- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.321
kızlar aşılamayla hamile kalanlarda yerleşme kanaması olması gerekiyormu? aşılama ile hamile kalıp yerleşme kanaması olan varmı aranızda illa herkezde olması gerekiyormu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar.Ben bugün Puregona başlıyorum.Dün doktora gittim,baktı ve bu sefer iğne dedi.Puregon 150/gün dozunu verdi.Eczaneye gittik ŞOK ŞOK ŞOK 450 YTL 4 günlük ilaç.Çüş bu kadar pahalı yaw.Tüp bebek yapardık bu şimdiye kadar giden paralar ile.Neyse aldık ne yapalım.Bugün başlayacağım iğneme.İnşallah herşey güzel olur hepimiz için.
slm kızlar bende dün aşılama oldum. ama dr. çok umutsuzdu iptal edecekti aşılamayı ama eşim ısrar ettiği için yaptı ve tutmayacağına inandıığı için de bizden ekstra alması gereken parayı almadı.aşılamada rahim ağzını açtığı için kanaman olabilir korkma demişti. gerçekten kanamam oldu ama bugün bitti. ama hala rahim ağzı o cisimle açıldığı için ağrım var. bize tüp bebek yaptırın aşılamalarla oyalanmayın dedi.benim yumurtalarım çok inatçı çıktı. sonuç olarak tüp bebek için para biriktirmeye ve iyi bir merkez araştırmaya başladık. inş. en kısa zamanda yaptırırız. bende adet olmayı bekliyorum. adet olduğumda tüp bebek yaptırana kadar şu kilolardan kurtulmaya çalışacağım. bir yıldan fazladır tedavi görüyoruz gerçekten çok yoruldum artık. biraz kafamı dinlemek istiyorum. herşeyi bir kenara bırakıp tüp bebek için hem ruhen hem bedenen hazır olmam lazım . hepinize bol şanıs İnş. aşılamalarınız sonuç verir.
hala da ağlıyorum içim kaynıyor sanki mutluluğumu hiç ağlayarak yaşayacağım aklıma gelmezdi,inşallah haftaya değerim iki katına çıkar ve sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir Rabbim sonuç bekleyen herkese bu duyduyu yaşatsın seviçten hıçkıra hıçkıra ağlatsın pozitif sonucunu aldığınızda.bu sitedeki bütünarkadaşlarım hepiniz benim budavamda can yoldaşım olduğunuz Allah hepinizden razı olsun bena yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için hepinize binlerce teşekkür ederim
selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık
selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık
arkadaşlar merhaba,ben 30 mayısta ilk aşılamamı oldum.11.günü test yaptırdım.sonuç 18,61 çıktı şimdi bu ne demek?Bugün 14.gün testi tekrarlıycam.lütfen dualarınız eksik etmeyin.
arkadaşlar merhaba,ben 30 mayısta ilk aşılamamı oldum.11.günü test yaptırdım.sonuç 18,61 çıktı şimdi bu ne demek?Bugün 14.gün testi tekrarlıycam.lütfen dualarınız eksik etmeyin.
ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim yıllardır biriktirdiğini atmışsın ağlayarak, canım benim, eskiden bu kadar değildim, KK le tanışıp sizlerin bu kadar acılarınıza tanık olduktan sonra normal yolla çocuk sahibi olup o çocuklarına bağıran, kızan, bunalan kadınlara karşı içimde nefret duyguları oluşmaya başladı, ALLAHIM HAYIRLISIYLA YAVRULARIMIZI VER BİZE, hepimiz için dualar ediyorum, kimin duası kime kabul olur bilinmez birbirimize dua edelim, Allah evladını sana bağışlasın:teytey: