Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım walla aşılama için gidiyorum ben. normal polikliniklerde her gitiğimde farklı bi doktor oldu fakat ilk gidildiğinde sana bi dosya açılıyo ve sana yapılan tüm işlemler orda yazıyo o yüzden doktorların farklı olmasından dolayı bi sıkıntı yaşamadım.
Üniversite hastanesinde araştırma imkanı normal devlet hastanelerine göre daha iyi olduğu için biz orayı seçtik.
Yanlız tüp bebek için orda başlamayı düşünürseniz gene o hastanede en az 3 kez aşılama yaptırmak gerekiyomuş (eşin sipermiyogramı 5milyonun altında ve 2 tüp tıkalı ise hemen tüp bebek oluyomuş)

anladım Canım banada Biz 3aşılama yaparız tüpbebek öncesi dışarıdan kabuletmiyz dediler telefonda...yok be Canım benım eşimin Spermleri 5milyondan çokçok Fazla sayı iyi bizde sadece hareket biraz Düşük. benımde Tüpler açık Onlar bize Tüpbebiş Yapmazzzzzz sırnaşık şey

ceeeeee ben geldim yine:)ay bugün bu işler bitmez hiç canım istemiyo süpürücem daha yemekte yok akşamlık.ne yapsam acaba

tatlicadiarzu hadi bakim bitir işleriniiiii benım yemeğim var düşünmüyorum buakşamlık biber-kabak dolması ve yayla çorbam var buakşamlık yeter...

anladım Canım banada Biz 3aşılama yaparız tüpbebek öncesi dışarıdan kabuletmiyz dediler telefonda...yok be Canım benım eşimin Spermleri 5milyondan çokçok Fazla sayı iyi bizde sadece hareket biraz Düşük. benımde Tüpler açık Onlar bize Tüpbebiş Yapmazzzzzz sırnaşık şey

Boşver şekerim onlar kaybeder sırnaşık şey

yaa bişey sorcam dr. demediği halde ben folik plus kullanmaya başladım bi etkisi olurmu kötü yönde bilgin var mı?

Merhaba cnm
Ben marmara üniversitesi hastanesinde tedavi oluyorum hatta ilk aşılamam için cumartesi günü iğnelerime başladım

Elalı merhaba canım hayırlı olsun inşallah aşılaman tutar sağlıklı bebek nasip olur inş.dr adı nedir Prof Fatih Durmuşoğlu nu duydum çok iyi dr diyorlar bilgin varmı acaba bende artık marmara üniversitesine gitmeye karar verdim pazartesiye randevu alıcam inşallah iyi olur
fisfisfis

Elalı merhaba canım hayırlı olsun inşallah aşılaman tutar sağlıklı bebek nasip olur inş.dr adı nedir Prof Fatih Durmuşoğlu nu duydum çok iyi dr diyorlar bilgin varmı acaba bende artık marmara üniversitesine gitmeye karar verdim pazartesiye randevu alıcam inşallah iyi olur
fisfisfis

Sağol cnmcım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
Cnm Ftih Durmuşoğlu hakikaten çok iyi bi dr. ben onun özel muayenehanesine gitmiştim bikaç kez. fakat hastanede onla muhatap olmuyosun çünkü o hoca orda çok çok özel durumlarda ameliyatlara giriyo, derslere giriyomuş bide. ilk etapta asistan doktorlarla muhatap oluyoruz onlar gerek gördükçe üst kademeye ulaştırıyolar senin bilgilerini
sen aşılamamı yaptırcaksın?
işlerimiz malesefki çok yoğun sık sık giremiyorum belki yazmıştırsın kaçırmış olabilirim

Sağol cnmcım inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
Cnm Ftih Durmuşoğlu hakikaten çok iyi bi dr. ben onun özel muayenehanesine gitmiştim bikaç kez. fakat hastanede onla muhatap olmuyosun çünkü o hoca orda çok çok özel durumlarda ameliyatlara giriyo, derslere giriyomuş bide. ilk etapta asistan doktorlarla muhatap oluyoruz onlar gerek gördükçe üst kademeye ulaştırıyolar senin bilgilerini
sen aşılamamı yaptırcaksın?
işlerimiz malesefki çok yoğun sık sık giremiyorum belki yazmıştırsın kaçırmış olabilirim

canım birkaç dr değiştirdim memnun kalamadım en son gittiğim yerde aşılama fiyatı olarak iğneyle ilaçlar dahil toplam masraf 2,500 ytl bulur dediler çok fazla geldi benim rahim filmim eksik birde onu çektirmem gerekiyor sağlık hizmetimden yararlanbileceğimi söylediler marmara üniver.dekiler bakalım gideyim prosedür nasıl işliycek burayı deniycem inş iyi olur

MERHABA CANIM GUNAYDINN YA HU ŞU GLUKOKAJMIYDI O İLAÇTAN BANA NİE VERMİYOLAR :kızgın:

Dr.ismi vermekde sakınca varmı bilmiyorum ama ben bu yeni gittiğim dr baya memnunum
ist.ünlü bi hastanesinin dr ama ben muaynehanesine gidiyorum ve beni çok rahatlatıyo
önceki dr para tuzağı yapıyordu bu dr a martta gittim ve bana birdaha haziranda gel dedi
o sürede glukofaj verdi %25 şansım olduğunu söyledi belki de o arada hamile kalırsın ve daha erken gelirsin dedi eğer bu şekilde olmazsa onun yanına ek bi ilaç verecekmiş her işelemdede %25 daha şans var diyo.Diğer dr ilk günden neredeyse aşılama ve tüp bebek demeye başladı hatta sözüm ona aşılama bile yaptı.ama olmadı tabiki.Belki bu şekilde rahat olursam psikolojik olarak bebişim de olur.Anlıycanız 9 ayım boşuna gitti diğer dr da.

canım birkaç dr değiştirdim memnun kalamadım en son gittiğim yerde aşılama fiyatı olarak iğneyle ilaçlar dahil toplam masraf 2,500 ytl bulur dediler çok fazla geldi benim rahim filmim eksik birde onu çektirmem gerekiyor sağlık hizmetimden yararlanbileceğimi söylediler marmara üniver.dekiler bakalım gideyim prosedür nasıl işliycek burayı deniycem inş iyi olur

Hakkında hayırlısı olsun cnm. Bitakım kan tahlili, eşinin siperm testi, hsg v.s. istiyolar
HSG yide orda çektirebilirsin ama bu konuda şansın umarım açık olur. Haftada sadece 1 gün cuma öleden sonra ve ancak 2 kişininkini çekiyolar. Umarım adetin düzenlidir çünkü 15-20 gün önceden adını yazdırmak gerekiyor.

Hakkında hayırlısı olsun cnm. Bitakım kan tahlili, eşinin siperm testi, hsg v.s. istiyolar
HSG yide orda çektirebilirsin ama bu konuda şansın umarım açık olur. Haftada sadece 1 gün cuma öleden sonra ve ancak 2 kişininkini çekiyolar. Umarım adetin düzenlidir çünkü 15-20 gün önceden adını yazdırmak gerekiyor.

inşallah zorluk çekmem çünki ben istanbulda yaşamıyorum ve çalışıyorum izin alıp gitmek zor olucak valla çok stres yapıyorum adetim düzenli ama 15 -20 önceden sıra almak zor olucak tekrar ist gelmek zorunda kalıcam bu sefer yumurtlamam olucak yine çekemeyecekler offff offffff

Dr.ismi vermekde sakınca varmı bilmiyorum ama ben bu yeni gittiğim dr baya memnunum
ist.ünlü bi hastanesinin dr ama ben muaynehanesine gidiyorum ve beni çok rahatlatıyo
önceki dr para tuzağı yapıyordu bu dr a martta gittim ve bana birdaha haziranda gel dedi
o sürede glukofaj verdi %25 şansım olduğunu söyledi belki de o arada hamile kalırsın ve daha erken gelirsin dedi eğer bu şekilde olmazsa onun yanına ek bi ilaç verecekmiş her işelemdede %25 daha şans var diyo.Diğer dr ilk günden neredeyse aşılama ve tüp bebek demeye başladı hatta sözüm ona aşılama bile yaptı.ama olmadı tabiki.Belki bu şekilde rahat olursam psikolojik olarak bebişim de olur.Anlıycanız 9 ayım boşuna gitti diğer dr da.

EŞİM ZEYNEP KAMİLDE TÜPBEBEK UZMANI OLAN BİR DOKTOR BULMUŞ BENDE ŞUBAT VE MARTTA ÖZEL Bİ MERKEZDE 2AŞILAMA OLDUM MAYISTADA 3.AŞILAMAYI YAPCAKLARDI AMA ŞİMDİ BİDE GİDİP BU DOKTOR İLE Bİ GÖRÜŞELİM DİYORUZ ..PERŞEMBE TÜM EVRAKLARINIZI ALIN GELİN Bİ BAKAYIM DEMİŞ EŞİME Bİ GİDİCEZ BAKALIM ALLAH BÜYÜK NELER OLUCAK TÜPBEBEK DOKTORU OLMASI BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS GİBİME GELİYOR...

inşallah zorluk çekmem çünki ben istanbulda yaşamıyorum ve çalışıyorum izin alıp gitmek zor olucak valla çok stres yapıyorum adetim düzenli ama 15 -20 önceden sıra almak zor olucak tekrar ist gelmek zorunda kalıcam bu sefer yumurtlamam olucak yine çekemeyecekler offff offffff

Cnm yaa seni rahatlatmak isterdim ama zaten orda muayene olmak da ayrı bi sıkıntı (kayıttı v.s. erken gitmek gerekiyor)
Bende çalıştığım için seni çok iyi anlıyorum, ama istanbulda yaşamıyo oluşunda bi dezavantaj. Allah yardımcın olsun cnm inşallah işlerin yolunda gider.

Kızlar merhaba ben yarın 2. kez hsg çektiriyorum sanırım çarşamba günü de doktorumla görüşüp aşılama hazırlıklarına başlayacağız.
Sayfaları tek tek okumam günlerimi alabilir :))
Biri bana doktorla görüşmeye gittikten kaç gün sonra aşılama yapıldığını yazabilir mi acaba?
Benim tek tüpte tıkanıklık var, eşimde de sıvılaşma problemi ve yüzde 30 hareketlilik spremlerde.
İlaç filan kullanacak mıyım ? Yumurtlama problemim filan yok ,adetlerim düzenli.
Bu iğne mecburi mi, kaç tane olunması gerekiyor?
SSk iğneyi karşılıyor mu?
Ben özel bir hastaneye gidiyorum.Aşılama 500 ytl dediler.
Mayısın 18 inde filan adet olacağım tekrar o zamana kadar bekleyecek miyim aşılamayı?Yoksa o zamana kadar olabiliir miyim?Adetim dünbitti de...

Cnm yaaa sen ne diyon kullanıyorummu demek istedin tatlicadiarzu

Canım yan etkisi varmı bilmiyorum b komplexi bana herhangi bir yan etki yapmadı ben ilacı alınca Doktoruma Sordum gunde 1adetten fazla içmemek kaydıyla olur dedi
benım Bu b kopmlex içindede Folikasit var.zaten ben nette okumuştum hamile kalmadan en az 3 ay evvel b komplex ve folik asite başlamak gerekiyormuş ama doktora sormak tabi fayda var yine

Kızlar merhaba ben yarın 2. kez hsg çektiriyorum sanırım çarşamba günü de doktorumla görüşüp aşılama hazırlıklarına başlayacağız.
Sayfaları tek tek okumam günlerimi alabilir :))
Biri bana doktorla görüşmeye gittikten kaç gün sonra aşılama yapıldığını yazabilir mi acaba?
Benim tek tüpte tıkanıklık var, eşimde de sıvılaşma problemi ve yüzde 30 hareketlilik spremlerde.
İlaç filan kullanacak mıyım ? Yumurtlama problemim filan yok ,adetlerim düzenli.
Bu iğne mecburi mi, kaç tane olunması gerekiyor?
SSk iğneyi karşılıyor mu?
Ben özel bir hastaneye gidiyorum.Aşılama 500 ytl dediler.
Mayısın 18 inde filan adet olacağım tekrar o zamana kadar bekleyecek miyim aşılamayı?Yoksa o zamana kadar olabiliir miyim?Adetim dünbitti de...

öncelikle mrb
ben ocak ayında hsg çektirdim tüpletim çok şükür açık çıktı doktor çok ii dedi
doktorum ocak ayında buay radyasyon aldın aşılama şubatta olsun dedi ve ilk aşılamamı hsg den biray sora yapmıştı şubat ve martta 2aşılama oldum ama tutmadı..
bende özelde oluyorum aşılamalarımı o yüzden iğnelerimi reçeteye yazıyor gidip eczaneden alıyorum.. kimisine hapta veriyorlarmış ama bana iğne verdi benımde yumurtlamam da sorun yoktu işte iğne verdi doktora göre değişiyor sanıırım ama iğne daha etkili gibi geliyor bana ... ben menogon iğne kullandım bi pakette 5 adet var ben 2palet iğne almıştım beni 7 adet iğne (1 ampul su 1ampultoz karışıp vuruyolar) paklıyor..
sen mayıs 18 gibi adet olsan adetin 2. yada 3.gunu muaneye çağrıp ona göre ilaç verirler ve ondan sonraki engeç 10gun içinde açılama olur ..
eşinde sıvışlaşma ve hareket sorunu aşılama oncesi spermlere yapılan yıkama işlemi ile düzelir meraklanma .. eşine buay aşılama olana kadar keçiboynuzu pekmezi ve fındık badem ceviz yedir.. yerimseniben Bolşans yardımcı olabildim isem ne mutlu...

birde özgürce bende özelde aşılama olduğum içinmi bilmiyorum ama bu iğneleri ssk karşılamıyor hem pahalı hemde zor bulunanan iğneler yani ben zor buluyorum.. benımde aşılamam hemen hemen 500 ytlye geliyor içinde aşılama gunu verilen eşimin verdiği spermiyogramları-aşılama ücreti ile beraber

Peki canım iğneler ne kadara patlıyor:) Bir de adet olana kadar iğne vurulacağım yani öyle mi canım.Adet bittikten sonra mı 10 gün daha bekliyoruz.Yoksa adetin 3. günü hemen iğnelere başlıyor muyuz canım?

Back
X