Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seherim
geçmiş olsun canım ben de 2.aşılamamı yaptırdım ama hiç böyle olmadı
başka birinden de duymadım
inşallah tutar da 2. aşılmaya gerek kalmaz
allah acil şifalar versin

canım doktor bazen böyle durumlar oluyor dedı ama kendıde ılk kez karşılaşmış vucutun aşırı tepki vermesıymış o gece cok agrım oldu acıbadem hastanesıne gıttık ordakı doktorda olabılıyor bazen dedı ama bende kımseden böyle oldugunu duymamıştım şimdi cok korkuyorum eger bu negatıf olursa başka yaptırmaya cesaretım yok

Seherim geçmiş olsun canım,ben hiç böyle birşey yaşamadım.
Neden olmuş ki,spermlere mi tepki verdi vücudun böyle???

Aman çok dikkat edin canım.

canım sperme tepki verse normal zamandada vermesı gerekmezmı bende pko var ondan ılk aşılamamdı bu acıkcası bende anlıyamadım doktorumlada cok uzun konuşamadım konuşabılecek halım yoktu 3 gundur ancak kendıme geldım pazarttesı gıdıcem bakalım neler dıycek

Çok ilginç verdi böylesine rahatsız edecek bir ilem değil ki.Acaba doktor mu canını yakan??

valla bacım onuda düşündüm ama benden önce bır kadın cıktı normal gülerek cıktı kadın birde doktorum arkadaş gıbı cok ılgılıdır ben fanalaştım geldı ayaklarımı ovdu ellerıme masaj yaptı cok ilgılendı ama yınede düşünmüyorum degıl acaba yanlış birşeymı yaptı dıye agrı kesıcı vermek ıyı degıl dedı ben fena olunca ıgne yaptı o gece acıle acıbademe gıttık ordada doktor baktı normal herşey dedı valla anlıyamadım bende

MERHABA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN FAZLA CEVAP VEREMİYORUM .HER ZAMAN VAKTİM OLMUYO PC BAŞINA GEÇMEK NEYSE 1. AŞILAMAM NEGATİF :1no2:2. AŞILAMAYA ARTIK İNŞALLAH HERKESİN MELEĞİ GELİR BİR GÜNN

Kızlar günaydın
Ben dün gece regli oldum (bugün 2. gün sayıyorum), sonunda başlayabileceğiz aşılamaya yarın sabah doktora gideceğim eğer bi sorun yoksa (kist v.s.) yarın ilk iğnemi olucamm. Kızlar sizdede ilk bölemi oldu yaa ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum kalbim sıkışıyo arada çok stres yaptım sanırımsenağlama
yaa bide daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar siz iğneleri günün hangi saatlerinde vurdunuz, akşam saatlerinde (8-9 gibi) vuran varmı??? bana akşam iğnemi yapmamı sölediler. bide iğneyi hergün aynı yerden mi yaptınız yoksa göbek çevresinin farklı yerlerindenmi?

Kızlar günaydın
Ben dün gece regli oldum (bugün 2. gün sayıyorum), sonunda başlayabileceğiz aşılamaya yarın sabah doktora gideceğim eğer bi sorun yoksa (kist v.s.) yarın ilk iğnemi olucamm. Kızlar sizdede ilk bölemi oldu yaa ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum kalbim sıkışıyo arada çok stres yaptım sanırımsenağlama
yaa bide daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar siz iğneleri günün hangi saatlerinde vurdunuz, akşam saatlerinde (8-9 gibi) vuran varmı??? bana akşam iğnemi yapmamı sölediler. bide iğneyi hergün aynı yerden mi yaptınız yoksa göbek çevresinin farklı yerlerindenmi?

merhaba arkadaşım teavin hayırlı olsun.

bende ilk aşılamamı yaptırdım geçen ay ve sonuç olumsuzdu.ben iğneyi saat akşam 6 da yapmıştım ve her seferinde karnımın farklı yerine yaptım.aynı yere yapmamaya dikkat edin demişlerdi.

merhaba arkadaşım teavin hayırlı olsun.

bende ilk aşılamamı yaptırdım geçen ay ve sonuç olumsuzdu.ben iğneyi saat akşam 6 da yapmıştım ve her seferinde karnımın farklı yerine yaptım.aynı yere yapmamaya dikkat edin demişlerdi.

Tşk ederim cnm cevabın için.
Allah hepimize kolaylıklar versin. sen ne durumdasın şimdi 2. kez denicekmisin aşılamayı

Kızlarrr yaaaa ruh halinizi nerden yaptınız öleee
ben yapmak istiyorum hem de DEPRESYONDAYIM demek istiyorum:bbo:

canım ben ara verdim doktr değiştirdim ve kendiliğinden olma şansın çok yuksek dedi. 5 6 ay ara verin dedi.olmazsa o zaman devam ederiz dedi.bizde ara verdik.

Serbeycim Sen ne ara doktor Değiştirdin kuşum Sen 5-6 aymı ara vericen yahu ben Mi yeni duyuyorum yoksa kaçırdım .. Şaşırdımmmmlaelaelaelaelae bende Senı 1ay ara vercen sanıyorummmmmmm:bbo: ay hakaten ben ii değilim :1shok:

arkadaşlar merhaba,ben de mayıs ayında ilk aşılamamı yaptıracağım kısmetse ama çok tedirginim...

rahat ol Canım rahat ol hiçççççç korkma bak bizler Artık Alıştık... ( alışmış kudurmuştan beter oluyo lülülülülülü ) Bende 3.aşılamamı mayısta Olcam inşallah bebişin hemencecik Gelir. bol Şans

Back
X