- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #3.121
1.de hamile kalan varmış ama benim olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEBİŞKOCUM TATLIM BİZLERDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ
TATLIM BENİM SANA İYİ TATİLLER BOL BOL GEZ :icecream:
TATLIM BEN REGL OLDUM BU SEFER TUTMADI KÖTÜ DEĞİLİM AMA YILMAK YOK BEBİŞİMİ SABIRLA VE ÜMİTLE BEKLİYORUM
selam canlar nasılsınız zenan kayra moralınızmı bozuk sekerler bozmayın bakıyım morallerı allahımın ıznıyle basarıcaz sonunda bizde a.s.![]()
Canım daha önce de yazmışım, eşimin yaptırdığı son testin sonucu da kötü çıktı .durum böyle olunca hemen tüp bebek olarak tedavi şekline karar verdik..istenilecek belgeleri bize söyledi.. 1 gün içinde onları temin ettik.. dr un üniversite hastanesinde olması (özel hastası olsamda), 12 senedir aynı dr kontrolünde olmamv e benim daha önce geçirdiğim ameliyatların da o hastanede olması işimizi kolaylaştırdı.. Yapılan tüm tahlilleri, filimleri ve diğer evrakları dün hastaneye götürdük.. Gerekli incelemeler yapıldı formlar kartlar işlendi.. 1 hafta sonra raporumuzu alabileceğimizi söylediler.. Bu arada bugün benim adetimin 21. günü idi.. Dr beni tekrar ultrasona aldı, sonuç da iyi çıkınca tanıdık eczaneden şu an için gerekli olan ilacı temin ettik ve ilk iğne bugün merkezde yapıldı.. Yani 1.tüp bebek denemesi için tedavime bugün başlanmış oldu... İşimiz rast gitti yaainşallah sonu da güzel olur...
EVET ŞEKERLER SABIR EDİP BAŞARICAZ ALLAHIN İZNİYLE BURDAKİ DAYANIŞMA OLDUKTAN SONRA SIRTIMIZ YERE GELMEZ EVELALLAH GÜZEL ÇITIRRLAARRRsırnaşık şey
Merhaba kızlar ben doktordan geldim ama maalesef yumurta gelişmediği için aşılama iptal oldu. Çikolata kisti nedeniyle yumurta gelişmemiş. Regl olduktan sonra 2 ay doğum kontrol hapı kullanacağım. Çok canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti.
darkın cım pazartesi doktora gidicem eğer kist falan oluşmamışsa 3. aşılmayı yaptırıcam
arkadaşlar merhaba ben bu sabah ilk aşılamamı yaptırdım,inşallah tutar böyle ilk aşılamada gebelik elde eden duydunuzmu
Merhaba
313 sayfayi okuyamadi kusura bakmayin ama size Asilama konusunda bir kaç tane sorum oluçakti. 4 yil onçe dogum yaptim ve sorunsuz hamile kaldim. Simdi ise 2 seneden beri deniyoruz ama olmuyor, 1. sorun yasimin 36 olmasi ve sol tüpüm tikali olmasi. Asilama yaptirmak için 2 tüpler açik olmasi gerekiyor mu ? yoksa açik olan Tüp yeterli mi ? Ilk denemede hemen hamile kaliniyor mu ? Asilama yaptirmak için ne kadar tutuyor ? ve son sorum hastaneden kalinmasi gerekiyor mu ?
Agustos ayinda turkiyeye tatile gelicem ve asilamayi turkiyede denemek istiyorum.
cevaplariniz için tesekkur ederim.
arkadaşlar bir sorum var. aşılamanızda doktordan başka kim vardı. erkek başka çalışan var mıydı?