Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 10 mayısta aşılama yaptırmıştım.bugün tam 14 gün olmuştuki ben adet oldum.sende 3 gün sonra adet olmazsan hamile olabilirsin.

ay canım inşallah olmam ya hamile kalırım .:1no2:seni anlıyorum çok büyük bi hayal kırıklıgı yaşıyorsun ben bu hayal kırıklıgını yaşamak istemiyorum bundan korkuyorum offfsenağlama

çok ağrı yaptı arkadaşım.psikolojimi bozdu bu ağrılar.11 gündür ağrı çekiyorum.artık ağrı kesici bişeyler alıyorum neolrsa olsun dedim artık.nasıl bi iş bu anlamadım.sende de oldumu hiç ağrı.aşılama yaptırdınmı tuttumu hiç senin?

aynı gün aşılama yaptırmışız canım. bende adety günü bekliyorum olmazsam kan testi yaptırcam .hadi inşallah hayırlı haberini alırız. Şeniz

Arkadaşlar;

Benim de bu ay ilk aşılamam olacak. Birşey danışmak istiyorum. Bir ark aşılama yaptırdı. Aşılamadan sonra kan testi vermiş, doktora değere bakıp döllenme olmuş demiş ve progestan vermiş. Ara ara değeri kontrol etmişler. 4 gün hamile kalabilmiş. Sonra vücut atmış onu. Aşılamadan sonra bu şekilde takip oluyor mu bilginiz var mı?

Arkadaşlar;

Benim de bu ay ilk aşılamam olacak. Birşey danışmak istiyorum. Bir ark aşılama yaptırdı. Aşılamadan sonra kan testi vermiş, doktora değere bakıp döllenme olmuş demiş ve progestan vermiş. Ara ara değeri kontrol etmişler. 4 gün hamile kalabilmiş. Sonra vücut atmış onu. Aşılamadan sonra bu şekilde takip oluyor mu bilginiz var mı?

cnm bence böle bişey olmaz çünkii zaten alınan ilaçlarda kande gebelik değirini yükselten özellik var cnm ...yani o yüzden değer yüksek çıkmış olabilir bak aşılama yapan bazı kişiler 12 .gün test yaptırıyo değer yüksek çıkıyor 14.günde ise değer sıfır olabiliyor yani illa test yapılckasa 13.gün mantıklı cnm ama 4 gün çok erken bi zaman yanlış yapılmışş bence gebelik hiç oluşmamış arkadşaında

teşekkürler..
ben ilk gittiğim doktorda kan tahilili ve ultrason yaptırdım. mayıs ayı içinde yumurtlamamıştım:) gittiğim doktor bi tedavi yapmayı önermedi. bu ay başka bi doktora gidicem.
adetim 9 gün gecikmeli geldi. bu pazartesi başka bi doktor bulup gitmem lazım. neresi olacağına karar veremedim. çok tuhaf... e uyuyabiliyorum ne de başka bişey düşünebiliyorum...

aynı gün aşılama yaptırmışız canım. bende adety günü bekliyorum olmazsam kan testi yaptırcam .hadi inşallah hayırlı haberini alırız. Şeniz
öylemi canım ne güzel inşallah hamileyizdir.benim 5günüm var adet olmaya.ilk zamanlar ağrım çok fazlaydı ama şu iki gündür çok fazla yok bakalım hayırlısı.senin nezaman adet olman gerekiyor?bugün 12.günümüz bakalım inşallh tutmuştur.

kızlar bide sizin dr ilşkişyi aşılamadan sonra ne zamn verdi mesala salı günü yaptırdım ne gün girilmeli dr bana bi şey söylemedi de.
canım benim doktorum bana ilişki vermedi.ben içeriye yeterince sperm bıraktım dedi ve biz o günden beri hiç birlikte olmadık.bugünde 12.günüm bakalım hayırlısı.her doktor farklı bişey öneriyor.inşallah hamiş kalmışızdır.

Arkadaşlar;

Tabi canım kan testinde 2 gün sonra test tekrarlanır,değerin yaklaşık 2 katı kadar artması beklenir.Artıyorsa bu iyiye işarettir.Daha sonra doktor bi süre sonra yine tekrarlanmasını isteyebilir.

Ben hamile kaldığımda toplam 3 kez kan testi yaptırdım.İlkinde hamile olduğum anlaşıldı.2. sinde değerin 2 katı kadar yükselmesini görmek istedi doktor.
3.de ise 500 leri geçmesini bekliyoruz demişti.Ve hepsi iyiydi.500 leri geçtikten sonra keseyi gördü zaten doktorum.benim değer daha yüksekti son testtte.
Arkadaşın erken bir düşük yaşamış.Kimyasal gebelik deniyor sanırım bu olaya.Geçmiş olsun.
Bende progestan jel kullanmıştım gebeliğimin 13. haftasına kadar felan.

cnm bence böle bişey olmaz çünkii zaten alınan ilaçlarda kande gebelik değirini yükselten özellik var cnm ...yani o yüzden değer yüksek çıkmış olabilir bak aşılama yapan bazı kişiler 12 .gün test yaptırıyo değer yüksek çıkıyor 14.günde ise değer sıfır olabiliyor yani illa test yapılckasa 13.gün mantıklı cnm ama 4 gün çok erken bi zaman yanlış yapılmışş bence gebelik hiç oluşmamış arkadşaında
Dırımcım aşılamadan sonra 4. gün yaptırmamış canım testi sen yanlış anladın heralde.
Normal zamanında yapılmış test.Sonrasında gebelik 4 gün sürmüş.

teşekkürler..
ben ilk gittiğim doktorda kan tahilili ve ultrason yaptırdım. mayıs ayı içinde yumurtlamamıştım:) gittiğim doktor bi tedavi yapmayı önermedi. bu ay başka bi doktora gidicem.
adetim 9 gün gecikmeli geldi. bu pazartesi başka bi doktor bulup gitmem lazım. neresi olacağına karar veremedim. çok tuhaf... e uyuyabiliyorum ne de başka bişey düşünebiliyorum...
Canım bunda uyunmayacak bir şey yok.En kısa zamnda tedavi olmak istediğin yere karar ver ve git tetkiklerini yaptır.Zaten hemen tutmuyo beklemeye alışmalısın.Hemen tutanlar çok çok şanslı olanlar.

arkadaşlar aşılamada adet geçeikmesi olbilrmi acaba?

Aşılamada zaten düzen bozuluyor.Erkende gelebiliyor,geç de.

canım benim doktorum bana ilişki vermedi.ben içeriye yeterince sperm bıraktım dedi ve biz o günden beri hiç birlikte olmadık.bugünde 12.günüm bakalım hayırlısı.her doktor farklı bişey öneriyor.inşallah hamiş kalmışızdır.

Onun amacı yeterince spermin gönderilmemesi değil.
Eğer yumurtan geç çatlarsa yada daha sonradan çatlayan yumurtan olursa şansınızı arttırmak.

bence doktorun vermese bile deneyin.Bişey kaybetmezsiniz.Bi zararı yok.Ama faydası olabilir.

Onun amacı yeterince spermin gönderilmemesi değil.
Eğer yumurtan geç çatlarsa yada daha sonradan çatlayan yumurtan olursa şansınızı arttırmak.

bence doktorun vermese bile deneyin.Bişey kaybetmezsiniz.Bi zararı yok.Ama faydası olabilir.
bilmiyorumki canım.bana doktorum öyle dedi.ilişki kesinlikle yok dedi bizde korktuk yapmadık bişey.aşılamanında tuttuğunu zannetmiyorum hiç.keşke dinlemeyip yapsaydım diyorum şimdi.en azından şansımı arttırırdım.

arkadaşlar bugün adetimin 5.günü 150 UI gonal f yi 3.günden beri kullanıyorum 3 günden beri günde 1 bardak adaçayı içiyorum bide şu bal tarçın çörek otunu yiyiyim diyorum çok fazla olmaz dimi bide bu tarifin karışım oranı ne yani ne kadar çörek otu bal ve tarçın olucak aşılama için vücudum hazırlansın diyorum çarşamba usg var bişey olursa dr uyarır zaten ne olmuş bu yumurtalara diye dimiyasakkelime

Herkesin aşılaması hayırlı olsun.Negatif sonuç alanlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.
Ben 2. aşılamamı yaptırdım,yatıyorum.Biraz sanki karnımın alt kısmı sızlıyor.1. aşılamada hiç böyle bir şey olmadı.Her neyse sonuç ne olursa olsun soğukkanlı ve sakin olacağım.
Ebay'den test alacağım biiir sürü ve yapacağım bol bol 10. günden başlayarak.

kızlar yumurtalarımızn daha iyi büyümesi için ben ıspanak yenmeliymiş jenifir lopezin dr söylemiş kadın çig ıspanak yiyormuştu gazeteden okumuştum.fisfisfissizin böyle bildiginiz var mı kimi bal tarçın çörekotu karışımı yapın 3 çay kaşıgı yiyin diyor. dr söyledigi agrı kesiciler ve ekinazya Ginko biloba ve Echinacea purpura içeren ilaçların yumurta ve sperm fonksiyonlarını olumsuz yönde etkiliyormuş.bende 13 mayısta aşılama yaptırdım.sonuç ne zaman belli olur sizce.korkuyorum yaaa:1no2:

12. günü belli oluyor normalde.Şimdi şöyle Pregnyl yaptırdıysanız onun çıkması lazım ve sizin betanizin yükselmesi lazım.Pregnilin çıkması yaklaşık 12 gün alıyor.Yani eğer test pozitif çıkarsa onun hayaletleri olabilir.O yüzden 13. 14. günü test yaptırın bakın.Adet gününüze var mı daha?

Bi kase bala birer tutam katarsan yeterli olur.Çok katmna gerek yok.Günde 1 tatlı kaşığı çiğneyerek ye.

İnrysf canım hayırlı olsun aşılaman.Böyle serinkanlı olman güzel doğrusu.

selam kızlar yarın doktora gideceğim bir haftadır iğnelerimi oldum bakalım ne kadar olmuş benim yumoşlar yalnız dün iğnemi yaklaşık 2 saat geç vurdum unuttum inşallah bir zararını görmem unutkanlığımın sizce birşey olur mu benim için dua edin arkadaşlar inşallah bir sürü kaliteli yumoşum olmuştur sizleri seviyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

ZENANCIM rahat ol. benim 5 yumurtam olsa çoooooook sevinirdim. hadi hayırlısı inşaallah.

nebilim canım 2negatif aşılamadan sonra 3.de umutlanmıyorum pek..

1.aşılamada tutma yüzdesi ne internette hiç araştıran yada doktoruna soran var mı???

aşılamalrın tutma olasılığı %15-20 dir..

kac yumurta olunca ıyı oluyor kızlar ben simdiden bıleyımde sasırmayayım sonra :) darkım bu arada ceren ismi cok güzel bende öyle bi isim düşünüyodum ama eşimin eski nişanlısının adı dıye istesemde koyamam demi :roflol: zenan senın adına sevındım canım yumurtaların büyümüş asılama olan olmayan herkes ınsaallah evlatlarımız bızı daha fazla bekletmezler serbeysen bu ay dınlenmedemıydın can

Saol canım benım nasılsın bakalım :))

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAR GÜNAYDIN GÜZEL BİR HAFTASONU DİLİYORUM HEPİNİZEEE.

BİR BİLMECEM VAR SİZLEREE HAYDİ SORAYIM SORAYIM SABAH KALKAR KALKMAZ YAPILIR ACABA NEDİR NEDİR TEK ÇİZGİ DEYİNCE AKLA HEMEN ONUN ADI GELİR NEGATİF TEST NEGATİF TEST:))))))

SONUÇ NEGATİF ARKADAŞLAR SABAH EVDE TEST YAPTIM HİÇ ÜZÜLMEDİM GECİKME KİSTLERDEN BEKLİYORDUM BEN ZATEN.1 HAFTA DAHA BEKLEYİM BEN

ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

napalım kuşum Olsun..ama kistin filan olsa ağrın olmazmıydı ?? bence bikantestine git..

Herkesin aşılaması hayırlı olsun.Negatif sonuç alanlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.
Ben 2. aşılamamı yaptırdım,yatıyorum.Biraz sanki karnımın alt kısmı sızlıyor.1. aşılamada hiç böyle bir şey olmadı.Her neyse sonuç ne olursa olsun soğukkanlı ve sakin olacağım.
Ebay'den test alacağım biiir sürü ve yapacağım bol bol 10. günden başlayarak.

aşılaman hayırlı Olsun Cnm...umarım budefa Olur

kızllar ben yıne asılama olmuyorum spermıyogramda ılerı hareket olmadıgı için senağlama 2 ay ara verın dedı ama ben doktorumu degıstırcem tıp fakultesıne gıtcem ılac raporu cıkartamıyorum ovitirelle dıye catlamamı oldum hayırlısı bakalım zenanım umutsuzluk yok canım bellı olmaz bu pıtırcıkların ne zaman gelecegı a.s

Kızlar günaydın hepinize güzel bi hafta geçirmenizi diliyorum :1hug:

Ben 2. aşılamaya başlamak için dr. gittim çok şükür kist oluşmamış. Bu akşam ganal-f 75iğnelerime başlıcam. Artık hakkımızda hayırlısı nasılsa öle olsun :emir_bebek:

Back
X