Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ben yine su caksir koklerini soracam. Annem geldi, kokleri getirdi. Ama bu kokler toprakli falan. Ben onu nasil temizleyip kullanicam. Bu konuyu daha once de sormustum ama tam anlayamamisim demekki, kusura bakmayin.
Lutfen yardim.
Tesekkurler.

aranızda aşılamayla hamile kalan var mı arkadaşlar ilk günlerdeki belirtileriniz nelerdi benim 1.si tutmamıştı da cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden

aşılamaları tutan arkadaşlar bana biraz fikir verirseniz sevinirim 1.tutmamıştı 2.sini bugün yaptırdık nur sen nasılsın sen de bugün yaptırdın değil mi dün yazılarını okumuştum

az biraz kanama oldu. bi ağrım falan yok. oturup kalkarken hafif sıkıntılar var o kadar. işte merak başladı tabii hemen. acaba içerde neler oluyor? ilgine teşekkürler. seninde hayırlı olsun canııım.yerimseniben

tatlıııımmm
iyiyim çok şükür bu gün de doktora gittim başaldık tedaviye
hayırlısı allahtan artık
canımcım ben de seni çok öpüyorum tatlımm:1hug:

Aman iyi ol çok sevindim hadi bakalım yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun çıtırdak çerezim işşalllah şu mübarek gecelerde dua et ki bebişine kavuşasın tatlım ben çok dua edicem bize ve bizim gibilere allah en sonunda verecek meleklerimizi bize az kaldı öptüm Şeniz

insan sinir oluyor işte böyle şeyleri duyunca. uf ufffffffffffffffff. napayım ben şimdi ya.

Bence bu kadar dert etme kendine hem kendini sterese sokup bebişin tutunmasınıda engeliye bilirsin o jeli gerek duydukları zaman veriyolar banada ve bir çok kişiyede verilmedi ama tutanlar çok fazla bu dr uygun gördüğü bişey sıkma canını bence kendine zara verirsin en önemli düşman stres bilmelisin bunu yoksa bütün emeklerin boşa gider tatlım

Son düzenleme:
bir oglum olupta sünnetını kestıremedım

kapıdan bayrak bayrak estıremedım

emmisini dayısınıda küstüremedım

ver allahım ver yedı dalından

birde ben koklayım neolur neolur
EVLAT GÜLÜNDEN

su mubarek gunde allahım hepımıze hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versın
evlat hasretıyle yananların hasretını dındırsın inşaallahhhhhhh aminnnnnnnn:asigim:

bende buay 3.aşılamamı olcam kayraaa 7mayıs gibi adet Olmam lazım adet belirtimde pek yok anam ... vücudum şiş ama su Toplamış Gibiyim..bide regl olmazmışım :teytey: nerdeeeeeeeee

inşallah regl olmazsın da bizi sevindirisin şekercim :dance:
hayırlısı olursan da inşallah 3. aşılaman güzel sonuçlar verir
ben başladım bugün 3. aşılama için tedaviye
hayırlısı olsun
[/QUOTE]

canlarım ii dilekleriniz için saolsun Walla aşılama tedavim döneminde adetimi 28 gunde bir oluyodum Normalde 30 du bugun 28ci Gunum daha bi belirti Yok ama kasıklarım şişş Biraz daha beklicem adet olabilirim sanırım ya pek umudum yok bebiş içinnn :((( ama olursa allah yüzüme Güldü Derim inşaallah..

ahhhh keşke olmasammmmmmm :asigim: olursamda napim artık kısmet bende 3.aşılamama başlarım sengözlerimebaksanab

bir oglum olupta sünnetını kestıremedım

kapıdan bayrak bayrak estıremedım

emmisini dayısınıda küstüremedım

ver allahım ver yedı dalından

birde ben koklayım neolur neolur
EVLAT GÜLÜNDEN

su mubarek gunde allahım hepımıze hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versın
evlat hasretıyle yananların hasretını dındırsın inşaallahhhhhhh aminnnnnnnn:asigim:

AMİNNNNNNNNNNN TATLIMMMMM AMİNNNNNNNNNNNNN

Günaydin Arkadaşlar.dün Akşam Gül Altina Resim çizdik .daha önce Hidirellezde Denemiştim Olmuştu Allaha şükür.dün Akşam Eşimle Gittim Gül Dalina Beşikte Sallanan Bebek Vardi Oyuncak Onu Astim.altina Da çizdim.eşimde Yanima Geldi Nasil Bebek çizilir Diye Sordu.çok Komikti Ama Bi Okadar Da Aciydi.sabah Ta Sahile Indik Oraya çizdik 5 Te.hepimiz Için Dua Ettim.inş. Olur Verici Allah Kizlar Umudunmuzu Hiç Yitirmeyelim.

Zenan Inş. Arkadaşim Regl Olmassin.bizi çok Sewindirirsin.arkadaşim Iyi Haberlerini Dört Gözle Bekliyorum.hepimize Umut Olursun

Günaydin Arkadaşlar.dün Akşam Gül Altina Resim çizdik .daha önce Hidirellezde Denemiştim Olmuştu Allaha şükür.dün Akşam Eşimle Gittim Gül Dalina Beşikte Sallanan Bebek Vardi Oyuncak Onu Astim.altina Da çizdim.eşimde Yanima Geldi Nasil Bebek çizilir Diye Sordu.çok Komikti Ama Bi Okadar Da Aciydi.sabah Ta Sahile Indik Oraya çizdik 5 Te.hepimiz Için Dua Ettim.inş. Olur Verici Allah Kizlar Umudunmuzu Hiç Yitirmeyelim.

iyi dileklerin için saol cnm :)) :asigim: inşallah olmam diyorum ama umutlanmak istemiyorum bende :çok üzgünüm: düngece bolbol dua edicektim çok niyetlendim ama akşam tansiyonum düştü biraz uzanım kalkarım duamı ederim dedim ama uyuya kalmışım :(((( buakşam dua etsem olmazmı ben zaten içimden geçen Her zaman Ediyorum duamı...ama hıdırellezi hep kaçırıyprum :((

allah dualarını Kabul eder inşallah cnm :asigim:

slm kızlar birsorum olacaktı 7 senelik evliğim eşim 2005 senesinde varikosel ameliyatı oldu sprem sayısı düşüklüğü vardı. 1 sene kadar bekledik olmadı ameliyattan sonra sprem sayısı daha çok düştü.şimdi cerrahpaşa hastanesinde 3 kere aşılama yapıldı.ve klomen hap kullandım.tüp bebek için rapor vermeleri için yapıldı. şimdi bana bir kere daha aşılama yapılması gerekiyormuş iğne kullanmadıkları için rapor vermiyorlar iğne kullanılması gerekiyormuş benim herşeyim normal olduğu için hap kullandılar devlet iğne kullanılmayınca rapor vermiyor diyorlar benim eşimin sperm sayısı 3 milyon buna rağmen hala aşılama yapılması gerekiyor diyorlar acaba bu doğrumu lütfen acele cevap verirseniz çok sevinirim.:emir_bebek:

EVET CANIM DOĞRU. yani rapor almak için iğneli aşılama şart.. ama sayı düşük. prosedüre göre yıkanmış sayıda hareketli sperm sayısı 5 milyondan az ise tüp raporu veriyorlar canım

Zenan Cim Bu Akşam Sende Yap Canim Umut Dünyasi.bezden Bebek Yap Gül Dalina As Umut Dünyasi.babannem çok Yapardi Eş Dost Için.şimdi Bilse Toruu Nasil Uğraşiyor

inanırmısın Etrafım da hiç Gül ağaçlaRı Yok Desem Yeri Yani ama dua edicem .. inşallah allah kabul eder.. a.s

Back
X