Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öyle hemen bir denemede olması büyük şans olur zaten, çok nadirdir ilk bir kaç ayda hamile kalan, doktorlar bile eğer belli bir problemi yoksa, bir sene düzenli ilişkisi olupda hamile kalamayanlara tedavi uygulamayı uygun görüyo, hemen olmadı olmuyo hissine kapılmayın, çok kafanıza takmayın, çocuk sahibi olmayanların neredeyse yarısı stresten hamile kalamıyo, herşeyin bir zamanı var biraz sabır, hayırlısıyla olur inşallah

öyle tabiki inşallah hepimiz için hayırlısı olsun canım Allah gönlümüzdeki muradımızı versin ama bir konuda sana katılamayacağım kuzicim evlilikte en önemli şey demişsin yukarıda vajinismuslu arkadaşa bence önemli bir şey ama en önemli şey değil herhalde sen de böyle demek istemiştin eşlerin durumu çok önemli onların anlayışı ve sizi ne kadar sevdiği ve şefkat göstermesiyle alakalı eğer ciddi bir hastalık dönemi geçirdiyseniz

benım çocugumun olmaması vajınusmustan dolayı yoksa doktorum kontrol ettı hıcbır sorun bulamadı eşimdede çok sukur sorun yok tek sorunumuz vajınusmus regl bıtsın denıcem eşimle belkı kalırım hiç bellı olmaz ALLAHIM yardımcımız olsun

canım aynı şeyleri yaşıyoruz ama benimki psikolojik olduğu kadar anatomikti de yani doğuştan darlık vardı ağlaya ağlaya ilk muayenemi olmuştum ama şimdi daha iyiyim ameliyatla genişlettiler acaba seninki de öyle birşey mi ben de eşim de normaliz hatta doktor süper dedi testlerimiz için ama 1.aşılamam tutmadı şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum ama isteyince oluyor ben ve eşim cinsellikten korkmuyoruz artık başarısızlık öğrenilmiş olmamalı bu güne kadar olmadı diye bundan sonra da olmayacak diyemeyiz korkularını yenmeye çalış ben yenmeye çalışıyoruma.s.

canım ben anestezı ıle 3 4 kere eşimle bırlıkte oldum benım sorunum kızlık zarı deyıl yanı kalmadıda zaten zar kasıyorum kendımı çok 3 yıldır denemedıgım şeyler kalmadı eşimle karar verdık tüp bebek için bebek sahıbı olmayı çok ıstıyoruz ALLAHIM yardım etsin hepimize

canım aynı şeyleri yaşıyoruz ama benimki psikolojik olduğu kadar anatomikti de yani doğuştan darlık vardı ağlaya ağlaya ilk muayenemi olmuştum ama şimdi daha iyiyim ameliyatla genişlettiler acaba seninki de öyle birşey mi ben de eşim de normaliz hatta doktor süper dedi testlerimiz için ama 1.aşılamam tutmadı şimdi 2.nin sonucunu bekliyorum ama isteyince oluyor ben ve eşim cinsellikten korkmuyoruz artık başarısızlık öğrenilmiş olmamalı bu güne kadar olmadı diye bundan sonra da olmayacak diyemeyiz korkularını yenmeye çalış ben yenmeye çalışıyoruma.s.
mrh canım.aşılama sonucun ne zaman belli olcak.inşallah tutunmuştur bebişin sana.bize güzel haberler verirsin.:emir_bebek:

tutmadı canım ve kistler olustu doktor iç kanama gecırcekmısın nerdeyse dedi korktum bende tup bebegın tutması daha yuksek deyılmı

anladığım kadarıyla biran önce bebiş sahibi olmak istiyosun ama bildiğim kadarıyla 3 aşılamadan sonra tüp bebişe geçiyolar.hem burdaki arkadaşlarında genelde 1.den sonra tutmuş.ne dersin.a.s.

mrh canım.aşılama sonucun ne zaman belli olcak.inşallah tutunmuştur bebişin sana.bize güzel haberler verirsin.:emir_bebek:

5 mayısta oldum 19 mayıs test günüm ama ben test yaptırmayı haftasonu regl olmazsam düşüneceğim cumartesi ya ada pazar regl beklenti günüm olmazsam test salı günü yaparım 19 mayıs tati ya

anladığım kadarıyla biran önce bebiş sahibi olmak istiyosun ama bildiğim kadarıyla 3 aşılamadan sonra tüp bebişe geçiyolar.hem burdaki arkadaşlarında genelde 1.den sonra tutmuş.ne dersin.a.s.

özelde yaptırıncada aynı prosedur ben özelde dusunuyorum 26 mayısa randevu aldım bahcecı klınıgıne bakalım bı doktorla goruseyım hayırlısı o ne derse onu yapıcaz

hayal kırıklığı bugün regl ağrısına benzer bir ağrım var 2 gündür yoktu ama aşılamadan da sonra da olmuştu birkaç gün acaba normal mi yoksa hastalık günüm yaklaştığı için mi bilmiyorum iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum sende de ağrı var mı benimki gibi

Back
X