Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar hepinizin allah isteğinizi kabul etsinen önemli olan moral ve ümidinizi yitirmemeniz ben de 5 seneden sonra inş üçüz bebek sahibi olcam bende tüb bebek tedavisine başladığım zaman hep dedimki inş olcak hiç olumsuz yönünü düşünmedim ve olduda şimdi 4 aylık hamileyim allah en kısa zamanda tüm isteyenlere çifter versin ltf sizden ricam herşey zamnında yapılmalı tabiki önce allah vercek ama bizlerde elimizden geleni yapalım tedbir bizden takdir allahtan kendinizeii bakın ve hiç bir zaman hayattan ümidinizi kesmeyin allah yardımcınız olsun

akdas,darkin,demiray daha sayamadıgım bir coookkk arkadasım.bennnn hamileyim........:emir_bebek::teytey::hooray::nazar:tedaviden 14 gün sonra ohss olustu,acil hastaneye yatıs yaptılar,orada ögrendim.üzüntü sevinç bir araya karıstı.ALLAH isteyen herkese versin.AMİİİNNNN.....

akdas,darkin,demiray daha sayamadıgım bir coookkk arkadasım.bennnn hamileyim........:emir_bebek::teytey::hooray::nazar:tedaviden 14 gün sonra ohss olustu,acil hastaneye yatıs yaptılar,orada ögrendim.üzüntü sevinç bir araya karıstı.ALLAH isteyen herkese versin.AMİİİNNNN.....

canım yaaa çok ama çok sevindim.:teytey::teytey::teytey::teytey:
allahım tamamına erdirsin inşallah
senin durumun nasıl çok mu gelişmiş yumurtalar
kendine çok dikkat et.bizide durumundan haberdar et.

canım cok sevındım yaaa tedavısızmı sanada süpriz yaptı bebişin süper yaaaaa cok sevındım hayırlı olsunn canımmmm:teytey::hooray:a.s.

umudunuzu hiç yitirmeyin arkadaşlar ben sizlere örnek umut olayım aşılamadan 2 ay sonra kendiliğinden geliverdi bebişim dilerim sizlerinde aynı olur dilerim bu güzel duyguyu hepiniz tadarsınız umutlarınız hep yanınızda olsun....:1hug:

BEBİŞKOM INSAALLAH TATLIM BENDE DINLENMEDEYIM inşaallah bızede gelır mucızelerımız a.s.

Bebişko Canim Bak Belkide Kendilliğinden Olucak Benim Içimde öle Bi Umut Var Inş. Canim Belki 2. Aşilamaya Gerek Nile Kalmicak

Ayyyy inşallahh DERRAMCIM bi bakıyomuşuz bütün dinlenmede olanlar pat diye hamişşşş olmuşuz allahhh ozaman çok iii olur hadi bakalım kızlar ii dinlenmeler:):utangac:
Anladınız siz onu!!!!jeyyar

AYYYY KIZLAR İNŞALLAHHH YAAA HEPİMİZ DİNLENMEDEYİZ BUAY BAKALIM NELER OLCAK..ALLAH İNŞALLAH MUCİZEMİZİ VERİR BİZLERE..HAYIRLISI

GÖZÜNAYDIN OLSUNNN YA BEN KAÇIRDIM SANIRIM CANIMS SEN TÜPMÜ AŞILAMAMI TEDAVİSİ GÖRÜYORDUN... OHSS İYİLEŞMİŞTİR İNŞALLAH ÇOK ZOR BİŞE Bİ ARKADAŞIMIN BAŞINA GELMİŞTİ BİLİYORUM ÇOK GEÇMİŞOLSUN

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-1-denemede-tutan-varmi-t173870/index4.html
kızlar bı tılayabılırmısnız benmı yanlış düşünüyorum lutfen tıklayın düşüncelerınızı yazın a.s.

OKUDUM CANIM YA VE YORUMDA YAPTIM BUNEDİR YA GERİMGERİM GERİLDİM.. :kızgın:
BEBEĞİMİZ OLMAZKEN ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLIMI OTURALIM .. TABİKİ ALLAHIM OL DERSE OLACAK .. BİZ BOLBOL DUAMIZI EDERİZ TEDAVİMİZİ OLURUZ VE SONUNDA TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTANTIR
ÇOK ÜZÜLDÜM VE ÇOK SİNİRLENDİM KIZLAR..ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR DİE BOŞUNA DEMEMİŞLER YA

gözün aydın canım...allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

gözünaydın canım çok sewindim böle güzel haberler hepimize umut oluyor.lütfen bizim için dua et bizde senin gibi kavuşalım hayalimize

hayırlı olsun canım
sağlıklı bi hamilelik ve doğum yaparsın inşallah

hazalım canım çok sevindim
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
oh be bi hamişimiz daha oldu:dance:

arkadaşlar hepinizin allah isteğinizi kabul etsinen önemli olan moral ve ümidinizi yitirmemeniz ben de 5 seneden sonra inş üçüz bebek sahibi olcam bende tüb bebek tedavisine başladığım zaman hep dedimki inş olcak hiç olumsuz yönünü düşünmedim ve olduda şimdi 4 aylık hamileyim allah en kısa zamanda tüm isteyenlere çifter versin ltf sizden ricam herşey zamnında yapılmalı tabiki önce allah vercek ama bizlerde elimizden geleni yapalım tedbir bizden takdir allahtan kendinizeii bakın ve hiç bir zaman hayattan ümidinizi kesmeyin allah yardımcınız olsun

dolunay cım
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım
ne güzel üçüz allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
kendine bebişlerine çok dikkat et a.s.

yaaaaa süper bir haber yaaaaa. ben demiştim değilmi arkadaşım senin olacak diye. bizler için de dua et canım. allah kucağına almayı da nasip etsin canım yasırnaşık şey

bebişler sıra sıra geliyor boyle hamiş haberleri okuyunca kendim ve diğer arkadaşlarım için daha fazla umutlanıyorum ... Darısı Bize allahım..
hazalımmm tekrar tekrar gözünaydın...

Canım inşallah sağlıklı bebekler getirirsin dünyaya.

Kısss nerdesin sen bakim??
Belli kaybolmanda var bişeler zaten.Ayyy çok sevindim canım.:nazar:Başlangıç biraz kötü olmuş ama olsun bebeişin nasıl,sen nasılsın şimdi.İnşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın..
a.s.

OKUDUM CANIM YA VE YORUMDA YAPTIM BUNEDİR YA GERİMGERİM GERİLDİM.. :kızgın:
BEBEĞİMİZ OLMAZKEN ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLIMI OTURALIM .. TABİKİ ALLAHIM OL DERSE OLACAK .. BİZ BOLBOL DUAMIZI EDERİZ TEDAVİMİZİ OLURUZ VE SONUNDA TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTANTIR
ÇOK ÜZÜLDÜM VE ÇOK SİNİRLENDİM KIZLAR..ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR DİE BOŞUNA DEMEMİŞLER YA

Noldu canım ya verdiğin linkte bişey bulamadım ben :(
Sakin olun bakim ben bi el atayım olaya jeyyar
Olacak kızlar kim ne dedi size dövmim akşam akşam oni :tomato:

:utangac:darkinlife cım bugün adetoldun canım yani o umutta gitti neyse üzülmek yok yola devam edicez.:emir_bebek:
Bu arada bebişe ve kendine çok iii bak...kocaman öptüm sizi...Şeniz

:bbo:Kızlar az önce doktorumla görüştüm bu ay dinleneceksin bi dahaki aya 2.aşılama dedi belki bende darkincim gibi kendiliğinden hamiş olurum nedersiniz inşallahhhhha.s

Ayyyy inşallahh DERRAMCIM bi bakıyomuşuz bütün dinlenmede olanlar pat diye hamişşşş olmuşuz allahhh ozaman çok iii olur hadi bakalım kızlar ii dinlenmeler:):utangac:
Anladınız siz onu!!!!jeyyar

Olsun canım üzme kendini.Hayırlısı böyleymiş.

Bende dinlenmedeyken bi ara korkmuştuk hatta ya biz hep dinlenmede kalırsak diye.Ama dinlenirken daha verimliyiz galiba ;)
Fazla dinlenmeyin arada çalışın ;):roflol:

kızlar adacayını içmeyı unutmayın adetin 3.gunu baslanacak 11. gunu bırakılacak hadı bakalım hayırlısı olsun :asigim:

Evet kızlar adaçayını abartmadan kullanabiliriz.

Darkinlife Sizin Fikrinizi Almadan Kapsüllerden Almadan Markette Bunlar Ayri Ayri Satiliyo Sizmi Kariştirdiniz Biribrine Bide Ne ölçüde Yaptiniz Bunu .ben Hepsi Bi Arada Karişik Görmedim De
çok Kafanizi Arittim Demi

Yok canım kapsül şeklinde değil kullandığımız.Marketlerde genelde bal reyonunda aynı bala benzer bi karışım bu.Kapsül felan kulağa pek hoş gelmedi.
Arı sütü-polen-bal karışımı istediğini söyle sen büyük marketlerde rahatlıkla bulursun.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-1-denemede-tutan-varmi-t173870/index4.html
kızlar bı tılayabılırmısnız benmı yanlış düşünüyorum lutfen tıklayın düşüncelerınızı yazın a.s.

Canım defalarca baktım dediğin sayfaya ama ben bişey göremedim.Sanırım sizin dediğiniz o mesajlar silinmiş.Ayyy kim ne dedi bana yaz özele canım çatladım meraktan.:roflol: Ama tahmin ettim az çok.
Burada kızlarını okutmayanlar çok var benim çevremde.Öğretmen olunca çok karşılaşıyorum.Ama en çok da bayan doktoru hemşireyi de bunlar arıyor hanımları hasta olunca.Bende diyorum hem kızları okutmayın hem bayan doktor,hemşire isteyin diye.Konu dışı oldu ama.
Ya isteyen bayana gider isteyen erkeğe herkesin hür iradesi bunun tartışması gereksiz bence.
Salon kızı havamdan çıkıcam şimdi :Pp
Ben şahsen her ikisinde de gittim.Şimdiki dr.um erkek.Karısı da var aynı hastanede ama bayanlar biraz anlayış konusunda daha az toleranslılar gibi geldi bana.
İçinize sinsin yeter kızlar Kötü Kazen

canım tüp bebege günah dıyo yok bız avret yerlerımızı falan gösterıyomuş o haram oluyomuş
Doktor tabiki göstercez göstermeden muayene olmuyo :emir_bebek: bebişlerinizi düşünün kızlar sıra size geliyorrrrrrr boşverin a.s.

kılıtledıler konuyu darkım bıde yetmıyomuş gıbı ıslam bölumunede aynı konuyu acmış tüp bebek kaderımıze razı olmamakmış birde ne dıyo dolaylı yoldan buna zina dıyemem ama ne demek bu ya dün görecektın zaten herkes agzının payını verdı yok zaruretsiz bi şekılde mahremlerımızı gösterıyomuşuz korkma ben dedım dıyecegımı jeyyar jeyyar burda herkes bırbırınden umut beklıyor bu kadarda düşüncesiz olamaz insan ozaman millet korunmasın olacagı zaman oluyo dıyo allah ne verdıyse dogursun zaten tüp bile olsa allahım verecegı zaman oluyo bız sadece tedbır alıyoruz takdırı yüce rabbime bırakıyoruz aman boşverın ya agzı olan konusuyo :roflol: şimdi benıde kılıtlemesınler bakımm ben sustum :roflol:

Back
X