Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet Canım Biz buay Büyük Bi Gayretle Yine kendi çapımızda Denemelere Devam ettik :roflol: ama bakalım Adet 7 mayız Gibi Adet olmam lazım olursam Aşılama İçin

hayırlısı inşallah canım belki 3. aşılamya gerek kalmaz:dance:
hakkımızda hayırlısı canım ümidimizi kaybetmiycez demiştin ya sen daha mikrosu var tüp bebişi var diye hep bi ümidimiz var a.s.

bebişkocum
oh be sen de benim gibi umut dolusun ben de hepiçimde hissediyorum :dance:
allah nasip ederse olacak
canım senin de az kalmış dinlen
kendine çok iyi baka.s.

:nazar:Evet umut olmazsa hiç bişeyi başaramayız tatlım o yüzden hep köşede biraz umut bırakmak lazım olacak inanıyorum,biliyorum hiç merak etmeyelim bir gün bizde kocaman karınlı olacaz yaşasııınnnn...:teytey:
Dinleniyorum da kendi çabalarımızıda eksik etmiyorum bakarsın dinlenmedeyken geli verir misafir olurmu olur valla çok çalışalımmm dinlenmedeki kızlarrr iş başınaaa:utangac::utangac:

tüp bebekte ilaçları ssk ile almak için rapor almak gerekiyor, devlet hastanesinden bu raporu almak için de 3 kez aşılama şartı var, rapor olunca ilaçlar 400 ytl rapor olmayıca 2.000 ytl + tedavi 2.500 her sefer için bu bilgilerim doğru mu arkadaşlar

evet 3 aşılama geçirmek lazım.. ben çok eğitim araştırma ve üniversite hastanesi aradım tel. ile görüştüm ..kimisi özelde yapılan aşılamaları kabul ediyor özelde yapılan aşılamalarınıza dair bir belge ile gelin işlemlere başlayalım diyolar ama kimisi özelin aşılamalarını kabul etmiyor... ssk ilaç masraflarının %80nini ve tedavini 1240ytl sini ödüyor bildiğim bunlar ..
ve kızlar hangi hastane ile görüştüysem hem çok tahlillerden geçeceksiniz dediler hemde enaz3-5ay Sürer rapor işlemi dediler bu doğrumu ya :çok üzgünüm:

:nazar:Evet umut olmazsa hiç bişeyi başaramayız tatlım o yüzden hep köşede biraz umut bırakmak lazım olacak inanıyorum,biliyorum hiç merak etmeyelim bir gün bizde kocaman karınlı olacaz yaşasııınnnn...:teytey:
Dinleniyorum da kendi çabalarımızıda eksik etmiyorum bakarsın dinlenmedeyken geli verir misafir olurmu olur valla çok çalışalımmm dinlenmedeki kızlarrr iş başınaaa:utangac::utangac:

aaa çalışmamıyık ayıp ettin nnn bebişimmm..kızlar durmak Yokkkkkkk :oklava:

evet canım buay Dinlenmedeyim kendi çapımızda denemelere Yaptıkkkk :roflol: 7mayısda adet Olmam lazım Olursam aşılama İçin Kontrole Gidip ilaçlara başlicam ...Son aşılamam olcak ondan sora allah Kerimm..Derdi Verdi Rabbim Dermanımızıda verecek.. Düşünüyorumda Bu bebekler bizim İçin ne kıymetli Olur dimiii....aklımada hep onu kucağıma alışımın hayali Var..düşünmek bile Gözlerimi dolduruyor..:a015:

zenan cım
bu bebeklerimiz çok kıymetli hemde çok nazlı tuzlu olacak :emir_bebek:
baksana şimdiden naz yapıyolar bizlere
inşallah allah sana hepimize o günleri göstercek eminim haylin bi gün gerçeğe dönüşecek

çıtırdak çerezlerrrrrr
nabersiniz bakimmm... bizim şirket dün tatildi nete giremedim ama hep aklımdaydınız..Bazen Eşime diyorumki kızlar napıo acaba ne kızları Dio bende serbey,akdaş,darkinlife,papatya,derram ,ıtır,kayra vs. vs. diyorum iyimisin hayatım diyo bana evde bilgisayarımız var ama zamansızlıkta bi türlü internet bağlatamadık.. enkısa zamanda Olcak inşallah

zenancım ben de aynı senin gibi eşime hep bahsediyorum
o da şaşırıyo sanki kapı komşum gibisiniz hepiniz
hepimiz birbirimizi çok daha iyi anlıyoruz

cevabın için sağol ze-nann bide bi arkadaşım aşılama için aldığın gonal f i kullanma tüp bebekte kullanırsın diyo ilaçlar tüplerini tıkamış tüpleri alındı kızın.şaştım kaldım

bebişkocum
doğru diyosun canım inşallah
ben de hiç birzaman ümitsiz değilim dediğin gibi kocaman karınlı olucaz:emir_bebek:
çalışın canım çalışın neden olmasın öyle olan arkadaşlar var
bizde çalışıyoz:roflol: bua aralar

kızlar cookk kötüyüm pazarttesi akşam 5 de aşılamam yapıldı aşılama esnasında canım acımadı ama tam spermı verdı bıraz yatıcaksın dedıgı anda aşırı bir agrım başladı biraz dayandım ama sonra bagırmaya başladım bacaklarım uyuştu agrıdan nabzım düştü doktorum mecburen agrı kesıcı ıgne yaptı ama 1 saat aşırı bir agrı cektım fenalık gecırdım alkol koklattılar agrı kesıcı ıgneden sonra bıraz agrım kesıldı 2 saat hastanede yattım sonra eve geldım ama kımıldıyamıyordum sadece düz şekilde yatabıldım saga sola dönemıyordum arkadaşlarım bendeydı gece fenalaştım yıne acıle gıttık bır sorun yok dedıler serum falan taktılar cok fazla ılac veremedıler sabaha kadar yattım orda eve geldım salı ve carşamba yıne hıc kımıldıyamadan yattım bugun bıraz daha ıyıyım kalktım oturabılıyorum tuvalete tek başıma gıdebılıyorum kusura bakmayın fala uzattım ama sizdede hiz böyle olan oldumu veya hıc duydunuzmu bu benım ılk aşılamam ama artık bıdaha yaptıramam

çok geçmiş olsun benimde ilk aşılamada çok ağrım olmuştu ama seninki kadar değil kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor sanırım ikinci aşılamamda öyle bişey olmadı çok hafif ağrı oldu yani ilkinde öyle oldu diye hemen vazgeçme
doktorum bişey söylemedi mi?
o daha iyi açıklama yapabilir

ay anadolu yakasına bayılırım geçen pazar üsküdardaydık Süperdi..kızkulesine Karşı aşkımla oturduk.. Dün ben evdeydim yahu ne çok kadın Programı var tatlicadiarzu hiç canı sıkılmaz insanın walla zaman nasıl geçio belli olmuyo ama ben çalışmaya alışmışım evde buhran geçiriyorum..:roflol:[/QUOTE]

aaa öyle deme kadın programlarından nefret ediyorum sabah kahvaltı yaparken açarım az tv sonra kapatırım müzik açarım.akşamda haberler ve diziler o kadar.evde oturmak sıkıcı evet ama buluyorum yapıcak bişeyler kendime dergi oku kitap oku temizlik yemek pc derken akşam oluyor:1closedeyes:

çok geçmiş olsun benimde ilk aşılamada çok ağrım olmuştu ama seninki kadar değil kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor sanırım ikinci aşılamamda öyle bişey olmadı çok hafif ağrı oldu yani ilkinde öyle oldu diye hemen vazgeçme
doktorum bişey söylemedi mi?
o daha iyi açıklama yapabilir

doktorumda bazen böyle olabılıyor dedı ama cok nadirmiş bende ilk defa rastlıyorum dedı gonal-f kullandım bende, ya o kadar acıyı cektım birsürü ılac verdıler agrı kesıcı şimdide tutmazsa boşa gıdıcek butun cektıklerım

bende dinlenmedeyiiiiiiiiiim:utangac: allah oturanı sevmez arkadaşlar çalışın çalışın çalışın:roflol:

bebişko dediğin gibi ummadığımz anda gelicek bebklerimiz inşallah ama en yakın zamanda

kızlar cookk kötüyüm pazarttesi akşam 5 de aşılamam yapıldı aşılama esnasında canım acımadı ama tam spermı verdı bıraz yatıcaksın dedıgı anda aşırı bir agrım başladı biraz dayandım ama sonra bagırmaya başladım bacaklarım uyuştu agrıdan nabzım düştü doktorum mecburen agrı kesıcı ıgne yaptı ama 1 saat aşırı bir agrı cektım fenalık gecırdım alkol koklattılar agrı kesıcı ıgneden sonra bıraz agrım kesıldı 2 saat hastanede yattım sonra eve geldım ama kımıldıyamıyordum sadece düz şekilde yatabıldım saga sola dönemıyordum arkadaşlarım bendeydı gece fenalaştım yıne acıle gıttık bır sorun yok dedıler serum falan taktılar cok fazla ılac veremedıler sabaha kadar yattım orda eve geldım salı ve carşamba yıne hıc kımıldıyamadan yattım bugun bıraz daha ıyıyım kalktım oturabılıyorum tuvalete tek başıma gıdebılıyorum kusura bakmayın fala uzattım ama sizdede hiz böyle olan oldumu veya hıc duydunuzmu bu benım ılk aşılamam ama artık bıdaha yaptıramam

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YAA ÜZÜLDÜM.NEDEN BÖYLE OLDU Kİ.BENİM AĞRIM OLMADI HİÇ İŞLEM BİTTİKTEN SONRA SADECE ŞİŞLİK VARDI O KADAR.İNŞ BİR DAHA OLMAZ CANIM.ALLAH ŞİFA VERSİN.UMUDUNU YİTİRME İNŞALLAH 2.YE GEREK KALMAZ

ya Canım ağrı oluyor ama senın doktorun elimi Biraz ağırdı acaba :uhm: bukadar Sancı normal Değil yahu.. benımde ağrım oldu aşılama esnasında ama benim rahim kanalımda darlık varmış Ondan Canın yandı dedi doktor ama Senınkı daha Farklı bilemiyorum Garip ilkdefa aşılamadan Sora bukadar kötü olan duydum

merhaba canım geçmiş olsun.umarım bebişin tutunur.

ben aşılamamda hiç ama hiç ağrı hissetmemiştim. hatta doktor bitti dedi. inanmadım. ulasondan gösterdi bak buraya bıraktım diye. sadece uzun süre idrarı tuttuğum için şişlik vardı.

umarım yardımcı olabilmişimdir canım.

Çok geçmiş olsun canım
bende haftaya aşılama yaptıracağım korktum şimdi :1shok:böyle bir durum yaşayan hiç duymamıştım inşallah düzelirsin biran önce inşallah benim başımada gelmez yaaaaa

Çok geçmiş olsun canım
bende haftaya aşılama yaptıracağım korktum şimdi :1shok:böyle bir durum yaşayan hiç duymamıştım inşallah düzelirsin biran önce inşallah benim başımada gelmez yaaaaa

canım korkma sanırım sadece benım başıma geldı böyle birşey cunku bende kımseden duymadım hayırlısıyla yaptırrsın ve tutar canım inşallah a.s.

bende dinlenmedeyiiiiiiiiiim:utangac: allah oturanı sevmez arkadaşlar çalışın çalışın çalışın:roflol:

bebişko dediğin gibi ummadığımz anda gelicek bebklerimiz inşallah ama en yakın zamanda

haklısın tatlım bu dinlenmeyi değerlendirmeliyiz valla adamcağız bıktı benden:utangac:sırnaşık şey
eeeeeee boş durmıcan belki tutarrrnaniknanikAma olmasada pes etmek yok yola devam edeceğiz...vee ödülümüzü kazanacağız allahın izniyle:hooray::hooray:

seherim
geçmiş olsun canım ben de 2.aşılamamı yaptırdım ama hiç böyle olmadı
başka birinden de duymadım
inşallah tutar da 2. aşılmaya gerek kalmaz
allah acil şifalar versin

Back
X