Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akdaş çok teşekkürler bende bunları araştırıp duruyorum, umarım bişey olmaz, buda düşerse 2.düşüğüm olacak ve artık ferisini düşünmek bile istemiyorum, progesteron 19.6 çıkmış buda kötü sanırım nunun ne değerini gösterdiğini biliyormusun acaba

Canım progestan değerlerinden anlamam ben.Son aşılamamda progestan vercekmisiniz diye sordum yok dedi kalınlık iyi felan bişeler demişti dr.um.
Neyse senin ilaçlarda etki gösterir inşallah.Zaten sağlıklı bi bebekse seni terketmez emin ol.

Bence senin yerleşme kanın o gelen.Değerinde düşük ya anlaşılan döllenme geç oldu, yeni yerleşti, sen hareket edince de kanadı.Korkma canım içini ferah tut.İş olacağına varır.
a.s.

çok teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı valla, umarım tutunur bebişim ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ve inşallah hepinizde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz, :teytey:

çok teşekkürler arkadaşlar içim rahatladı valla, umarım tutunur bebişim ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ve inşallah hepinizde en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz, :teytey:

canım tebrik ederim.çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah.progestronun yükselmesiiyidirbence.çünkü ben de 8 haftalıkken bebeğin kalp atışları görülmediğinden dolayı kürtaj oldum.ozaman progesstronum 4 çıkmıştıyani düşmüştü.o yüzden içini ferah tut.aklına kötüşeyler getirme...

ayyy deniz daha geçen gün dr.isimlerinden bahsederken şimdi gördüm haberiniii.....
allahım tamamına erdirsin ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin... eee darısı da bizlere olsun artık ama değil mi ???

ayyy deniz daha geçen gün dr.isimlerinden bahsederken şimdi gördüm haberiniii.....
allahım tamamına erdirsin ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin... eee darısı da bizlere olsun artık ama değil mi ???

Olsun inşallah darısı bizede olsun...
Bizde kavuşalım meleklere artık yaaa...
Her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz değil mi?
:emir_bebek:

Olsun inşallah darısı bizede olsun...
Bizde kavuşalım meleklere artık yaaa...
Her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz değil mi?
:emir_bebek:

inşallah her geçen gün dediğin gibi biraz daha yaklaşıyoruzdur canım yıllardır git git bitmedi bu yol inşallah artık bittiği yere gelmişizdir hepimiz anne oluruz

Yaklaştık inşallah canım yaklaştık...

Kızlar benim ateşim var, çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum.İyi olursam gelirim Burda olanlarla görüşürüss ...Öpüldünüsss...

KENDİNE İYİ BAK CANIM NE OLUR NE OLMAZ:))

Çok iyi bakıyorum merak etme ;)

Ama bugün çok açık kahverengi akıntı geldi az az ara ara.Bilmiyorum ne anlama geliyo.Sabah karnımın ağrısıyla uyandım,ilk kez göğsümde değişik bi ağrı vardı ucu kendi kendine yanıyor,acıyordu..Daha önce hep ben elleyip acıdığını anlıyordum.Ama ilk kez böyle ağrılarla uyandım ya hayırlısı artık.

Kahverengi lekeden sonra pek umudum kalmadı.Benim adet öncesi gelir böyle sonra git gide kırmızıya döner.:1no2:
Yarında olmazsam var bu işte bi şeler.Bakalım sabaha kadar olurum gibi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Çok iyi bakıyorum merak etme ;)

Ama bugün çok açık kahverengi akıntı geldi az az ara ara.Bilmiyorum ne anlama geliyo.Sabah karnımın ağrısıyla uyandım,ilk kez göğsümde değişik bi ağrı vardı ucu kendi kendine yanıyor,acıyordu..Daha önce hep ben elleyip acıdığını anlıyordum.Ama ilk kez böyle ağrılarla uyandım ya hayırlısı artık.

Kahverengi lekeden sonra pek umudum kalmadı.Benim adet öncesi gelir böyle sonra git gide kırmızıya döner.:1no2:
Yarında olmazsam var bu işte bi şeler.Bakalım sabaha kadar olurum gibi senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım merak ettim seni sabahın köründe girdi. kahverengi leke bazen yerleşmede de oluyor yanii hamilelerde. umarım olmazsın sürpriz olur yani kendini dinleme diyeceğim ama biliyorum mümkün değilşutarafagitti ben de çok dinlerim.umarım olumlu cevabın olur

canım merak ettim seni sabahın köründe girdi. kahverengi leke bazen yerleşmede de oluyor yanii hamilelerde. umarım olmazsın sürpriz olur yani kendini dinleme diyeceğim ama biliyorum mümkün değilşutarafagitti ben de çok dinlerim.umarım olumlu cevabın olur

Malesef oluyor kanamaya dönüştü.Kırmızılaştı senağlamasenağlamasenağlama

Kendimi bende çok kötü hissediyorum..senağlama

Arkadaşlar bişey sorucam aşılama sırasında eşimin yıkanmış spermi 128 milyon A=%7 B=%67 hemşire çok iyi dedi ama bu A ve B ne oluyo bilen varmı?

A=ileri hızlı hareketli
B=ileri hareketli
Anlamına geliyor.

Zaten A+B=yüzde 50 ve üzeriyse iyi kabul ediliyor.Sizinkide ,%74 müş gayet iyi.

Evet zaten beklemesemde böyle bi gecikme ister istemez umutlandırdı beni.

Neyseki iyiym şimdi.

Derram sağol canım.Üzmüyorum artık kendimi.

YIKILMADIIIMMM; AYAKTAYIIIMMM :tomato:

canım nasılsın nihayet kendine gelldin. çok sevindim. laproskopiyi ne yapacaksın. ayyy doğru mu yaazdım bilmiyorum ama sen anlamışsındır.

canım valla bende aynı beklememe ragmen her adet dönemı umutlanıyorum neyse sen yıkılma bakıyım bak laparoskopi olacaksın hayırlı haberlerle gel inş. ne zaman olacaksın canım

arkadaşlar bu aşılamada bel ağrısı göğüs sızısı ne zaman başlıyor? aşılama yaptırdıktan hemen sonra mı yoksa adetin yaklaşmasına doğru mu

Back
X