Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar asılamada hangı ılaclar kullanıyo malıyetı ne kadar ? bana doktorum işlemler dahıl hastaneye 150 vericem sperm yıkama dahıl ama ılac fıyatlarını bılmıyorum önumuzdekı ay asılama olcam heralde a.s.

canım merhaba ben aşılama için klomen kullandım.bunu kurum verdi 3ytl ödedim.çatlatma iğnesi için 22 ytl.aşılama için 561ytl ödedim.

arkadaşlar birileri varsa yardımcı olabilirmi, bugün aşılamamın 10.günü ve kan testim 5.92 çıktı acaba hamilelik var anlamına geliyormu yaaaa sadece aşılama ile oldu buay ilişki olmadı birileri varsa sitede yazarsa sevinirim

Sahrapcım merhaba,
Seninle aynı günde 8 mayısta aşılama yaptırmışız. Doktorlar ve diğer tecrübeli arkadaşlar minumum 12. gün yaptırmayı tavsiye ediyolar hatta 15.inci gün ve sonrası daha garanti oluyomuş. Çünkü bize yapılan çatlatma iğnesinde beta hcg hormonu varmış ve buda erken yapılan tahlillerde değeri yüksek çıkarıyomuş. Seni üzmek istemem ama henüz tahlil yaptırmak için çok erken. Bu arada adet günün geçti mi:uhm:

arkadaşlar birileri varsa yardımcı olabilirmi, bugün aşılamamın 10.günü ve kan testim 5.92 çıktı acaba hamilelik var anlamına geliyormu yaaaa sadece aşılama ile oldu buay ilişki olmadı birileri varsa sitede yazarsa sevinirim

Ben de ELALI gibi düşünüyorum.Erken yaptırmışsın.Şuan pozitif gibi görünüyor ama bu kullandığın çatlatma iğnesinden de olabilir yeni başlayan bir gebelikten de.En iyisi 2 gün sonra yada 3 gün sonra tekrar test yaptırman.Hayırlısı olsun.

Kizlar Ben Geldim Veee Hepinizi Kokulu Kokulu Tek Tek öpüyorumm Cuma Günü Apar Topar Yola çiktik Eşimin Iş Gezisi çikti Bende Onunla Yollardaydim Eee Malum Kocalari Birakmamak Lazim!!!!CADIARZUsırnaşık şeyyaa Biliyomusunuz Ben Hala Regl Olmadim Ama Hamişte Değilim Kantesti Yaptim Yine 0 çikti Offf şiştim Bi Regl Olsam Aşilamamda Başlicak çok Sabirsizim ÖPTÜMM ÇITIRDAK ÇEREZLERRRŞeniz

Merhabaaa Herkesin Gençlik Bayrami Kutlu Olsun Arkadaşlarrrrr:)))

Yazdiklarinizi Yine Okuyamiyorum Bu Aralar çok Yoğunum Gelen Giden.hemen çikiyorum Yine.

Bebişkoo Canim Bende Hala Adet Olmadim.aşilamadan Sonra Ayin 11.de Olmuştum Ondan önce Ayin 18.de Bugün 19 Ama Bende Hala Bi Belirti Yok Evde Gebelik Testi Var Ama Hiç Yapasim Yok Gecikiyor Yine Biliyorum.....

Herkese Hayirli Günler..

Merhabalar arkadaşlar
benimde 2. aşılamam tutmadı dün hastalandım halbuki bu seferkinden çok umutluydum 3.aşılamaya hemen geçmek istemiyorum çok yoruldum ara vermek istiyorum doktorumu aradım bugün izinliymiş yarın konuşup kesin kararımı vermek istiyorum desteğiniz için şimdiden teşekkürler

Merhabalar arkadaşlar
benimde 2. aşılamam tutmadı dün hastalandım halbuki bu seferkinden çok umutluydum 3.aşılamaya hemen geçmek istemiyorum çok yoruldum ara vermek istiyorum doktorumu aradım bugün izinliymiş yarın konuşup kesin kararımı vermek istiyorum desteğiniz için şimdiden teşekkürler

seninle aynı konumdayız canım doktor bana da 1 ay ara verelim dedi ben de 3.hemen yapalım istedim bugün gidip görüşeceğim netleştirmek için psiklojim çok bozuldu Allah hepimizin yardımcısı olsunsenağlama

kızlar normal yolla gebe kalmak için en uygun günler adetin 10,11,12,13,14,15,16.günleridir bilgisi doğru mu ben 25 günde adet oluyorum 14 gün çıkararak hesaplanıyor öyle değil mi bilgisi olanlar yazsın lütfen

seninle aynı konumdayız canım doktor bana da 1 ay ara verelim dedi ben de 3.hemen yapalım istedim bugün gidip görüşeceğim netleştirmek için psiklojim çok bozuldu Allah hepimizin yardımcısı olsunsenağlama
Canım benim,neden bozuluyor psikolojin.yasakkelimeHerşeyde bir hayır var.Lütfen güçlü ol ve bu yolda yürümeye devam et:nazar:.Hiç bir şey kolay değil hayatta.O bebek ne kadar değerli olacak bir düşünsene.Hadi var olan gücünü topla ve herşey çok güzel olacağına inan.a.s.a.s.a.s.

kızlar normal yolla gebe kalmak için en uygun günler adetin 10,11,12,13,14,15,16.günleridir bilgisi doğru mu ben 25 günde adet oluyorum 14 gün çıkararak hesaplanıyor öyle değil mi bilgisi olanlar yazsın lütfen

Adet ilk günden son güne kadar kaç gün olduğunu say.Sonra o günlerin tam ortasını bul.O ortadan 5 gün geriye ve 5 gün ileriye tehlikeli günler olarak geçiyor.

Arkadaşlar ; 2. aşılama tedavisindeydim. bu kez fazla çağırmadılar daha önceden tahmini değerler üzerine yorum yaptılar sanırım. 16.05.2008'de gittiğimde 13.5 ve 12.7 ve arkadan daha küçüm yumurtalarım vardı. 19.05.2008'e yani bugüne çağırdılar. 19,5 ve 24,6 olmuşlar bir tane de 17,5 var , diğerleri kayda değer değil. yani bir tanesi biraz fazla büyümüş. Ondan hayır gelmez sanırım. Asıl kötü olan. aşılamamı çarşamba olarak düşündükleri için dün yani pazar gününe eşime boşalma vermişti. ancak son gelişmelerden sonra aşılama yarına yani salıya alınınca 1,5 günden az bir zaman olmuş oldu boşalmadan sonra. şimdi o spermler nasıl birikicek. beni korkutan o. siz ne diyorsunuz bu konuda arkadaşlar? CADIARZU

CANIM ADET PERİYODUNDAN 14 çıkar. yani 25-14=11 11 den 5 çıkar 6 senin 6. günden başlıyor tehlikeli günler. yani adet biter bitmez. ben bunu bilimsel bir yazıdan aldım. 6. güne 7 gün eklersen senin ovulasyon dönemin oluyor yani 6. gün ile 12. gün arası tabi hergün değil önerilen gün aşırı canım.

Arkadaşlar ; 2. aşılama tedavisindeydim. bu kez fazla çağırmadılar daha önceden tahmini değerler üzerine yorum yaptılar sanırım. 16.05.2008'de gittiğimde 13.5 ve 12.7 ve arkadan daha küçüm yumurtalarım vardı. 19.05.2008'e yani bugüne çağırdılar. 19,5 ve 24,6 olmuşlar bir tane de 17,5 var , diğerleri kayda değer değil. yani bir tanesi biraz fazla büyümüş. Ondan hayır gelmez sanırım. Asıl kötü olan. aşılamamı çarşamba olarak düşündükleri için dün yani pazar gününe eşime boşalma vermişti. ancak son gelişmelerden sonra aşılama yarına yani salıya alınınca 1,5 günden az bir zaman olmuş oldu boşalmadan sonra. şimdi o spermler nasıl birikicek. beni korkutan o. siz ne diyorsunuz bu konuda arkadaşlar? CADIARZU

canım nasılsın. bu defa çok büyümüş. yumoşlar.... hadi hayırlısı olsun bakalım.canım gün aşırı önerirler yaaaa:utangac: 2 günde bir. önemli değil o kadar en takma onu olacağını düşün olumsuzluk yokyerimseniben

canım nasılsın. bu defa çok büyümüş. yumoşlar.... hadi hayırlısı olsun bakalım.canım gün aşırı önerirler yaaaa:utangac: 2 günde bir. önemli değil o kadar en takma onu olacağını düşün olumsuzluk yokyerimseniben

sağolasın canımmmmmm. herşey olacağına varacak. düşünsek ne değişecek ki :icecream:

kızlar iyi akşamlar herkese bugün 3.aşılamaya start verdik yarın
iğnelere başlıyorum ne olur benim için dua edin bir de arkadaşlar iğnelere başlayınca yumurtlamayı kontol altına alıyorlar bunu biliyorum çatlatma iğnesi oluncaya kadar ilişkiye girilirse hamile kalma şansı olur değil mi bilginizi benimle paylaşın lütfen

bişey olmaz canım mrak etme.

selam canlar benı tanıdınızmı acep ben kımım a.s.
Şeker Kız Derram olmayasın :Pp

kızlar iyi akşamlar herkese bugün 3.aşılamaya start verdik yarın
iğnelere başlıyorum ne olur benim için dua edin bir de arkadaşlar iğnelere başlayınca yumurtlamayı kontol altına alıyorlar bunu biliyorum çatlatma iğnesi oluncaya kadar ilişkiye girilirse hamile kalma şansı olur değil mi bilginizi benimle paylaşın lütfen

Pek olacağını sanmam cnım,yumurtaların kontrol altında çünkü.Belli bir seviyeye 7-8 gün sonra gelirler büyük ihtimal.

Back
X