Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar bişey danışıcam yardımcı olursanız sevinirim aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı bu ay dinleniyorum adet olunca 2. ye başlıcaz eşimin 6 ay önce spermiyogramı sayısı 33milyon ileri hareketliliği düşüktü %15 bu ay sayı 52 mil. ileri hareketlilik %50 olmuş şuan mardindeyim ve sadece tek bir yerde yapılıyo ilk aşılamada hiç memnun kalmadım benim yumurtalar ilaçsız gelişmiyo ben yine iğleri kullansamda aşılama yapmasak olurmu doktor size bırakıyorum dedi ama napıcama karar veremedim yardımcı olurmusunuz

ercin arkadaşım iğne olarak gonal-f mi kullanıyorsun.Biliyosun bunların dozları var bence doktor kontrolünde iğnelerini yaptırman senin açından daha sağlıklı olur sanırım.Çünkü bu iğneler zarar da verebiliyo bildiğim kadarıyla.Hamile kalamamandaki sorun nedir canım eşinin sperm sayısı düşük heralde eğer öleyse iğne vurupda normal yolla kalma şansın sanırım düşük gibi.Aslında doktorundan detaylı bi bilgi alsan daha iyi olur bunları doktoruna sorsana canım fisfisfis

Cok teşekkürler canım insallah herkesin gönlune göre olur.. ,, Fazlasıyla dikkat ediyorum.. senin asılaman tuttu mu peki ?

bilmiyorum canım ya ama pekde ümitli değilim.geçen ay 30 unda hastalanmıştım bugün aşılama yapılalı 15 gün oldu bu ilk aşılamam ama karnım dünden beri felaket ağrıyo sanki adet sancısı gibi.Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum.Bazen evde kendim test yapayım diyorum ama sonrada vaz geçiyorum anlıycan kafam çok karışık.İnşallah allah isteyen herkese içindede bana bebiş nasip eder (aminnnnnn) yerimseniben

mutluluk arkadaşım bak ben aşılama yapılınca doktorum bana progestan hapını kulanmamı söyledi taki adet süresine kadar hatta adetim geçse bile ilacı bırakmadan beni ara demişdi. Kulanım miktarı kişiye göre değişiyo ama doktorum bana günde 3 defa ve 2 şer tane almamı istedi bu hap bebek oluşumunu artırıyo ve düşme tehlikesini önlüyomuş.Doktoruna bi sorsaydın keşke canım

bilmiyorum canım ya ama pekde ümitli değilim.geçen ay 30 unda hastalanmıştım bugün aşılama yapılalı 15 gün oldu bu ilk aşılamam ama karnım dünden beri felaket ağrıyo sanki adet sancısı gibi.Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum.Bazen evde kendim test yapayım diyorum ama sonrada vaz geçiyorum anlıycan kafam çok karışık.İnşallah allah isteyen herkese içindede bana bebiş nasip eder (aminnnnnn) yerimseniben

cok iyisin sagol.. İnsallah canım..:) Sana doktorun ne dedi bilmiyorum ama benimki 12.gün test yapıcaz dedi bana.. Sancıları cok kafana takma,olumlu dusun senden guzel haberler bekliyorum.. :)

cok iyisin sagol.. İnsallah canım..:) Sana doktorun ne dedi bilmiyorum ama benimki 12.gün test yapıcaz dedi bana.. Sancıları cok kafana takma,olumlu dusun senden guzel haberler bekliyorum.. :)

o senin iyiliğin arkadaşım kendine çok dikkat et emi hiç bişey yapma bol bol dinlen mümkünse hep yatmaya çalış inşallah tutarda bende teyze olurum:1hug: ahhhhh benim yerimde başkası olsa sabırsızlıktan varya çoktan yapmıştı testi ama ben her 2 ihtimalede hazırladım kendimi herşeyin hayırlısııııııııı yerimseniben haberleşiriz

slm kızlar bişey danışıcam yardımcı olursanız sevinirim aşılama yaptırdım geçen ay tutmadı bu ay dinleniyorum adet olunca 2. ye başlıcaz eşimin 6 ay önce spermiyogramı sayısı 33milyon ileri hareketliliği düşüktü %15 bu ay sayı 52 mil. ileri hareketlilik %50 olmuş şuan mardindeyim ve sadece tek bir yerde yapılıyo ilk aşılamada hiç memnun kalmadım benim yumurtalar ilaçsız gelişmiyo ben yine iğleri kullansamda aşılama yapmasak olurmu doktor size bırakıyorum dedi ama napıcama karar veremedim yardımcı olurmusunuz
İğneyi olcaksan bence aşılamanı da ol.
Aşılama yaptırmayacaksn.İğneyle değil de hapla yumurtalarını geliştirirseniz.İğne hakkınızı azaltmamış olursunuz.İlerisi için.Çünkü devlet belli bir sayıda deneme için karşılar bu ilaçları.O sayıyı geçince hepsini sen ödersin.

Arkadaslar, bugun aşılamamın 3.günü ve az önce beyaz sulu bir akıntı geldi (ayıptır söylemesi) ve hafif belim ağrıyor.hafif adet sancım var . bunlar olagan mı? biraz panik yaptım da :(

Normal canım bunlar.Belki sonradan çatlayan yumurtan olmuştur.Yada başka bi şeyden olmuş olabilir.

İğneyi olcaksan bence aşılamanı da ol.
Aşılama yaptırmayacaksn.İğneyle değil de hapla yumurtalarını geliştirirseniz.İğne hakkınızı azaltmamış olursunuz.İlerisi için.Çünkü devlet belli bir sayıda deneme için karşılar bu ilaçları.O sayıyı geçince hepsini sen ödersin.

benim hapla fazla gelişmiyo gelişsede 1 tane ancak oluyo:çok üzgünüm:
burdaki eczacı bu ilacı istediğimiz kadar alıcağımızı söledi hatta ücretsiz aldık ben burda kimsede duymadım ücretsiz bizimki emekli sandığı ondanmı yoksa doğu olduğu içinmi biz anlamadık

ercin arkadaşım iğne olarak gonal-f mi kullanıyorsun.Biliyosun bunların dozları var bence doktor kontrolünde iğnelerini yaptırman senin açından daha sağlıklı olur sanırım.Çünkü bu iğneler zarar da verebiliyo bildiğim kadarıyla.Hamile kalamamandaki sorun nedir canım eşinin sperm sayısı düşük heralde eğer öleyse iğne vurupda normal yolla kalma şansın sanırım düşük gibi.Aslında doktorundan detaylı bi bilgi alsan daha iyi olur bunları doktoruna sorsana canım fisfisfis

canım tabiki doktor kontrolünde vurunucam kendi başıma yapamam eşimde bi sorun yok sayı iyi ileri hareketliliği düşüktü şimdi oda düzelmiş bende yumurtlama düzensizliği var 2 ayda ancak adet oluyorum ama burda yaptırmakta pek içime sinmiyo oyüzden kararsız kaldım

ecrin00 canım sayılar maşaallah cok guzel artmış acaba ne kullandınız bızımde sayı 22mılyon ılerı hareket 0 biz klomen kullanıyoruz kecı boynuzu pekmezı kürü birde hımm bıde polen katıyoruz pekmeze acaba sız ne uyguladınızda bu kadar güzel sonuc aldınız? a.s.

kızlarrrrr selam.nasılsınız.ne zamandır giremiyorum internete.işler yoğun.yazılara şöle bi bakma fırsatı buldum.
yumuş büyütenler inşallah yumuşlarınız kocaman kocaman olur da bebişler de tutunur.
yeni katılanlar hoşgeldiniz aramıza.
aşılaması tutmayanlar üzülmek yokk.biz burdayız.
yeni aşılama yaptıracaklar hayırlısı olsun.iyi haberleri beliyoruz.
test yapmayı sabırsızlıkla bekleyenler umut verici haberler verirsiniz inşallah bizlere.
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum.

bu arada biliyorsunuz benim ilk aşılamam tutmadı.ama size sormak istediğim bazı sorular var.eşimin sperm testi sonuçları gayet iyiydi.50 milyon çıktı.sende de bi problem yok demişti doktor.aşılamada da spermler yıkandıktan sonra 25 milyon enjekte ettiler.ama tutmadı.ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.sizin bir fikriniz varmı.
ikinci aşılamam haziranın ilk haftası olacak sanırım.şansım varmı sizce.
ayrıca doktor bana coraspin ve bemiks vitamin ilacı verdi.hala hergün 1 er adet içiyorum onları.bu ilaçlar vücudu gebeliğe hazırlamak için faydalı dedi.
son bişey daha.beni gören kilo almışsın diyo.bu iğnelerden falan mı oluyo kilo sizce.bir de sarı renkli akıntım hiç bitmedi aşılamadan bu yana.bir de göğüs ağrım hiç geçmedi.
yorumlarınızı merakla bekliyorum.

ecrin00 canım sayılar maşaallah cok guzel artmış acaba ne kullandınız bızımde sayı 22mılyon ılerı hareket 0 biz klomen kullanıyoruz kecı boynuzu pekmezı kürü birde hımm bıde polen katıyoruz pekmeze acaba sız ne uyguladınızda bu kadar güzel sonuc aldınız? a.s.

canım eşime bol bol ceviz ama taze kabuklu alıp kırdık ve süzme bal ile karıştırdık sık sık yedi bol bol folik asit içeren yiyecekler yedirdim sadece bize deil onlar içinde gerekliymiş yatarken bir kaşık bal yedi malesef keçi boynuzunu yediremedim birde 4 günlük cinsel perhiz yani bunlar işe yaradımı bilmiyom ilkinde cinsel perhiz 2 gündü ama ileri hareketliliğin bu kadar yükselmesine bizde şaşırdık bide eşim sigara filan kullanmıyo yani bunlar inş sizinkide düzelir

selam kızlar 2 yumurtam gelişmiş biri 17 biri 16mm olmuş doktor harşey güzel dedi perşembe aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum bu arada dark orda mısın doktor yarın için ilişki önerdi ben de o zaman aşılama yapıldığı gün sadece bir bçuk günlük perhiz oluyor dedim o zaman bugün ilişki dedi acaba sence doktoru doğru yönlendirmiş miyim ama mantıklı değil mi söylediğim 1.5gün çok az değil mi

selam kızlar 2 yumurtam gelişmiş biri 17 biri 16mm olmuş doktor harşey güzel dedi perşembe aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum bu arada dark orda mısın doktor yarın için ilişki önerdi ben de o zaman aşılama yapıldığı gün sadece bir bçuk günlük perhiz oluyor dedim o zaman bugün ilişki dedi acaba sence doktoru doğru yönlendirmiş miyim ama mantıklı değil mi söylediğim 1.5gün çok az değil mi

hayırlısı olsun canım.dualarımız seninle.bu arada yanlış hatırlamıyor isem vajinismusdun değilmi symslowcum.tüplere bakıldımı senin.benim de bir arkadaşım vardı da ona tüplere bakamadı doktor.aşılama yaparken de anestezi ile uyuttular.senin nasıl oldu.a.s.

ben o sorunu aşmaya çalışıyorum canım sadece hsg çekilirken anestezi almıştım o kadarına da dayanamam yaniaşılamalar normal oluyor birazcık doktoru terletiyorum ama çok yol katettim ben önceleri muayeneyi bile tolere edemiyordum

tüpler de iyi demişti o zaman

anladım canım.yani anestezi ile hsg de çekilebiliyomu.arkadaşım çekilemediğini sanıyodu da.birde hiç kimseyle konuşamıyor o benden başka.çok zor bir durum olduğunu söylüyor.ama senin de aşmaya çalışmana ve bu konuda ilerlemene çok sevindim.
inşallah en kısa sürede bebişini kucağına alırsın.

arkadaşlar merhaba. benim durumum değişti. gonalf ile çok yumurtam büyümüş bugün bakıldı. ileri hareketliliktede problem var. doktor yumurtaları aşılama için harcamayalım dedi, mikroenjeksiyona geçiyoruz. şaşkınım. hayırlısı olsun. bu ileri hareketlilik birinde 0 iken artmış. olabilir mi? CEVAP LÜTFEN

slm arkadaşlar ya bugün aşılama yapılalı 8 gün olduu önceden hiç bu kadar agrım olmamıştı bugün belimde ve kasıgımda çok agrı var bu normalmidir

Merhaba Arkadasım,yerimseniben kendini cok yorma, fazla ayakta kalma veeee moralini yuksek tut Bu durum normal mi? bilmiyorum ama dinlenme sansın varsa dinlen, agrıların biraz olsun azalabilir. :):teselli:

slm arkadaşlar ya bugün aşılama yapılalı 8 gün olduu önceden hiç bu kadar agrım olmamıştı bugün belimde ve kasıgımda çok agrı var bu normalmidir

benımde 1.ve 2.aşılama boyle ağrılarım olmuştu
geçen perşembede 3.aşılamamı oldum 6gun oldu daha ama ağrım yok bu aşılamada sadece vaginamda ve gögüs uçlarımda Bi kaşıntı var :sm_confused:nie oldu anlamadım bide gögüs uçlarımı sadece elleyince hafifce acıyor..

Back
X