Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belirtiler pek belirleyici olmuyor canım.Ben aşılamayla hamile kalmadım.Ama aşılama yaptığım aylarda daha fazla yaşamıştım gebelik belirtileini.Hamile kaldığımda epey süre bi belirti görmedim.

NUR KRP CANIM SAKİN O KADAR ÇOK TESTLER YAPTIM Kİ ARTIK ÇOK SAKİNİM.KENDİME ZAMAN VERMİŞTİM ŞU GÜNE KADAR GECİKİRSE TESTİ YAPICAM DİYE VE O ZAMAN YARIN

MUTLULUK CANIM AŞILAMADA TUTMA YÜZDESİ 15 20 CİVARI

DARKÇIM ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN YAVRUNU BİZLERE DUA ET

serbey inşallah hamişsindir canım yap şu testi artık da biz de öğrenelim sevinelim.zenancım aşılaman hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç elde edersin.masluha.elalı sizler de dikkat edin kendinize benim de haftaya salı gibi 3.aşılamam olacak iğnelerimi yapıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Darkinlife çok Sevindim Allah Tez Zamanda Kucagina Almayi Nasip Etsi,n Ben Neden Sordum çok önceleri Bu Formun Başlarini Okudum Neler çekmişsin çok üzülmüşsün Aşilamada Yaptirmişsin Allah Gönlüne Göre Versin Canim Darisi Bize Isteyene Olsun

Evet canım kolay olmadı negatif sonuçları almak.
Sonrasında ara vermek zorunda kaldım 3-4 ay o zamanda canım çok sıkılmıştı.Ama bebekler gelecekleri zamanı bekliyorlar işte.Her işte bir hayır varmış.

İnşallah herşey gönlüme göre olur ve umarım sizlerinde herşey gönlünüze göre olur.

Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin.Görüşmek dileğiyle.Stres yapma canım.a.s.

kac yumurta olunca ıyı oluyor kızlar ben simdiden bıleyımde sasırmayayım sonra :) darkım bu arada ceren ismi cok güzel bende öyle bi isim düşünüyodum ama eşimin eski nişanlısının adı dıye istesemde koyamam demi :roflol: zenan senın adına sevındım canım yumurtaların büyümüş asılama olan olmayan herkes ınsaallah evlatlarımız bızı daha fazla bekletmezler serbeysen bu ay dınlenmedemıydın can

serbey inşallah hamişsindir canım yap şu testi artık da biz de öğrenelim sevinelim.zenancım aşılaman hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuç elde edersin.masluha.elalı sizler de dikkat edin kendinize benim de haftaya salı gibi 3.aşılamam olacak iğnelerimi yapıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benimde salı günü 2asılamam olacak allah hakkımızda hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. geçen ay gittiğim doktor yumurtlamadığımı söyledi. ve tüp bebek ya da aşılama önerdi.
bu ay adet olunca başka bir doktora gidicem. sormak istediğim şey bu tedaviyi sadece tüp bebek merkezleri mi yapıyor. üniversite ya da devlet hastanesinde herhangi bir kadn doğum uzmanı da yapar mı?
kusura bakmayın hiç bişey bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum:)

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. geçen ay gittiğim doktor yumurtlamadığımı söyledi. ve tüp bebek ya da aşılama önerdi.
bu ay adet olunca başka bir doktora gidicem. sormak istediğim şey bu tedaviyi sadece tüp bebek merkezleri mi yapıyor. üniversite ya da devlet hastanesinde herhangi bir kadn doğum uzmanı da yapar mı?

Hoşgeldin canım aramıza...
Bende aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırıyorum.
Yalnız aşılamaya başlamadan önce bi takım tetkikler istiyolar senden ve eşinden (kan tahlilleri, hsg, spermiyogram gibi) bunları yaptırdın mı:uhm:

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAR GÜNAYDIN GÜZEL BİR HAFTASONU DİLİYORUM HEPİNİZEEE.

BİR BİLMECEM VAR SİZLEREE HAYDİ SORAYIM SORAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ YAPILIR ACABA NEDİR NEDİR TEK ÇİZGİ DEYİNCE AKLA HEMEN ONUN ADI GELİR NEGATİF TEST NEGATİF TEST:))))))

SONUÇ NEGATİF ARKADAŞLAR SABAH EVDE TEST YAPTIM HİÇ ÜZÜLMEDİM GECİKME KİSTLERDEN BEKLİYORDUM BEN ZATEN.1 HAFTA DAHA BEKLEYİM BEN

ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

BİR BİLMECEM VAR SİZLEREE HAYDİ SORAYIM SORAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ YAPILIR ACABA NEDİR NEDİR TEK ÇİZGİ DEYİNCE AKLA HEMEN ONUN ADI GELİR NEGATİF TEST NEGATİF TEST:))))))

SONUÇ NEGATİF ARKADAŞLAR SABAH EVDE TEST YAPTIM HİÇ ÜZÜLMEDİM GECİKME KİSTLERDEN BEKLİYORDUM BEN ZATEN.1 HAFTA DAHA BEKLEYİM BEN

Sebeycim günaydın sanada iyi haftasonları canımcım:1hug:
Pozitifliğine hayran kaldım walla ne yalan sölim:1rolleyes: Genede allahtan ümit kesilmez cnm biliyosun idrar testinin güvenilirliği %100 değil 1 hafta sonra olmassan kan testi yaptırırsın.

Bu arada ben en sonunda regli oldum tam anlamıyla ölüyorum ağrıdan kafamçokkarıştı
yarın giidcem hastaneye kist falan yoksa pzaretesi iğnelerime başlarım inşallah

ELALI, ALLAHIM O SABRI VERİYOR ÇOK ŞÜKÜR CANIM.İNŞALLAH BİRGÜN POZİTİF SONUCUDA PAYLAŞIRIM SİZLERLE.CANIM KİST FALAN YOKTUR İNŞ HEMEN BAŞLARSIN TEDVİNE.

2. aşılama oldu perşembe günü, perşembe ve cuma gelmedim işe bugün geldim, önceki aşılamada 7-8 gün sonra ağrılarım başlamıştı ve hasta olmuştum o gün anlamıştım tutmadığını umudumu kesmistim, benim kontrollerde biri 10 mm diğeri 17mm 2 tane yumurta vardı 17 mm olana göre işlem yapıldı peki benim bu 10 mm yumurtama ne oldu şimdi merak ediyorum artık işe yaramaz mı yoksa şimdi o da 17-18 mm falan olmuştur hala umut var mı

2. aşılama oldu perşembe günü, perşembe ve cuma gelmedim işe bugün geldim, önceki aşılamada 7-8 gün sonra ağrılarım başlamıştı ve hasta olmuştum o gün anlamıştım tutmadığını umudumu kesmistim, benim kontrollerde biri 10 mm diğeri 17mm 2 tane yumurta vardı 17 mm olana göre işlem yapıldı peki benim bu 10 mm yumurtama ne oldu şimdi merak ediyorum artık işe yaramaz mı yoksa şimdi o da 17-18 mm falan olmuştur hala umut var mı

neden olmasın allahtan umut kesilmez.sen yine çalış ki keşke deme.hem tutarsa bizede örnek olur.

arkadaşlar herkese merhabalar.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.ayın 14 de.ama o günden beri çok kasık ve bel ağrım var.ağrıdıkça morelim bozuluyor.bugün dayanamayıp test yaptım ama negatif.bugün aşılamadan sonra 11.günüm testte çıkarmıydı acaba.çok morelim bozuk banada yardımcı olun senağlama

Symslow Bende Ilk Aşilamami Oldum Ama çogunlukla Tutmayanlari Duyduyça üzülüyor Ve Benimde Olmicak Gibi Hissediyorum Haziranin Ilk Haftasi Belli Olacaktir Canim Sen Biraz Bilgi Verirmisin Aşilamadan Sonra Neler Yaptin Ne Ilaçlar Kullandin Symslow

canım ilk aşılamada hiç ağrım olmadı diyebilirim tutmadı 2.de de inanılmaz ağrım oldu gene tutmadı yani bence ağrı bir belirti değil ama 3.tutmayacak diye birşey yok ben umudumu kaybetmedim 1.de 28 milyon 2.de de 35 milyon sperm koydu doktor ama yıkama sonrası 1 milyon sperm bile yeter diyor doktorlar bence nasip meselesi yani puregon ve pregllyn diye iğneler kullanmıştım aşılama sonrası da crınone jel.bence kafaya birşey takma ben bu sefer öyle yapacağım normal hayatına devam et ağır kaldırma viledayla yer falan silme o çok zorluyor çünkü sıkarken paspası yani ne bileyim gülüm paylaşabileceğim şeyler bunlar Allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin

canım hayırlısı olsun ama beta hcg ye baktır kanda Allah yardımcın olsun dualrım hepimiz için

canım öncelikle aramıza hoşgeldin aşılamayı heryer yapıyor ben 1.yi üniversite hastansinde yaptırdım 200 ytl ödedim.2.yi doktorun muayenehansinde oldum yaklaşık350 tuttu sperm yıkama dahil tabi bu fiyatlara iğne ilaç parası dahil değil endişe yapma canım doktorun seni yönlendirir burda da paylaşımlarımız çok yoğun ben birçok şeyi bu siteden öğrendim diyebilirim Allah yardımcımız olsun

Back
X