E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.741
Kahve sevmemmm ama Biçay alırım :)))))))))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve sevmemmm ama Biçay alırım :)))))))))))))))))))
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar bende aşılama yaptırdım bugün 8 gün 5 gün daha beklemem lazım sonuç için can atıyorum test yapmaya hiç de beklemiyorum ne agrım var ne sızım var kızlar tutmadımı aceba diyorum cok zor beklemek günler gecmiyor
Kızlar günaydın
Ben dün gece regli oldum (bugün 2. gün sayıyorum), sonunda başlayabileceğiz aşılamaya yarın sabah doktora gideceğim eğer bi sorun yoksa (kist v.s.) yarın ilk iğnemi olucamm. Kızlar sizdede ilk bölemi oldu yaa ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum kalbim sıkışıyo arada çok stres yaptım sanırımsenağlama
yaa bide daha önce aşılama yaptıran arkadaşlar siz iğneleri günün hangi saatlerinde vurdunuz, akşam saatlerinde (8-9 gibi) vuran varmı??? bana akşam iğnemi yapmamı sölediler. bide iğneyi hergün aynı yerden mi yaptınız yoksa göbek çevresinin farklı yerlerindenmi?
slm kızlar hepinize hayırlı cumalar bende aşılama yaptırdım bugün 8 gün 5 gün daha beklemem lazım sonuç için can atıyorum test yapmaya hiç de beklemiyorum ne agrım var ne sızım var kızlar tutmadımı aceba diyorum cok zor beklemek günler gecmiyor
yağmur cum
aşılaman hayırlı olsun ben de aşılama yaptırdım bu ay ben de canım benim 2. aşılamam ben de de öyle bi ağrı yok ama benim geçen sefer ağrım olmuştu tutmadı belki bu sefer
hakkımızda hayırlısı inşallh güzel sonuçlar alırıza.s.
elalıcım canım şimdiden moralini bozma lütfen
stres en son yapacağımız şey
biraz sakin ol kütfen naniknanik
hayırlısıyla başla tedvine inşallah güzel sonuçlar alırsın
ben iğne konusun da yardımcı olamıyacağım çünkü ilaç kullandım
hakkımız da hayırlısı canını sıkma kendine dikkat eta.s.
İşşallahhhhh bebişim tutar da güzel haberler alırısşu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine allahım tüm bekleyenlere bebişlerine kavuştur yarabbim
![]()
sağol cnm rahatlattın beni inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:teselli::
Kizlarya Bişe Sorucam Benim 3-4 Gundur Gögüslerimde Hafif Bi Sanci Gelip Gidiyor Bide Dün Akşam Sağ Kasiğim Ve Boşluğum Inanilmaz Ağri Yapti Ayakta Duramayacak Kadardi Yani şuan Iyiyim Ama Busabahta çok Akintim Oldu şefaf Renkli Bunlar Yumurtlama Belirtilerim Olabilir Değilmi çünkü Ağrim Bayabaya Bi şiddetliydi ...sizlerdede Oluyormu Boyle..ben Kasimdan Buyana Ilaçlarla Yumurtalarim Uyarildiği Için Walla Unutmuşum Yumurtlama Ağrisini
Buayda Dinlenmedeyim Boyle Bi Ağrim Oldu Dedim çitirdak çerezlerime Bi Danişayimmm
Tatlım benimde adetimin 10. günü ve kasıklarımda ince ince ağrılar var ve göğüslerimin ucu kaşınıyo sanırım yumurtlama fazına geçiyoruz akıntılarımda çoğaldı eşim dr olduğu için anlıyo yumurtaların büyümeye başlıyo dedi bu sabah...
Yaaaniii bu ni dimek oluyooooo hadiii çalışalım kızlarrr boş durmayalıım biizim yumoşlar beklemez hemen çatlıyı verirler ze_nannn cım çalışalım kazanalım dimi çıtırdak çerezzzzzzsırnaşık şey
arkadaşlar merhaba, bişey sormak istiyorum tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz fakat bazı arkadaşların yazdıklarını okudum ve kafam karıştı. Şimdi gitsem tüp bebek merkezine başlasam tedaviye ve bana döllenmiş yumurtaların transferine kadar ne kadar süre geçer ? bazı arkadaşlar 2 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra iğnelere başlandı vs..demiş, çokmu uzun bi süre bekliyo beni, hemen başlasammı acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben biçok üniversite ve eğitim araştırma hast. ile görüştüm Tüpbebek öncesi 3aşılama Geçirme şartı Olduğunu solediler yakendileri yapıyor yada biizim yaptırdığımız ozel merkezlerden aşılam oldumuza dair evrağı isteyip tüpbebek Rapor işlemlere başlıyolar..ama burapor işlemi hemen hemen 4-5 ay uzar dediler banahep..:1no2:
ssk ile tüp bebek yaptırırsak SSK ilaçların %80 nini ve Tüpbebek Tedavi masrafının 1240ytl sini ödüyormuş. Bildiklerim bunlar