E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.301
Zenancım merhaba,
Tüp bebek için ilk adımını atmışsın, hayırlı olsun cnm geç olsun güç olmasın :1hug:
Allah büyüktür bi bakmışsın bi mucize olur ve bebişin bu arada gelirr, hayat sürprizlerle dolu
İnsanın gerçekten bi kaç ayda olsa doktorsuz, ultrasonsuz zaman geçirmesi çok güzel olacaktırsırnaşık şey
Bende dün 2. aşılamamı yaptırdım, bugün karın ve bel ağrım var normaldir heralde...
Eğer buda olmassa seninle aynı zamanda dinlenmeye çekiliyoruz cnm bende eylüle kadar ara vermek istiyorum.
Sevgiyle kal cnm:1hug:
Zenannn cım merhaba, rapor için ilk adımı atmışsın... canım hayırlı uğurlu olsun... İnşallah problemsiz bir şekilde raporunu alırsın ve hemen tedaviye başlarsın... bu arada dinlenmek gerçekten hem pisikolojik hemde fiziksel olarak iyi gelecektir sana... Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün... İnşallah ilk tüp denemende bebişlerine kavuşursun canımmm...a.s.
saolun kızlar inşallah ii olur benım İçin allah yolumuzu açık etsin cümlemizin..
ama benım bisüre hastaneden uzak olmam ii Gelicek :) nekadar bi bebek gorduğumde yada bi hamiş Gördüğümde İçim sızlasaa katlanmalı ve bebek Fikrinden uzaklaşmalıyım ..
aşılama için sonuç bekleyen yada aşılama olcak olanlara allah yardım etsin kızlar...
Hepinize bol Şans...