Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydınnnn...
nasılsın bakalım ..

İiyiyim çok şükür zenancım sen nasılsın, iğnelerle aran nasıl bakim büyüyomu yumişler, kontrole gidiyomusun:asigim:

Bende normal hayatıma devam ediyorum, unutuyorum çoğu kez aşılama olduğumu sadece ilk gün dikkat ettim bakalım ne olacak benim pek ümidim yok :1no2:

İiyiyim çok şükür zenancım sen nasılsın, iğnelerle aran nasıl bakim büyüyomu yumişler, kontrole gidiyomusun:asigim:

Bende normal hayatıma devam ediyorum, unutuyorum çoğu kez aşılama olduğumu sadece ilk gün dikkat ettim bakalım ne olacak benim pek ümidim yok :1no2:

benim iğne kutumda 5 iğne Var kalçadan vuruluyorum... bugun 3.iğnemi olcam işte Cuma gunude kontrolum var bakalım yumişler ne alemde bazen kasıklarım sızlıo ama inşallah büyümüşlerdir ..
belli olmaz cnm belkide tuttusenınkı :1hug: inşallah

herkese mutlu günler arkadaşlaaaaaaaaaaaaar günaydn

saol cnm sanada mulu gunler nasılsınnşutarafagitti..

ze naaan iyiyim canım.karnım çok şiş yaa adet olucam ama ne zaman bilmiyorum.geçen ay 11. de olmuştum ama 1 hafta erken aşılamadan dolayı sanırım.ondan önce 18.de olmuştu bakalım bu ay nasıl gelicek.sen nasılsın.

ze naaan iyiyim canım.karnım çok şiş yaa adet olucam ama ne zaman bilmiyorum.geçen ay 11. de olmuştum ama 1 hafta erken aşılamadan dolayı sanırım.ondan önce 18.de olmuştu bakalım bu ay nasıl gelicek.sen nasılsın.

Canım umarım olmasın Regllll
ama olursanda aşılamadaki gibi erken olmaz bi önceki aya göre endeksle kendini 17-18 gibi olabilirsin.. ahhh inşallah olmaz bitanem yaa:asigim:

Canım umarım olmasın Regllll
ama olursanda aşılamadaki gibi erken olmaz bi önceki aya göre endeksle kendini 17-18 gibi olabilirsin.. ahhh inşallah olmaz bitanem yaa:asigim:

işallah zenancım ama hiç sanmıyorum yani allahın bileceği iş yinede hiiç beklemiyorum:utangac: eşim test yapalım demez mi dedim daha dur:çok üzgünüm: hakkımzda hepimiz için hayırlısı zaten adet olsamda üzülmücem yeterki zamanında olayımda.

Kızlar merhaba, ben daha yeni üyelerdenim ve ilk defa yazıyorum.. kafamdaki sorulara cevap aramak için bayadır okuyorum sizlerin yazdıklarınızı ama maalesef daha çok karıştı kafam :bbo: en iyisi yazmak diye düşündüm artık.. belki de sizler yardımcı olabilirsiniz direkt.. bende bi çok arkadaşımız gibi pkosluyum. yumurtlamam oluyor ama geç.. adet düzensizliğim var, çok gecikiyor günü.. en sonunda doktorum farlutal verdi günde 2 defa, bugün akşam sonuncusunu içicem.. 10 gün içerisinde adet görürsün dedi dr, bakalım.. daha sonra ise adetinin 3. günü Gonaphene iç 5 gün boyunca dedi.. sabah ve akşam 2'şer tane.. 3 ay kullan dedi ama bu arada gel bi bakarız fln demedi hiç.. sizler aşılama aşamasındasınız biliyorum (Sanırım benim tedavinin başları).. ama ne bileyim sizde daha önce bu tür bir tedavi gördünüz mü merak ettim.. hiç teccrübem yok, çevremde de danışabileceğim kimse yok.. o yüzden beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.. hepinize şimdiden teşekkürler a.s.

Kızlar merhaba, ben daha yeni üyelerdenim ve ilk defa yazıyorum.. kafamdaki sorulara cevap aramak için bayadır okuyorum sizlerin yazdıklarınızı ama maalesef daha çok karıştı kafam :bbo: en iyisi yazmak diye düşündüm artık.. belki de sizler yardımcı olabilirsiniz direkt.. bende bi çok arkadaşımız gibi pkosluyum. yumurtlamam oluyor ama geç.. adet düzensizliğim var, çok gecikiyor günü.. en sonunda doktorum farlutal verdi günde 2 defa, bugün akşam sonuncusunu içicem.. 10 gün içerisinde adet görürsün dedi dr, bakalım.. daha sonra ise adetinin 3. günü Gonaphene iç 5 gün boyunca dedi.. sabah ve akşam 2'şer tane.. 3 ay kullan dedi ama bu arada gel bi bakarız fln demedi hiç.. sizler aşılama aşamasındasınız biliyorum (Sanırım benim tedavinin başları).. ama ne bileyim sizde daha önce bu tür bir tedavi gördünüz mü merak ettim.. hiç teccrübem yok, çevremde de danışabileceğim kimse yok.. o yüzden beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.. hepinize şimdiden teşekkürler a.s.

merhaba arkadaşım bende pko luyum ve bendede adet düzensziliği var.sanırım sen tedavinde daha başlardasın.ilk defa mı gonaphane kullanıcaksın.ama kafama takılan şey seni yumurta takibi için çağırmaması ve 3 boyunca bunu böyle kullan demesi.bu ilaca başlayınca senin yumurtamana bakması gerekiyo bakalım büyüyomu ne kadar büyüyo kaç yumurtan oluyo sonrasında çatlıyomu çatlamıyo mufisfisfis ayrıca sen bu ilacı kullandın diyelim 1 kez ikinci ay tekrar başladığnda belki kist oluşmuş olabilir.sen 2.ay tekrar başladığında bu ilaç olan kisti dahada byütüyor.yani kontrl edilmesi gerekmekte.

ben 6 defa klomen kullandım belli aralıklarla .çünkü sonrasında kist oldu ara verdik kist adetle dağıldı tekrar başladık derken mart sonnda aşılama yaptırdık ama tutmadı.

bence sen doktrunla bir konuş.

Son düzenleme:
tutmaz yıne dıye ilk aşılamamda çok kaptırmıstım kendımı tutucak dıye tutmayınca çok moralım bozuldu

hım anladım cnm.. napalım kısmet ama benımde 2 olumsuz aşılamam oldu allah kısmet edersede pazartesi yada salı 3.aşılamamı olcam şuan ilaçlara başladım sende umutsuz Olma..inşallah tutar..
işallah zenancım ama hiç sanmıyorum yani allahın bileceği iş yinede hiiç beklemiyorum:utangac: eşim test yapalım demez mi dedim daha dur:çok üzgünüm: hakkımzda hepimiz için hayırlısı zaten adet olsamda üzülmücem yeterki zamanında olayımda.

eşinde umutlu napsın adamcaz yazık onlarada ya :1no2:... benımkide 2olumsuz aşılamada iiyice yıkıldı ve artık okadar soğukkanlıki napsın ya çok yıkıldı 2olumsuzdan sonra zaten evvelide var her regl Döneminde yıkım Oldu Ee aşılamada baya umutlandı oda olmayınca şimdi tam bi Soğuk kanlı Oldu ... :çok üzgünüm:
umarım herşey hepimiz için en güzeli ollur cnm

ya ii güsel Gonaphen vermiş sana 3ay kullan demiş ama buarada ultrason ile yumurta takibi yapmak için gonaphene kullanım sırasında senı çağırması lazımCnm..ben pkoslu değilim ama bende 3adet dönemi boyunca yumurta takibi için gonaphene kullandım ama Doktorum ilaç kullanırken hepbenı yumurtalarım nasıl gelişiyor ve gelişiyorsa hangi günler ilişki Olcak bunları anlatmak için çağırıyordu bilemiyorum cnm Bi sorun var burda hem allah korusun bide kontrolsuz kullanım sırasında kistlerin oluşur zaten pko da var sende Sonra daha kötü olmasın doktorun la bi konuş bence cnm yada başka bi doktora daha Git derim ben...çünkü tedavinin çok aha başındasın bence başka bi doktorla devam edebilirsin

buarada bende gonaphene ile gebelik oluşmadı 3ay boyunca (umarım sende işe yarar :asigim: )
sonra aşılamalara Geçtik 2 olumsuz aşılamam oldu
buayda kısmetse 3. ve son aşılamamı olucam..
tecrübelerim bunlar benımde yerimseniben

Ze_nannn ve serbey çok teşekkür ederim ikinizede ayrı ayrı.. benimde kafamı çok karıştırdı işte çağırmaması.. neyse o zaman ben bu ay kullanayım ilaç bitince doktora gideyim kendiliğimden :1rolleyes: ilk defa kullanıyorum ganophene i bu arada yerimseniben

buarada bende gonaphene ile gebelik oluşmadı 3ay boyunca (umarım sende işe yarar :asigim: )
sonra aşılamalara Geçtik 2 olumsuz aşılamam oldu
buayda kısmetse 3. ve son aşılamamı olucam..
tecrübelerim bunlar benımde yerimseniben[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

umarım tutar bende ama yazılanları okudukça hiç ümidim kalmadı ama sizler gibi bende veririm mücadelemi napalıım kader :çok üzgünüm: en azından sizler sayesinde önümdeki şamalar konusunda tecrübe sahibi oluyorum:1rolleyes:

3. aşılaman umarım en güzel şekilde sonuçlanır ve artık bu zorlu mücadelen biter cnm..Dualarım seninlee yerimseniben

Ze_nannn ve serbey çok teşekkür ederim ikinizede ayrı ayrı.. benimde kafamı çok karıştırdı işte çağırmaması.. neyse o zaman ben bu ay kullanayım ilaç bitince doktora gideyim kendiliğimden :1rolleyes: ilk defa kullanıyorum ganophene i bu arada yerimseniben

ilk kez kullanıyosun daha yolun başındasın tatlım :))
evet evet ilacınbittiği gunun ertesi gun git mutlaka ilacım bitti hangi günler ilişki Olabilir nasıl Olcak falan de bakalım ne diyecekBunları sanasolemesi Lazım mutlaka yanii.
umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın buarada aramıza Hoşgeldinnnnnnnnnn :dance:

ilk kez kullanıyosun daha yolun başındasın tatlım :))
evet evet ilacınbittiği gunun ertesi gun git mutlaka ilacım bitti hangi günler ilişki Olabilir nasıl Olcak falan de bakalım ne diyecekBunları sanasolemesi Lazım mutlaka yanii.
umarım en kısa zamanda hamiş kalırsın buarada aramıza Hoşgeldinnnnnnnnnn :dance:

evet haklısın arkadaşım daha yolun başındayım.. Umarım uzun bi maraton olmaz sırnaşık şey Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..
Hoşbulduk bu arada.. aranızda olmak ve sizlerle payşalımda bulunmak çok güzel..
Öpüyorum seni ze_nannncıım :1hug:

Back
X