Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar günaydın Marmara Üniveristesi Hastanesinde tedavi gören yada aşılama yaptıran varmı aranızda cevap verirse çok sevinirim.Hastane araştırıyorum istanbul anadolu yakasında yardımcı olun özel üniversite hastanesine aşılama fiyatlarını sordum çok fazla fiyat verdiler karar veremiyorum

zenancım bende yumurtladım hemde aynı senın gıbıydı belırtıler ama benım sol yumurtalıgımdaydı agrı vede cok gaz vardı birde kanlı akıntı geldı

CANIM WALLA BENDE YIMIRTLADIĞIMI DÜŞÜNDÜM VEE ÇALIŞMALARA HIZ VERDİM jeyyar CTESİDE EŞİME ARISÜTÜ-POLEN -BAL KARIŞIMI ALDIM TADI FENA DEĞİL İYİ GİBİ ÜSTÜNDE SABAH AKŞAM AÇ KARNINA BİRKAŞIK YAZIYOR ZATEN İÇİNDE UFAK Bİ KAŞIK VAR ONLA YEDİRİYORUM BEN AMA DOĞRUMU ACABA YOKSAM TATLI KAŞIĞIM İLEMİ DAHA ETKİLİ OLUR NASIL YAPAYIM ? fisfisfis

seni özlemezmiyiz zenannn cım
hafta sonun inşallah güzel geçer bol bol dinlen
inşallah pazartesi sabah ilk benim yazımı görürsün :dance:

hayırlı pazarlar herkeseee
zenancım sana güzel haftasonlarııı.bende kahvaltı hazırlıcam birazdan....

AY CANLARIM BENIM YERİM SİZİ BENYERRR YERRR ÇITIDAKLARIM ÇEREZLERİM... jeyyar İNŞALLAH HEPİNİZİN HAFTA SONU İİ GEÇMİŞTİR..BEN YUŞA HAZRETLERİNİ ZİYARETE GİTTİM PAZAR GÜNÜ ÇOK GÜZELBİ YERMİŞ..DUALAR ETTİM İNŞALLAH ALLAH KABUL EDER..

canım hayırlı olsun umarım seninki pozif çıkar cuma günü olmam gerekiyordu hadi erken gelse çarşamba perşembe ama bugün çok erken daha çok moralim bozuk
senin ilk aşılaman mı?

DEMİRAY UMUTSUZLUĞA KAPILMA TAM OLARAK HENUZ ADET OLMADIN SANIRIM DİMİ KAÇ GUN OLDUKİ SENIN AŞILAMA OLALI benneyaptımki

:utangac:Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum bende size tv de duyduğum bişeyi aktarayım.Bizim gibi bebek isteyen arkadaşlar yumurtlama zamanlarında yememesi gereken gıdalar için badem,ceviz,ayçekirdeği,maydanoz ve kahve tüketimi yapmamamız gerekiyormuş belki faydalı olur.Maydanoz özellikle düşük tehlikesi olan kişilerin yememesi gerekiyormuş.Bu arada bende aşılamadan sonra ara verenlerdenim.Şuanda dr da değiştirdim ve gulukofaja başladım umarım faydası olur.Bazı şeker ilaçları kendiliğinden gebeliğe yol açıyormuş dr söyledi bakalım bana ne kadar faydalı olacak lütfen bana da dua edin arkadaşlar.

merhaba. evet bende tv de bunları duydum ve şaşırdım ayrıca patatesde vardı içlerinde.hepside severek yediğim şeyler.hatta maydonz gelip geçerken bile koparır atarım ağzıma ilginç geldi.

glukofaj bende içiyorum arkadaşım 6 aydır.doktr değiştrdim oda bana devam et dedi bu ilça mucize bi ilaç ve bir çok hastam sadece bu ilaçla hamile kaldı dedi.allah yardımcımız olsun arkadaşım.bende bir pko yum

Demiraycim Lütfen Kendini üzme.inşallah Güzel Haberi Vericeksin Bizleree.

Ze Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Naber Canim.ben Yeni Uyandim Uyanir Uyanmazda Açtim Bilgisayari:))) Hemen Cadilara Bakayim Dedim Neler Yapiyolar:))

arkadaşlar günaydın Marmara Üniveristesi Hastanesinde tedavi gören yada aşılama yaptıran varmı aranızda cevap verirse çok sevinirim.Hastane araştırıyorum istanbul anadolu yakasında yardımcı olun özel üniversite hastanesine aşılama fiyatlarını sordum çok fazla fiyat verdiler karar veremiyorum

MERHABA ARKADAŞIM.ANADOLU YAKASINDA BEN FETİCENTER TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRDIM AŞILAMAMI TUTMADI AMA HEMŞİRELER VE DOKTURMDN ÇOK MEMNUNUM.ÇOK İLGİLİLER VE GÜLERYÜZLÜ HEPSİ.600 YTL TUTMUŞTU İĞNELER HARİÇ TABİKİ.

Demiraycim Lütfen Kendini üzme.inşallah Güzel Haberi Vericeksin Bizleree.
Ze Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaan Naber Canim.ben Yeni Uyandim Uyanir Uyanmazda Açtim Bilgisayari:))) Hemen Cadilara Bakayim Dedim Neler Yapiyolar:))

MERHABA CANIM GUNAYDINN YA HU ŞU GLUKOKAJMIYDI O İLAÇTAN BANA NİE VERMİYOLAR :kızgın:

kızlar malesefffffffffff
bir negatif aşılama daha
benim hiç bir zaman bebişim olmayacak galiba senağlamasenağlamasenağlama

ŞUAN KÖTÜSÜN BİLİYORUM AMA ÖYLE DEME CANIM ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ BENIMDE 2AŞILAMAM TUTMADI MAYISTA 3.AŞILAMAYI OLCAM AMA BELKİ ODA TUTMAZ.. KISMET TÜPBEBEKTE DAHA ŞANSIMIZ VAR CANIMBENIM yerimseniben

MERHABA CANIM GUNAYDINN YA HU ŞU GLUKOKAJMIYDI O İLAÇTAN BANA NİE VERMİYOLAR :kızgın:

özenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiknaniknanik bizde var sende yooooklülülülülülü pco hastalarına veriliyo daha çok canım.yumurtlamayı destekleyici olarak.adeti düzene sokuyo kilo verdiriyo insülün direncini kırıp yumurtlamayı sağlıyo.böyle işte.

offf pazartesi ve temizlik günü ama ben sallanıyorum ptesi sendromu yaşıyorum evsanatçısı olarak:roflol:

serboşşş Anladim şimdi Ben Pko Değilim Ondan Vermdi Hayinler Bana Demekki....
Pzt Sendromu Iyyy Bende şirkette Ayni Ruh Hali Içindeyimmmmmmmmmm

kızlar malesefffffffffff
bir negatif aşılama daha
benim hiç bir zaman bebişim olmayacak galiba senağlamasenağlamasenağlama

demiraycım canım
tam regli oldun mu test falan yaptın mı
canım ya sakin ol
sakın ümitsizliğe kapılma canım
benim de kasıklarımda ağrı başladı sanki regl olacakmışım gibi
ne yapalım deniye deniye bulcaz meleklerimizi

Merhaba cnm
Ben marmara üniversitesi hastanesinde tedavi oluyorum hatta ilk aşılamam için cumartesi günü iğnelerime başladım

demiraycım canım
tam regli oldun mu test falan yaptın mı
canım ya sakin ol
sakın ümitsizliğe kapılma canım
benim de kasıklarımda ağrı başladı sanki regl olacakmışım gibi
ne yapalım deniye deniye bulcaz meleklerimizi

EVET DENİYE DENİYE BULCAZ MELEKLERİMİZİ
İNŞALLAH ADET OLMAZSIN CANIM :utangac:

BU HASTANE NASIL İYİMİ YA BENDE TÜPBEBEK İÇİN ARAMIŞTIM AMA NASIL TEDAVİSİ TAM BİLEMİYORUM

Canım walla aşılama için gidiyorum ben. normal polikliniklerde her gitiğimde farklı bi doktor oldu fakat ilk gidildiğinde sana bi dosya açılıyo ve sana yapılan tüm işlemler orda yazıyo o yüzden doktorların farklı olmasından dolayı bi sıkıntı yaşamadım.
Üniversite hastanesinde araştırma imkanı normal devlet hastanelerine göre daha iyi olduğu için biz orayı seçtik.
Yanlız tüp bebek için orda başlamayı düşünürseniz gene o hastanede en az 3 kez aşılama yaptırmak gerekiyomuş (eşin sipermiyogramı 5milyonun altında ve 2 tüp tıkalı ise hemen tüp bebek oluyomuş)

Back
X