Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim
ocak ayında ilk kez aşılamam oldu ve ilk seferde tuttu.Ancak boş kese oluştu.Şimdide kist oluştu bende. Bu beni çok tedirgin ediyor. Acaba sizdede oluşan bir kist oldumu

kuzicim saol canım ben 3 yıllık evlıyım ve artık eşimle çok bunaldık çok çareler denedık malum doktora bıle gıttık ama olmadı şimdi karar verdık eşimle bırlıkte tup bebek yaptırıcaz umarım hayırlı olur

darkinlife saol canım aşılamam tutmadı ve kıstler olustugu için korkuyorum aşılama yaptırmaya oyuzden tup bebek ıstedim sanırım ozelde yapıyorlar ssk da gecerlı rapor dıye duymustum

kuzicim saol canım ben 3 yıllık evlıyım ve artık eşimle çok bunaldık çok çareler denedık malum doktora bıle gıttık ama olmadı şimdi karar verdık eşimle bırlıkte tup bebek yaptırıcaz umarım hayırlı olur

Kararınız buysa hayırlı olsun inşallah canım, SSK 'da rapor nasıl alınıyo bende bilmiyorum özel yaptırdım ama bildiğim kadarıyla 3 aşılama yaptırmış olmak ve aşılamaların hepsini üniversite hastanesinde yaptırmış olmak gerekiyomuş, ayrıca senin rahim filminin (hsg) falanda çekilmesi lazım sanırım, baya bir prosedürü var yani anlayacağın, tüp bebek bölümünün geçmiş sayfalarında bu konuda yazılar vardı, araştır bulursun birşeyler

Ben gittim kan testi yaptırdım ve negatif çıktı.Doktoru aradım sordum dedi ki cumaya kadar bekle gelmezse bir daha yaptır.Gelirse gel göreceğim seni dedi.
Hayırlısı bakalım.

canım kan testinde değerin kaç çıkmıştı.üzülme canım cumaya kadar belki kan değerin yükselir canım.bugün kaçıncı gündü.sıkma canını hayırlısı allahtan

kızlar haklısınız sizleri ihmal ettim,3,5 aydır pek giremiyorum kulübe.ama sanmayın hamiş kaldı bizimle işi bitti diye.benim en büyük destekçilerim ve dert ortaklarım sizlersiniz.aşılama ile hamiş kaldım allaha şükür ikincide tuttu.3 ayım zor geçti ama rahatım artık.tabi unutanlar vardır birde pkoluyum.kanallarım tıkanıktı laparoskopi ile açıldı.çok zor evrelerden geçtim ama en sonunda kafamı rahatlatınca oldu.önce çok stres yapmıştım ama en son aşılamada çok takmadım kafamı dağıttım ve oldu.dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.
Arada gel moral ver ama olmuyo böyle şutarafagitti
ocak ayında ilk kez aşılamam oldu ve ilk seferde tuttu.Ancak boş kese oluştu.Şimdide kist oluştu bende. Bu beni çok tedirgin ediyor. Acaba sizdede oluşan bir kist oldumu
Yavruceylan kist olabiliyor canım geçer merak etme.Bu arada kişstler için ilaç kullanmadan önce mutlaka adetinizin gelmesini bekleyinç.Bazen o kist bebeği beslemek için oluşan bir kist olabilir.Bende öyle olmuştu az kalsın kisti yok etmek için ilaç kullanacaktım.Allahtan kan testi yaptırdık da hamile olduğumu anladık.

ozelde yaptırınca ne ıstıyorlar kuzıcım

Özelde yaptırınca bişey istemiyolar, muayeneni falan yapıyolar, kısa protokol ve uzun protokol şeklinde iki seçenek var onu doktor belirliyo, senin yumurtlama kapasitene göre ve nezaman başlayacağını söylüyo zaten

ama tahminime göre sorunun ilişkiye girememek olduğu için ve bir kez aşılama yaptırtığın için doktor seni tekrar aşılamaya da yönlendirebilir, birde benim bir arkadaşımında vajinusmus sorunu vardı ama yaşı 36 olduğu içinde hemen bebek istedi ve tam olarak ilişkiye giremedikleri halde evlendiğinin 3.ayında hamile kaldı, yani sizin bu kadardamı ilişkiniz olmuyo, sonuçta tam ilişkiye girmesen bile spermler içeri giderse hamilelik oluşabilir, eğer gidiyorda oluşmuyorsa gerçekten çocuğun olmuyo olabilir, doktor bunlarla da ilgilenecektir (tabi işin ticari yönününü düşünen bir doktor değilse) sonuçta artık tüpbebek yaptırmak normal birşey olmuş isteyene yapıyorlar ama bazı doktorlarda gerçekten gerek görmeden yapmıyo, bu arada ücrette çok farklı tüp bebek merkezlerinde ama en az 4-5 milyar tutuyo ilaçlarla birlikte.

biz hiç dusunmuyorduk çocuk ozaman oyuzden eşim hiç yapmadı ama şimdi regl bıtsın denicez onuda bakalım hayırlısı

Canımcım valla gel sen beni dinle ve bunu dene, şimdilik bunun üzerine yoğunlaş Allah inşallah gönlüne göre sağlıklı bir bebiş verir sana, biliyorum çektiğinin çok zor olduğunu ben evlendiğimde 15 gün hiç birlikte olamadık çok acı çektim, hayatımın en kötü günleriydi, hiçbir zamanda normale dönmeyeceğini düşündüm, ama oldu nitekimde 5 yıl oldu evleneli hala bile kendimi kasıyorum istem dışı, birde senin bukadar uzun süre olunca eminim çok zordur ama düşünsene tüp bebek yaptırmaya kalksan en az onbeş gün boyunca ikigünde bir o ultrason çubuğuyla muayene olacaksın, daha önce yaptılarmı bilmiyorum rahim ağzına takılan o soğuk demir alet var birde rahimi açıyo, bunların yanında eşinle ilişkiye girmenin sıkıntısı solda sıfır yani, mecbur kalınca herşey çekiliyo ama şuan sen buna mecbur değilsin bence, herşey insanın kafasında, seninki bir hastalık rahatsızlık değil psikolojik biliyosun, ve kendi kendini sadece sen iyi edebilirsin ama yapamıyorum olmuyo diyip işin kolayını seçersen senin için daha kötü olur, evlilik bir gün ikigünlük bir olay değil, çocukta evliliğin yürümesi için çok büyük bir neden değil malesef, evlilikte en önemli şey cinsellik, tüp bebeğin sıkıntılarını çekmek yerine en sağlıklı olanı bir dene bişey kaybetmezsin, çok uzattım ama inan senin iyiliğin için Allah yardımcın olsun :1hug:

saol canım dogru soyluyosun ama ben 3yıldır denıyorum denemedıgım şey kalmadı karından bakılmıyormu ılla alttanmı bakılması lazım ben aşılamada hıc alltan baktırmadım hem karından baktı

kızlar haklısınız sizleri ihmal ettim,3,5 aydır pek giremiyorum kulübe.ama sanmayın hamiş kaldı bizimle işi bitti diye.benim en büyük destekçilerim ve dert ortaklarım sizlersiniz.aşılama ile hamiş kaldım allaha şükür ikincide tuttu.3 ayım zor geçti ama rahatım artık.tabi unutanlar vardır birde pkoluyum.kanallarım tıkanıktı laparoskopi ile açıldı.çok zor evrelerden geçtim ama en sonunda kafamı rahatlatınca oldu.önce çok stres yapmıştım ama en son aşılamada çok takmadım kafamı dağıttım ve oldu.dilerim en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerini alırız.

öncelikle hamişliğin hayırlı olsun bizlere moral verdiğin için teşekkürler inşallah en kısa zaman da bizlerde sana güzel haberler veririz

bu kistler oluşuyo benim de olmuştu ve geçti
canım hiç tedirgin olma

saol canım dogru soyluyosun ama ben 3yıldır denıyorum denemedıgım şey kalmadı karından bakılmıyormu ılla alttanmı bakılması lazım ben aşılamada hıc alltan baktırmadım hem karından baktı

yok canım malesef alttan bakılıyo, rahimin inceliği kalınlığı, yumurtalarının milimi sürekli ölçülüp takip ediliyo, yumurtaları geliştirmek için her gün iki üçtane iğne oluyosun, şimdi de bunlardan korkma bak haaa, korkasın diye söylemiyorum, başa gelince öyle bir çekiliyoki bunlar anlamıyosun bile ama senin bence ihtiyacın yokta onun için söylüyorum, yine de alnına böyle yazıldıysa yaptırırsın zaten günün birinde, şuan için sen öteki sorununu hallet yada en azından önceki yazıda dediğim gibi yapmaya çalışın bebeği, Allah herkese normal yoldan hayırlı sağlıklı evlatlar versin, dediğim gibi evlilik sadece bebek üzerine kurulu değil, kendine acımıyosan kocana acı yawww :)) şaka biyana

tüp yaptırınca kesin olacak sanıyosan aldanıyosun, benimde eşiminde hiçbir problemimiz yok, herşeyimiz gayet normal ama şuanda ikinci denememin sonucunu bekliyorum mesela, iğnelerin ilaçların stresi, sürekli doktor muayenesi stresi, sonuç ne oldu ne olacak stresi hepsi bir dert, kendi derdini enkısa zamanda halledersen inşallah göreceksinki o hiçbirşey değil.

canım merhaba ben de 5 yıllık evliyim eşimle normal bir cinsel ilişkimizin olduğu söylenemez öncesinde kısa süreli bir depresyon ve fibrozit hastalığıyla uğraştım çok şükür şimdi daha iyiyim hep aşu dayanılmaz akut ağrılarım geçsin diye bekledik adam yanıma yaklaşamıyordu ikimiz decinsel birleşme konusunda deneyimsiz ve bilgisizdik naşıl yapılır bilmiyordukişin açıkçası doktora gittik yaklaşık 8 ay önce kızlık zarınız normalden kalın ve anatomik yapınız çok dar dedi düşün kızlık zarım duruyordu yani ameliyat dedi ve genişletme operasyonu geçirdim çünkü vajinal muayeneyi bile tolere edemiyordum ama bebek olayını da takmıştık kafaya ameliyat sonrası ilişki denemelerimiz oldu ama gene başaramadık şimdiki doktorum viag... isimli ilacı verdi ve bana da kayganlaştırıcı jel verdi ilk ilişkimiz diyebilirim cumartesi yaşadık eşim içime boşaldı ama sanırım yumurtanın zamanını tutturamadık bilmiyorum belki de tutmuşuzdur çünkü 17.günde bile gebelik şansı var diyorlar bence öncelikle muayene ol ve yapılmasıgerekenleri yap

canım merhaba ben de 5 yıllık evliyim eşimle normal bir cinsel ilişkimizin olduğu söylenemez öncesinde kısa süreli bir depresyon ve fibrozit hastalığıyla uğraştım çok şükür şimdi daha iyiyim hep aşu dayanılmaz akut ağrılarım geçsin diye bekledik adam yanıma yaklaşamıyordu ikimiz decinsel birleşme konusunda deneyimsiz ve bilgisizdik naşıl yapılır bilmiyordukişin açıkçası doktora gittik yaklaşık 8 ay önce kızlık zarınız normalden kalın ve anatomik yapınız çok dar dedi düşün kızlık zarım duruyordu yani ameliyat dedi ve genişletme operasyonu geçirdim çünkü vajinal muayeneyi bile tolere edemiyordum ama bebek olayını da takmıştık kafaya ameliyat sonrası ilişki denemelerimiz oldu ama gene başaramadık şimdiki doktorum viag... isimli ilacı verdi ve bana da kayganlaştırıcı jel verdi ilk ilişkimiz diyebilirim cumartesi yaşadık eşim içime boşaldı ama sanırım yumurtanın zamanını tutturamadık bilmiyorum belki de tutmuşuzdur çünkü 17.günde bile gebelik şansı var diyorlar bence öncelikle muayene ol ve yapılmasıgerekenleri yap

Öyle hemen bir denemede olması büyük şans olur zaten, çok nadirdir ilk bir kaç ayda hamile kalan, doktorlar bile eğer belli bir problemi yoksa, bir sene düzenli ilişkisi olupda hamile kalamayanlara tedavi uygulamayı uygun görüyo, hemen olmadı olmuyo hissine kapılmayın, çok kafanıza takmayın, çocuk sahibi olmayanların neredeyse yarısı stresten hamile kalamıyo, herşeyin bir zamanı var biraz sabır, hayırlısıyla olur inşallah

selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için

canım mrh.aramıza hoşgeldin.bişey dikkatimi çekti.vajinismusum ve aşılama yaptırdım demişsin.diğer bir yazında da hiç vajinal muayene olmadım üstten ultrasonla bakıldı demişsin.aşılamanı nasıl yaptılar.uyuttularmı seni.CADIARZU

benım çocugumun olmaması vajınusmustan dolayı yoksa doktorum kontrol ettı hıcbır sorun bulamadı eşimdede çok sukur sorun yok tek sorunumuz vajınusmus regl bıtsın denıcem eşimle belkı kalırım hiç bellı olmaz ALLAHIM yardımcımız olsun

canım mrh.aramıza hoşgeldin.bişey dikkatimi çekti.vajinismusum ve aşılama yaptırdım demişsin.diğer bir yazında da hiç vajinal muayene olmadım üstten ultrasonla bakıldı demişsin.aşılamanı nasıl yaptılar.uyuttularmı seni.CADIARZU

evet canım aneztesı yaptılar bana aşılama gunu

benim eşim herzaman yanımda oldu ve halada oyle sonucda bu bır hastalık ve bılerek yapmıyorum oda bılıyor ve bebek sahıbı olupta duzelen okadar çok kısı varkı heryolu denedım bunuda denemek ıstıyorum ALLAHIM yardım etsin

Back
X