Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yaaaaa çatlatma iğnesinin etkisi o ağrılarrrr. üzülme hemen. çatlatma iğnesinin içinde olan hormon ile hcg aynı o yüzden bu tür belirtiler olabilir olur da zaten. gerilme o kadar. başka şeylerle oyala canım kendini hayırlı olsun

Tşk ederim cnm. Bilmiyorum arkadaşlar ilk bikaçgünlüğün ağrıları anormal deyince biraz telaşlandım. Zaten fazla düşünmemeye çalışıyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece aşılamamın ilk günü yattım bütün gün.

merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim.kan testim 2800 çıktı tabi yine sevindim doktor bugünde göremezsek keseyi kesin dış gebelik dedi ve hem karından hemde vaginal ultrasondan göremedi tabi ben yıkıldım hastanenin ultrason uzmanına sevk etti bi de o doktor baktı o sol tüpde gördü keseyi doktorum pazartesiyi bekleyelim dedi büyük ihtimalle o gün ameliyat olucam.çooooooooooook kötüyüm çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum kan testleri ister istemez beni umutlandırmıştı üstelik hala ağrı ve kanamam da yok ne yapacağımı bilemedim artık hayaller kurmaya başlamıştık eşimle ama artık yok ....................

merhaba arkadaşlar,
bugün doktora gittim.kan testim 2800 çıktı tabi yine sevindim doktor bugünde göremezsek keseyi kesin dış gebelik dedi ve hem karından hemde vaginal ultrasondan göremedi tabi ben yıkıldım hastanenin ultrason uzmanına sevk etti bi de o doktor baktı o sol tüpde gördü keseyi doktorum pazartesiyi bekleyelim dedi büyük ihtimalle o gün ameliyat olucam.çooooooooooook kötüyüm çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum kan testleri ister istemez beni umutlandırmıştı üstelik hala ağrı ve kanamam da yok ne yapacağımı bilemedim artık hayaller kurmaya başlamıştık eşimle ama artık yok ....................

canım üzme kendini Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah zannettiğn gibi değildir ama öyleyse bile yılmak yok umut etmeye ve bu uğurda çalışmaya devam et Allah hepimizin kalbindekini versin ilk aşılaman mıydı

hoşgeldin canım ben de 2. aşılamamı olalı 5 gün oldu bende de ağrı var sol kasığımda ama ilaçlar yapıyor da olabilir aşılaman hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız test aşılamadan 14 gün yapılıyor kanda beta hcg ye bakıyolar stress yapma gerçi yapma diyorum ama beklemesi çok zor biliyorum ben de çok heyecanlıyım görüşmek üzere

herkese günaydın kızlar aşılamamın 6.günü müthiş gaz ve kabızlık var karnımda ayrıca sol kasığyarın anneler günü inşallah seneye hepimiz yavrularımız kucağımızda iştirak ederiz bu güzel günü Allah hepimizin dileklerini kabul etsin
ımın aşağı kısmı hala ağrıyor normal mi

merhaba arkadaşlar. aşılama öncesi ilk deneyimim hsg çekildi. sizlere sorum hsg çekilince bir ay korunmak gerekiyor mu.

Merhaba jüpiter,
HSG çekildikten sonra banada bi dahaki adetime kadar korunmalıda olsa kesinlikle ilişkiye girmememi sölediler. Çünkü hsg çekilirken radyasyona maruz kalıyosun ve tüplere bırakılan sıvı eğer o ay bebek tesadüfen olursa zararlı oluyommuş. Bizde hsg çekildikten sonra adetime kadar girmemiştik ilişkiye.

Jüpiter ayrıca ayşenin dediği doğru hsg çekildikten sonra hamiş kalma olasılığı daha çok oluyomuş ama o ay için değil adet olduktan sonra. Çünkü kanallarda yapışkanlık falan varsa hsg esnasında onlarda gidiyomuş.

arkadaşların mesajlarını okuyorum da filmden sonra hamilelik şansı artıyomuş herhalde bu şans bir aydan sonra da devam eder. ne dersin elalı

Evet cnm aşağıdada sölediğim gibi hsgden sonra şans az bi ihtimalde olsa artıyo fakat dediğim gibi adet olduktan sonra. Gene kendin bilirsin ama bana 2 doktor birden kesinlikle şu andan itibaren (hsgden sonra) ilişki taaki adet olana kadar yok demişti. Bak durumun vahimetini burdan anla riske atmak istemiyolar korunmalı olabilir demiyolar, ilişki yok diyorlar:asigim:

arkadaşlar günaydın. benim biraz sinirlerim bozuk. iğnemi vurulmadan bir gün önce ultrasonla baktı doktor. (hep alttan bakıyor) üç yumurta var birisi iyi büyümüş dedi. büyüklüğü 15 mm idi. 24 saat sonra iğnemi oldum 38 saat sonra aşılamam yapıldı. doktor ne çatlayıp çatlamadıklarına baktı. ne büyüdüklerine. sordum. hepsi çatlamıştır merak etme dedi. iyide diğer yumurtalarım küçüktü ve günde 1mm büyüyordu. yani çatlamadan önce16mm falan olmuşlardı. bu büyüklük yeterlimi? bu adam naptı şimdi salladı mı bizi? 15-16 mm yumurtadan ne beklenir ki? tabii Rabbim bilir ama.bi sürü para verdik. tamam olma garantisi yok. ama sallama işlem yapılmasın. kafam karışık, sinirlerim bozuk benim

Arkadaşlar şu an ezan okunuyor Allah ezanlar yüzü suyu hürmetine hepimiz dileklerini böyle güzel bir gün de "Anneler Gününde" kabul etsin.İnşallah seneye de biz bugün çocuklarımız kucaklarımızda anneler gününü geçiririz.Aşılananlar ve aşılama olacak tüm arkadaşlar hepimizin şansı bol olsun Allah ol derse olurmuş herşey bizim için de Mevlam hayırlısıyla "ol" der inşallah.Beklemek çok sinir bozucu ben de beklemedeyim çünkü ama hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim moralimizi yüksek tutalım.herkese selamlar........

arkadaşlar günaydın. benim biraz sinirlerim bozuk. iğnemi vurulmadan bir gün önce ultrasonla baktı doktor. (hep alttan bakıyor) üç yumurta var birisi iyi büyümüş dedi. büyüklüğü 15 mm idi. 24 saat sonra iğnemi oldum 38 saat sonra aşılamam yapıldı. doktor ne çatlayıp çatlamadıklarına baktı. ne büyüdüklerine. sordum. hepsi çatlamıştır merak etme dedi. iyide diğer yumurtalarım küçüktü ve günde 1mm büyüyordu. yani çatlamadan önce16mm falan olmuşlardı. bu büyüklük yeterlimi? bu adam naptı şimdi salladı mı bizi? 15-16 mm yumurtadan ne beklenir ki? tabii Rabbim bilir ama.bi sürü para verdik. tamam olma garantisi yok. ama sallama işlem yapılmasın. kafam karışık, sinirlerim bozuk benim

canım bence moralini bozma... olacak olduktan sonra her türlü olur canım merak etme.zaten o iğneden sonra yumutalar çatlarlar merak etme....hayırlısı olsun canım

merhaba arkadaşlar
foruma bir göz gezdirdim ve birkaç sorum olacak.benim tek yumurtalığımda çikoluta kisti var.6 ay denedik gebe kalamadım.üstüne diğer yumurtalığımda basit kist çıktı allahtan geşmiş.sonra bu stresi kaldıramadım bebek çalışmasından vazgeçtim ve doğumkontrol hapına başladım.şimdide eşim çok ısrarlı. bende ankaraya gitmeyi düşünüyorum(memleket nede olsa)
KAYRAbende ankaraya gelip bir tedavi olmayı ve olursa aşılama yaptırmayı düşünüyorum sen hangi dr ya da kliniğe gidiyorsun?.nur krp hakan şatıroğluna mı gidiyorsun?timur gürgan hakkında bilginiz var mı?
birde arkadaşlar ben şuan yasmin kullanıyorum adetin kaçıncı günü dr a gitmeliyim.ona göre ilacı bırakmalıyım

merhabalar asutay
canım ben uzun süre doktor araştırdım çikolata kistim ile ilgili
öncelikle kunter yüce ya gittim hacettepe de prof.
ankaranın bildiğim kadarıyla en iyi doktoru ama bize çok fazla geldi fiyatı
bikaç doktorla daha görüştüm
ama en sonun da
bilgili olduğuna inandığım
fatih ünv hastanesinde esra keskin e gittim
uzun süre takip etti
ameliyatımı(laproskopi ) o yaptı şuanda hala ona gidiyorum ve çok memnunum
adetin genel de 2 günü gidiyorum ben
çok geçmiş olsun canım allah acil
şifalar versin

QUOTE=nur krp;2751412]arkadaşlar günaydın. benim biraz sinirlerim bozuk. iğnemi vurulmadan bir gün önce ultrasonla baktı doktor. (hep alttan bakıyor) üç yumurta var birisi iyi büyümüş dedi. büyüklüğü 15 mm idi. 24 saat sonra iğnemi oldum 38 saat sonra aşılamam yapıldı. doktor ne çatlayıp çatlamadıklarına baktı. ne büyüdüklerine. sordum. hepsi çatlamıştır merak etme dedi. iyide diğer yumurtalarım küçüktü ve günde 1mm büyüyordu. yani çatlamadan önce16mm falan olmuşlardı. bu büyüklük yeterlimi? bu adam naptı şimdi salladı mı bizi? 15-16 mm yumurtadan ne beklenir ki? tabii Rabbim bilir ama.bi sürü para verdik. tamam olma garantisi yok. ama sallama işlem yapılmasın. kafam karışık, sinirlerim bozuk benim[/QUOTE]

öncelikle aşılaman hayırlı olsun
inşallah tutar canını sıkma
şimdi kafanı onla meşgul etme benim dr geçen sefer bakmadı
inşallah güzel sonuçlarını duyarız

Back
X