazla beklemeye gerek yok zaten sen neye karar verdin lap. yaptıracak mısın bunu okumuştum, tatili bekliyordun karar verdin mi başka sitelerde de aşılamalardan bile önce mutlaka yapılmalı diyor
gülme ama ben dünde test yaptım bugün sabahta eşim istediği için yaptım ama sanırım erken daha o yüzden pek önemsemedim sonuçları ama eğer 14 ünde olmazsam gece gidip kan testi yaptırırım gibi geliyor,gerçi önceki hamileliğimde 30.günde idrarda belli olmuştu sen neyi önerirsin
Turan bey de çok ilgili bir dr. inan kaç kez eşimi aradı.Bilgi verdi, tavsiyelerde bulundu.Ben Başkentte başladım onun için orda devam edeceğim.Lap. sonrası belki daha da memnun kalırım(İnşallah)
Sende inşallah memnun kalırsın.Unıversale yi biliyorum ama bu konuda adını duymadım canım ben.
Aşılama zaten paranla yaptırdığın bir işlem.Özelde de üniversite hast.de de hemen hemen aynı ücrete geliyor.Tabi özele sevkli gidersen ücret az ödüyorsun.
Bazı arkadaşlar aşılamaya hiç üzret vermemişler gerçi ama ben üniv. hast.de sperm yıkama ücreti verdim 140ytl.Eşim sevkli gitseydi devlet 30 ytl sini karşılıyomuş zaten.Bende sevk aldırmadım eşime bide ordan oraya sevkle uğraşmayalım diye.
Bence sen başkente git bi görüş, hatta turan beyin merkeziyle de görüş.Aklında bi soru işareti kalmasın.
Hatta bence tüm tetkiklerini yaptır başkentte.Yine de sen bilirsin canım.
Elbette zaman geçmişse üzerinden sonradan bi sorun oluşmuş olabilir.Herşeyi yaptırıp öyle tedaviye karar vermek daha doğru bencede
turanı düşünmedim değil aslında başkentede direk gidebiliyorum değil mi özellikle tavsiye edeceğin biri var mı acaba
çok tşkler canım eşimle konuşayım bende arayıp bir randevu talebinde bulunayım o halde,