Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızllar ben yıne asılama olmuyorum spermıyogramda ılerı hareket olmadıgı için senağlama 2 ay ara verın dedı ama ben doktorumu degıstırcem tıp fakultesıne gıtcem ılac raporu cıkartamıyorum ovitirelle dıye catlamamı oldum hayırlısı bakalım zenanım umutsuzluk yok canım bellı olmaz bu pıtırcıkların ne zaman gelecegı a.s

canım zaten normalde Bile aşılama şansımız %15-%20 .. bide ileri hareket yok ise iyice bu olasılık düşer ama sen çalışmalara devam belki Normal yolla olur tatlım..kimbilir :) çatlatmada olduysan walla çalış çalışşş çalışşşşşşşşş :)))
ben umursuz değilim ama nebilim canım benım pek gönül kaptırmak istemiyorum bu aşılamada

Kızlar günaydın hepinize güzel bi hafta geçirmenizi diliyorum :1hug:

Ben 2. aşılamaya başlamak için dr. gittim çok şükür kist oluşmamış. Bu akşam ganal-f 75iğnelerime başlıcam. Artık hakkımızda hayırlısı nasılsa öle olsun :emir_bebek:

cnm hadi hayırlısı yumişler kocaman olurda bebek olarak döner sana umarım

GÜNAYDIN ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAAR.HAYIRLI HAFTALAR DİLİYORUM HEPİNİZE.HER YÖNDEN ŞANSINIZ BOL OLSUN.KUCAKLAR BEBİŞLE DOLSUN:)) BENDE REGL OLUYORUM KAHVERENGİ AKINTILAR BAŞLADI ÇOK SEVİNDİM.1 2 GÜNE KALMAZ TAM ADET OLURUM.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAAAAAAAAAAAAAAAAR.HAYIRLI HAFTALAR DİLİYORUM HEPİNİZE.HER YÖNDEN ŞANSINIZ BOL OLSUN.KUCAKLAR BEBİŞLE DOLSUN:)) BENDE REGL OLUYORUM KAHVERENGİ AKINTILAR BAŞLADI ÇOK SEVİNDİM.1 2 GÜNE KALMAZ TAM ADET OLURUM.

oh ii be meraktan çatladık ayol burdaa nesi var bukızın diye :)))
ama inşallah bu gecikmeye göre ağrın Çok olmaz neşeli bıdığım...

gunaydın herkeze :) insallah tedavileriniz tutarda hepiniz hamiş kalırsınız..
Benim cts transferim oldu hala yumurtalarımda hafif sancılar hissediyorum.. hareket edersem dahAa cogalıyor.. ilaçlar. kist olusumu yapar mı biliyor musunuz?

2 aşılamam ayın 22 de oldum yani bugün 5.gün, ilk günden beri kasıklarım ve belim her an hasta olacakmışım gibi ağrıyo, ilk aşılamada böyle ağrılarım olmamıştı aşılamadan 8 gün sonra falan ağrılarım başlamıştı, bi fikri olan varmı

gunaydın herkeze :) insallah tedavileriniz tutarda hepiniz hamiş kalırsınız..
Benim cts transferim oldu hala yumurtalarımda hafif sancılar hissediyorum.. hareket edersem dahAa cogalıyor.. ilaçlar. kist olusumu yapar mı biliyor musunuz?

YA BİŞE MERAK EDİYORUM YUMURTA TOPALAM İŞLEMİ AĞRILIMI :((
YANİ ANESTEZİ OLMADAN MI BU İŞLEM YAPILIYOR...VE NEKDARA SÜRÜYOR

2 aşılamam ayın 22 de oldum yani bugün 5.gün, ilk günden beri kasıklarım ve belim her an hasta olacakmışım gibi ağrıyo, ilk aşılamada böyle ağrılarım olmamıştı aşılamadan 8 gün sonra falan ağrılarım başlamıştı, bi fikri olan varmı

CNM AYNI GUNDE AŞILAMA OLMUŞUZ BENDE HALA AĞRI FİLAN YOK DENİCEK KADAR AZZ ARASIRA GELİP HEMENCİK GİDİO HİÇÇ ORALI OLMUYORUM BİLE ...
SADECE GÖGÜSLERİMİ ELLEYİNCE UÇLARI ACIYO AMA BUGUNDE ODA GEÇTİ GİBİ ..BENIM 3.AŞILAMAM YA ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETER GİBİ BİŞE OLDUM BEN :roflol:

slm kızlar bişey danışıcam yardımcı olursanız sevinirim aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı bu ay dinleniyorum adet olunca 2. ye başlıcaz eşimin 6 ay önce spermiyogramı sayısı 33milyon ileri hareketliliği düşüktü %15 bu ay sayı 52 mil. ileri hareketlilik %50 olmuş şuan mardindeyim ve sadece tek bir yerde yapılıyo ilk aşılamada hiç memnun kalmadım benim yumurtalar ilaçsız gelişmiyo ben yine iğleri kullansamda aşılama yapmasak olurmu doktor size bırakıyorum dedi ama napıcama karar veremedim yardımcı olurmusunuz

ELALI canım hayırlı olsun umarım bu aşılamada bebişleri beraber kucagımıza alırız öptüm seni

Masluhacım, canım çok teşekkür ederimmŞeniz
Bende o kadar çok istiyorumki inan bebişimi kucağıma almayı, her geçen gün özlemim dahada artıyo. İnşallah ALLAH (cc) hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz.
Bende seni öptüm cnmcımma.s.

Arkadaslar, bugun aşılamamın 3.günü ve az önce beyaz sulu bir akıntı geldi (ayıptır söylemesi) ve hafif belim ağrıyor.hafif adet sancım var . bunlar olagan mı? biraz panik yaptım da :(

arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum. üye oldugumdan beri burdaki yazıları okuyorum ve çok hoşuma gidiyor çünkü benim yaşadıgım şeyleri sizde yaşıyorsunuz.ben ilk aşılamamı 12 mayısta yaptırdım ama tutmadı yarın doktora gidecegim bakalım ne olacak allah bebiş isteyen herkese versin

Arkadaslar, bugun aşılamamın 3.günü ve az önce beyaz sulu bir akıntı geldi (ayıptır söylemesi) ve hafif belim ağrıyor.hafif adet sancım var . bunlar olagan mı? biraz panik yaptım da :(

aynı ağrılar bende de var 2 . aşılama bu, 5.gün bugün, 5 gündür ağrım sızım var. akıntı jeldendir. ilk aşılamada ağrı falan olmamıştı 7-8 günden sonra başlamıştı ağrılar senin kaçıncı aşılama

arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum. üye oldugumdan beri burdaki yazıları okuyorum ve çok hoşuma gidiyor çünkü benim yaşadıgım şeyleri sizde yaşıyorsunuz.ben ilk aşılamamı 12 mayısta yaptırdım ama tutmadı yarın doktora gidecegim bakalım ne olacak allah bebiş isteyen herkese versin

hacercim merhaba. Aynı günde aşılama yapılmışız.Benimde dünden beri karnım felaket ağrıyo adet sancısı sanırım adetime gerçi 4 gün var ama sanırım tutmadı:çok üzgünüm:.Sende üzülme sakın herşeyin hayırlısı allahtan.Sen kaçıncı gün de test yaptırdın acaba

cevap verebilecek birisi yok mu? senağlama

mutluluk arkadaşım korkma telaş yapma aynı şeyleri bende yaşadım.Dr um bana aşılama yapıldığı gün 2 gün yatacaksın dedi yattım ama akıntı baya bi oluyo ve 3-4 gün sonra felaket bel ağrım oldu, kasıklarımda ağrılar oldu hatta göğüslerim öle bi şişti ve acıyoduki anlatamam o yüzden tedirgin olma aşılama yapılanların çoğunda bunlar yaşanıyo.Yanlız kendine dikkat et ani hareketler yapma ağır kesinlikle kaldırma oldumu canım inşallah tutar da hepimiz seviniriz:1hug:

mutluluk arkadaşım korkma telaş yapma aynı şeyleri bende yaşadım.Dr um bana aşılama yapıldığı gün 2 gün yatacaksın dedi yattım ama akıntı baya bi oluyo ve 3-4 gün sonra felaket bel ağrım oldu, kasıklarımda ağrılar oldu hatta göğüslerim öle bi şişti ve acıyoduki anlatamam o yüzden tedirgin olma aşılama yapılanların çoğunda bunlar yaşanıyo.Yanlız kendine dikkat et ani hareketler yapma ağır kesinlikle kaldırma oldumu canım inşallah tutar da hepimiz seviniriz:1hug:

Cok teşekkürler canım insallah herkesin gönlune göre olur.. ,, Fazlasıyla dikkat ediyorum.. senin asılaman tuttu mu peki ?

Back
X