Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar size bişe danışıcam ben...!!!!!!!!!!!CADIARZU
şimdi benım aşılam olduğum klinikteki labratuarda sperm yıkam ayapmıyorlar dışarıda bir labratuara yolluyorlar eşimde oldukça Bilinen Biruni labratuarında sperm yıkama işlemi yaptırıp aşılama saatinde 15-20 dakika içinde kliniğe getiriyor doktorumda Bu labratuarı beğeniyor bayada bilinen bir labratuar diyor belki istanbullu olanlard bilir
ama ben diyorumki son aşılama için yapılacak olan spermyıkatma işlemini Dr.Pakize İ.Tarzi tüpbebek merkezi labratuarındamı yaptırsak aradım yapıyoruz dediler...nebilim ya dahamı iyi olur acaba diye düşündüm yani nebilim dahamı iyi olur yoksa herzamanki labratuarımız Olan Biruniyemi gidelim..
cevaplarınızı en acilinden bekliyorummmmmmmmmmm sengözlerimebaksanab​

zenancım merhabalar tatlımmm
canımn neden değiştirmek istiyosun her yerde sperm yıkama işlemi aynı değilmi
ama içinden neresi geliyosa
nerede yaptırırsan en rahat huzurlu olursun öncelikle onu düşün tatlımm

benim sonucum negatif arkadaşlar. sonuç bekleyenler yüzümüzü güldürsün inşaallah.
nurkrp canım bidahaki sefer inşallah
allah hayırlısını versin
inşallah bir sonraki aşılaman çok güzel sonuçlar verira.s.

Selamlar.
Doktora gittim.Bir sorun yok herşey yolunda.İkinciye start verdik.Yarından itibaren uyarıcı kullanacağız.Sonra cuma günü kontrole.İnşallah bu sefer olur.Nedense ümitliyim.Yada doktor böyle bir etki yapıyor bana.Adı da Ümit tesadüfen.Yanından geldiğim zaman acayıp umutlu ve kararlı oluyorum.
2. aşılama tedavin hayırlı olsun
canım zaten ümidimizi hiçbirzaman kaybetmiyeceğiz
inşallah en kısa zaman da da bebişlerimize kavuşucaz:emir_bebek:

zenancım merhabalar tatlımmm
canımn neden değiştirmek istiyosun her yerde sperm yıkama işlemi aynı değilmi
ama içinden neresi geliyosa
nerede yaptırırsan en rahat huzurlu olursun öncelikle onu düşün tatlımm

cnm tüpbebek labratuarlarında dahamı iyi olur acaba die düşündümde ..

Zenancım bugün daha aşılamamın 8. günü ayın 24ündede adet olmam lazım (gerçi adetim düzensiz ama iğnelerden dolayı düzenli olur diye düşünüyorum)
ben 16-17. gün falan test yaptırırm diye düşünüyorum hatta ozaman kadar adet olursam testtede gerek kalmaz o zaman :1no2:
Onun dışında normal günlerdeki gibi hayatıma devam ediyorum, hiç bi belirti yok sanırım olmucak benneyaptımki

belirti arama Cnmya bazen veriyor bazen vermiyor hiç belli olmaz..

canlarımmmmmmm merhaba.geleceğin annişleri hepinizi selamlıyorum.benim her zaman internete girme şansım olmuyo.fırsat bulduğumda da çok uzun kalamıyorum.sizlere şunu söylemek istiyorum.
öncelikle aşılama sonucu bekleyen tüm arkadaşlar allah inşallah sizlere sağlıklı bebişler verir siz de bize güzel haberleri tabiii.heyecanla bekliyoruz.
aşılama yaptıracak olan arkadaşlar inşallah yumişler kocuman olurda bebişler tutunur sizlere.
aramıza yeni katılanlar hepiniz bu maratona hoşgeldiniz.
hamiş olup da bizi hala destekleyen moral veren arkadaşlar öncelikle darkinlife çooooook teşekkürler canım,canlarım.
ayrıca ameliyat olmuş ,aşılaması tutmamış gibi durumlarda olup morali bozuk olanlar sakınnnnnnnn moral bozmak yok.yanınızdayız, biz kocaman bir aileyiz.
bir şeyi yaşamayan anlayamaz,hayat ortak yaşanılan etrafında bizleri buluşturdu.yalnız değilsiniz,olucakkkkk inşallah.

ben de 2. aşılamamı haziranın ilk haftası yaptıracağım allahın izniyle.heyecanla bekliyorum.
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.

Arkadaşlar,
benim de aşılama da 14. günüm bugüm....salı günü test yaptıracağım...adet ağrıları ve sarı akıntılar var...benneyaptımki

canım hatırladım hatırladım
canım öncelikle tekrar söylüyorum kistin sorun olmaz geçer
tabi sen daha iyi bilirsin ama canım ben ce tüp bebek için çok erken gibi geldi benim doktorum en az 3 defa deneyelim diyor
biliyorum aşılama şansı daha az ama olmayacak diye bişey yok burda birçok kişi aşılama yoluyla hamiş kalmış
biliyorum uzun ve zorlu bi yola girdik allah yardımcımız olsun tatlım

YAVRU CEYLAN
dünkü yazımı gördünmü tatlımma.s

canlarımmmmmmm merhaba.geleceğin annişleri hepinizi selamlıyorum.benim her zaman internete girme şansım olmuyo.fırsat bulduğumda da çok uzun kalamıyorum.sizlere şunu söylemek istiyorum.
öncelikle aşılama sonucu bekleyen tüm arkadaşlar allah inşallah sizlere sağlıklı bebişler verir siz de bize güzel haberleri tabiii.heyecanla bekliyoruz.
aşılama yaptıracak olan arkadaşlar inşallah yumişler kocuman olurda bebişler tutunur sizlere.
aramıza yeni katılanlar hepiniz bu maratona hoşgeldiniz.
hamiş olup da bizi hala destekleyen moral veren arkadaşlar öncelikle darkinlife çooooook teşekkürler canım,canlarım.
ayrıca ameliyat olmuş ,aşılaması tutmamış gibi durumlarda olup morali bozuk olanlar sakınnnnnnnn moral bozmak yok.yanınızdayız, biz kocaman bir aileyiz.
bir şeyi yaşamayan anlayamaz,hayat ortak yaşanılan etrafında bizleri buluşturdu.yalnız değilsiniz,olucakkkkk inşallah.

ben de 2. aşılamamı haziranın ilk haftası yaptıracağım allahın izniyle.heyecanla bekliyorum.
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.

canım ne güzel dilekler de bulunmuşsun:1hug:
bizler anlıyoruz ancak biribirimizin derdini
senin de aşılamn şimdiden hayırlı olsuna.s.
allah o güzel kalbine göre versin

nurkrp canım bidahaki sefer inşallah
allah hayırlısını versin
inşallah bir sonraki aşılaman çok güzel sonuçlar verira.s.

kayracım saol canım. regl olana kadar bişey düşünmemeye çalışacağım. tatilin inşaallah tadını çıkarabilrim. arada içim burkuluyo gözlerim doluyor ama genel anlamda iyiyim.38 aydır negatif sonuç alıyorum nede olsa.yerimsenibenyerimseniben

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar sonuç bekleyen.aşılama tüp bebeğe başlayan,sonucu iyi ya da kötü çıkan herkese selamlar....
bugün 12.günüm bebişko senin tavsiyenle test yaptırmadım salıyı bekleyeceğim zaten hafta sonu hastalanırsam teste gerek kalmaz
dün biraz ayakta çok kaldım ondan mı bilmiyorum belim çok şiddetli ağrıyor ağrı öyle böyle değil karın ağrım geçti gibi ama yerini bel ağrısı aldı.eşim benim adet dönemimde belim hiç ağrımadığı için beni umutlandırıyor umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı daha çok olyur çünkü

sizce aşılama tutmuşsa adet 1-2 gün kala şiddetli bel ağrısı olur mu bilgisi ya da çevrenizde olan hamişlerden gözleminiz var mı ablamlara bile soramıyorum çünkü bilmiyor hiçkimse tedavi olduğumu biliyorsanız lütfen yazın dua edin arkadaşlar şu hafta sonunu bir atlatsam hahhh günüm geçti diyeceğim

Arkadaşlar,
benim de aşılama da 14. günüm bugüm....salı günü test yaptıracağım...adet ağrıları ve sarı akıntılar var...benneyaptımki

canım mrh.benim de 13. gün adetim olmuştu.sarı akıntılar ve ağrılar aynı ama hemen moralini bozma sakın.inşallah bebişin sana tutunmuştur.tek dileğimiz bu....

canım ne güzel dilekler de bulunmuşsun:1hug:
bizler anlıyoruz ancak biribirimizin derdini
senin de aşılamn şimdiden hayırlı olsuna.s.
allah o güzel kalbine göre versin

kayracım aminnnn canım.yüce allah hepimizin o güzel ve çoook özel dileğini versin inşallah. bebişler bekliyoz sizi gelinn hadiiiiiiiiii..........

herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar sonuç bekleyen.aşılama tüp bebeğe başlayan,sonucu iyi ya da kötü çıkan herkese selamlar....
bugün 12.günüm bebişko senin tavsiyenle test yaptırmadım salıyı bekleyeceğim zaten hafta sonu hastalanırsam teste gerek kalmaz
dün biraz ayakta çok kaldım ondan mı bilmiyorum belim çok şiddetli ağrıyor ağrı öyle böyle değil karın ağrım geçti gibi ama yerini bel ağrısı aldı.eşim benim adet dönemimde belim hiç ağrımadığı için beni umutlandırıyor umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı daha çok olyur çünkü

merhabalar canım.moralini bozmadan aynen relax bir şekilde beklemeye devam et veeee inşallah hepimize umut ol symslow cum.güzel haberlerini umutla bekliyoruz.inşallah minik bebişin tutunma ağrısıdır o ağrılar.öpüyorum.

kayracım saol canım. regl olana kadar bişey düşünmemeye çalışacağım. tatilin inşaallah tadını çıkarabilrim. arada içim burkuluyo gözlerim doluyor ama genel anlamda iyiyim.38 aydır negatif sonuç alıyorum nede olsa.yerimsenibenyerimseniben[/QUOTE]

canım tatilde bol bol dinlen
tatilin çook güzel geçer inşallah a.s.
canım hepimiz ara ara buruklaşıyoruz gözlerimiz doluyor hatta bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyoruz allah en kısa zaman da nasip eder inşallah
inşallah hamiş kalırız en kısa zaman da ozaman sevinç gözyaşları dökeriz:roflol:

sizce aşılama tutmuşsa adet 1-2 gün kala şiddetli bel ağrısı olur mu bilgisi ya da çevrenizde olan hamişlerden gözleminiz var mı ablamlara bile soramıyorum çünkü bilmiyor hiçkimse tedavi olduğumu biliyorsanız lütfen yazın dua edin arkadaşlar şu hafta sonunu bir atlatsam hahhh günüm geçti diyeceğim

symslow
canım ben hiç hamile olmadığım için bilemiyorum
ama en iyi dileklerim dualarım seninle buradaki herkesle
inşallah bebişinin yerleşme ağrılarıdıra.s.

Back
X