Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:kızgın:aaaa aşkolsun zenanım ya hani böle düşünmek yoktu olmazsa olmaz bebişimmm yapma sakın daha çok yolumuz var tatlım ağrıları ona bağlama bazen normal hayatta bile oluyo bu ağrılar hadi tatlışkom topla kendini vee iyi düşünmeye çalış kocaman öpüyorummm:teselli:

cnm haklısında ağrı geldikce cnm sıkıldı

ze-nnan cım akıntın var mı? bende var da??

cnm sarı bi akıntı başladı bugun ama çok az gelio bide ben progestan fitil kulllanıyorum oyüzden akıntım olasada anlayamam.. fitilden dolayı fitil çünkü belli zaman sora birazı geri akıyor..

ze Nancim Lütfen Rahat Ol Inşallah Olucak Hem Olmasa Bile önünde Tüp Bebk Var.karamsarlik Yok Olmamali Hayatimizda Bebeklerimiz Için.

Herkesin Allah Gönlüne Göre Versin şu Mübarek Günde..................

saol cnm senınde cuman mubarek olsun ne bilim ağrı gelince cnm sıkıldı işte

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR a.s.

sanada Cnmm alla bu mübarek gunde herkesin gönlündekini kabul etsin

herkese günaydın
evet canım 2 gün gecikti adetim normalde hep 2 gün önce olurdum.
ilk aşılamamda da olmuştu kist ama hiç gecikmemişti
inşallah bir an önce regl olurum karnım çok şişti ve kasıklarım çok ağrıyor.

ayyyyyyyyyyyyyyyy inşallah bebiş vardır yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba kıslar bende yenı gırdım bugun buraya.bende ılk aşılamam için bugun doktora gıdıcem.bakalım iğne mı ılaçmı verıcek nasıl olcak o kadar heycanlıyımkı 3 yıldır bu anı beklıyordum.umarım guzel sonuçlar alırız hepimiz.bıızım sebebi bilimeyen ınfertılıte.yaşım 27 ne dersınız tutarmı ılk denemede

canım sanada doğum kontrol hapı verdilermi ?bana doktor yazdı ama ben kullanmasam olurmu dedim
ilk aşılamadan sonrada oluşmuştu o zaman hap vermediler ve geçti
doktor kullanmasanda olur deyince bende kullanmadım.

daha öncekilerde progestan vermişti bana doktr ve adetle dağılmıştı.ama bu doktrum vermedi dağılır merak etme 1 2 adetinle dedi.kullanma bencede.bu doktrm bana bu kistlerle bile hamile kalabilirsin dedi hiç belli olmaz dedi.şans tabi

merhaba kıslar bende yenı gırdım bugun buraya.bende ılk aşılamam için bugun doktora gıdıcem.bakalım iğne mı ılaçmı verıcek nasıl olcak o kadar heycanlıyımkı 3 yıldır bu anı beklıyordum.umarım guzel sonuçlar alırız hepimiz.bıızım sebebi bilimeyen ınfertılıte.yaşım 27 ne dersınız tutarmı ılk denemede

hoşgeldin arkadaşım.tedavin hayırlı olsun.inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın.ilk denemde tutan arkadaşlarda var.şansın bol olsun.

hoşgeldin aramıza demeli mi dememeli mi bilemiyorum ama Allah tez zamanda ''bebeğimi büyütüyorum'' forumlarında dolaşmayı nasip etsin, hepimize...:1rolleyes:

arkadaşlar hayılı cumalar hepinize mavi ay ne oldu test yaptırdın mı bu dr bana dinlenme verdi üst üste aşılama yapılmıyormuş inşallah temmuzda 2. aşılamayı başlıyacagım bu sefer tutar inşallah allah isteyen herkese hayırlı ve saglıklı bebişler nasip etsin

benimde Bugun 9.gun Ve Dünden Buyana Adet Olcakmişim Gibi Beliim Kasiklarim Ağriyo Ama Sonra Duruyor 5dk Oncede Sol Kasiğimda Bi Aci Başladi Sanki Iğne Batiyor Yinemi Olmadi :(((((((((((((((

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.Zenannnn cım karamsar olma bak bugün cuma dua et hayırlısı neyse o olsun canım belki tutnuyordur bilemezsinyerimseniben bendede oldu öle şeyler.Ama ben hala test yapmadım sonucu henüz bilmiyorummmmm bugün 19. günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:bbo:

arkadaşlar hayılı cumalar hepinize mavi ay ne oldu test yaptırdın mı bu dr bana dinlenme verdi üst üste aşılama yapılmıyormuş inşallah temmuzda 2. aşılamayı başlıyacagım bu sefer tutar inşallah allah isteyen herkese hayırlı ve saglıklı bebişler nasip etsin

canım benim hakkımızda hayırlısı olsun.Belki bana kızcaksınız ama henüz daha test yapmadım yaaaaaaaa tamda bugün adet günüm aslında geçen ay 30 da olmuştum ama benim adet dönemimde 2 aydır sapıtma var ileri doğru atıyo o yüzdende pek yapmak istemiyorum sanki tutmamış gibime geliyoda ondan yapmıyorum canım:çok üzgünüm:

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.Zenannnn cım karamsar olma bak bugün cuma dua et hayırlısı neyse o olsun canım belki tutnuyordur bilemezsinyerimseniben bendede oldu öle şeyler.Ama ben hala test yapmadım sonucu henüz bilmiyorummmmm bugün 19. günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:bbo:

canım bence sen birazcık abartıyosun gerçi kendin bilirsin ister test yaptır ister yaptırma ama senin yerine biz geriliyoruz

kk ya hoş geldin canım.Umarım dileklerin kabul olur seninde,bizlerinde.Doktorlar ilk aşılama için %15-20 şans veriyolar ama ilkinde tutan arkadaşlarımız da var.Herşeyin hayırlısı moralini yüksek tut.Allah nasip etmişse ilkindede olur sıkma canını:teselli:

canım bence sen birazcık abartıyosun gerçi kendin bilirsin ister test yaptır ister yaptırma ama senin yerine biz geriliyoruz

aslında haklısın canım ama diyorum ya sanki tutmadığını hissediyorum da ondan yapmak istemiyorum.Kan tahlili için dr umu bekliyorum beni adetin 1 gün geçerse ara öle yaptırcaz dedi bende onu bekliyorum işde napim ya :çok üzgünüm:

herkese Hayırlı Cumalar Arkadaşlar.zenannnn Cım Karamsar Olma Bak Bugün Cuma Dua Et Hayırlısı Neyse O Olsun Canım Belki Tutnuyordur Bilemezsinyerimseniben Bendede Oldu öle şeyler.ama Ben Hala Test Yapmadım Sonucu Henüz Bilmiyorummmmm Bugün 19. Günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:bbo:

ya Bence çok Ciddiyim Artik Test Yaptir Yoksada Yok Ama Hamişsen Kullanman Gereken Ilaçlar Var Bence Eğer Bebek Varsa Sen Bebeğine Zarar Verirsin Boyle Stres Yaparak Allah Muhafazaya
Sen Tam Olarak Nezaman Regl Oldun Ve Nezaman Aşilama Oldun Yazarmisin ??

kk Ya Hoş Geldin Canım.umarım Dileklerin Kabul Olur Seninde,bizlerinde.doktorlar Ilk Aşılama Için %15-20 şans Veriyolar Ama Ilkinde Tutan Arkadaşlarımız Da Var.herşeyin Hayırlısı Moralini Yüksek Tut.allah Nasip Etmişse Ilkindede Olur Sıkma Canını:teselli:

Inşallah Arkadaşim O Yuzde Beni Uzuyo Zaten Ama Bakalim Nasip Kismet.kaderimiz Bizi Buralara Getiriyo öyle Degilmi.ya Kislar şimdi Ben Iğne Olurum Dimi Yoksa Ilaçmi Verir Doktor Yumurtalik Uyarici

ya Bence çok Ciddiyim Artik Test Yaptir Yoksada Yok Ama Hamişsen Kullanman Gereken Ilaçlar Var Bence Eğer Bebek Varsa Sen Bebeğine Zarar Verirsin Boyle Stres Yaparak Allah Muhafazaya
Sen Tam Olarak Nezaman Regl Oldun Ve Nezaman Aşilama Oldun Yazarmisin ??

canım ben mayısın 12 sinde aşılama oldum bugün 19.gün. Geçen ay nisanın 30 da adet olmuştum bugün aslında adet günüm ama geçen ayki adetim 2 gün geç olmuştu sanki bu ayda öyle olur gibime geliyor.Test yapmayı bende çok istiyorum aslında ama dr um dediki adetin 1 gün gecikirse beni ara testi öyle yapıcaz dedi.bi kaç gündür karnımda ve belimde çok ağrı var adet ağrısı gibi ve sarı bi akıntımda var anlıycanız beklememin sebebi drumun verdiği süre canım ya.:çok üzgünüm:

Back
X