Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mutluluğun adı yazılıysa bir yerde mutlaka gelip senide bulucaktır inşallah sakın ümidini kaybetme eminim hayat senin içinde güzel süprizler hazırlamıştır ve sende çok mutlu olucaksın inşallah ama lütfen umudunu kaybetme ki umudun olucak bebişinde sıkıca sarılsın annesine ve senin gücünle hayata merhaba dein :asigim:

pitoscum içten mesajın için çok tşk ederim cnm.:1hug:
inşallah dediğin gibi olur tez zamanda umuduma, umutlarımıza kavuşuruz:emir_bebek:
İyiki varsınız canlarım :enbuyukkk:

merhaba kıslar.bugun esımın degerlerını ogrendım ve doktorum esımın degerlerıne gore asılama dedı.sayı 62 mılyon cıktı.hareket oranı %64 buna ragmen doktorum asılama dedı.asılamada deger kac en az kac olmalı?

canım keşke soruna cevap verebılsem ama bilmiyorum benım eşimdende cuma günü alıncak sperm inşallah bizdede bir sorun yoktur heralde aşılaman yakın senin

iyi Akşamlar Arkadaşlar Hepinize.bende Ze Nan Gibi Yazicak Bişeyim Olmadiği Için Arada Gelip Gidiyorum Buraya.herkesi öpüyorum.hepimiz Güzel Mutlu Haberlerimizi Veririz Inşallah.

Canım benım Nasılsın Sende bendensin yazacak bişe hakaten olmuyor ancak yorum yapabiliyoruz.. :)

Canımmmmmmm çok tşk ederimm :1hug:
Arada bi girip bişeyler yazmanda yeter canım kalbinin bizlerle olduğunu biliyorum, çok tşk ederim tekrardannŞeniz
Sende iyi enerji topla, pozitif gir tüp bebek serüvenine canımcımyerimseniben
senii kocccaaamann öpüyorummŞeniz

nedemek Cnm benım ya..kendine Dikkat et nişallah budefa bebiş Gelmiştir sana...

zenancım elalı dark in life serbey bebişko pitos mavi ay nur hayal kırıklığı ve daha ismini sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

amin cnm kendine vebebişe Dikkat et :)

merhaba kıslar.bugun esımın degerlerını ogrendım ve doktorum esımın degerlerıne gore asılama dedı.sayı 62 mılyon cıktı.hareket oranı %64 buna ragmen doktorum asılama dedı.asılamada deger kac en az kac olmalı?

Rosem merhaba yenisin sanırım ...
Eğer spermiyogramda başka Bir sorun yoksa sayı 62 milyon ve %64 hareket iyi ...
başka bi sorun dedim çünkü kimi zaman morfolojide de sorun olabiliyor ozamanda bebiş olamayabiliyor...
Sendede Bir problem yoksa eğer budeğerler ile bide morfoloji iyi ise Normal Yolla bile Olabilir bebiş.. ..aşılamada ise spermler aşılama öncesi yıkandığından şansın dahada artabilir...ama kimizaman doktorlar çokçok olumlu baksada olamayabiliyor Allahın takdiri ilahisi Bu.. umarım herşey gonlunce olur iyi şanslar...yerimseniben

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hepinizi mucksladımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

unutmayın Olurmu ; MUCİZELER HEP VARDIR AMA BİRAZ ZAMAN ALIR yerimseniben

hepinize mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................:asigim:

arkadaşlar merhaba,söylediğim gibi benim kasıklarım sürekli ağrıdı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum arada bende de batma oluyodu.birde ben normalde de çok duygusalımdır,aşılama olduktan sonra da kaç kez ağladım bi bilseniz sebepsiz yere onun için zaten 11.günü test yaptırdım.normalde benim doktorumda adetini bekle demişti ama daha fazla stres yapmaktansa test yaptırdım.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim önce 14.gün testi tekrarlayınca içim biraz rahatladı.rabbim isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın amin...

SLMMM CANLARIMMM NASILSINIZ EPEYDİR GİREMEMİŞTİM YENİ ARKADAŞLARIMIZ HOŞGELDİNİZ ARAMIZA KIZLAR BENİM BU AY İKİNCİ AŞILAMAM OLACAKTI AMA YAPAMADI DOKTOR KİST OLUŞMUŞ TEMMUZU BEKLİYECEGİM BUDA ARTIK ESKİSİ GİBİ BENİ NEDENSE ÜZMÜYO ÇÜNKİ ARTIK ÇOK YIPRANDIM VE NE BİLİM KAFAM ÇOK KARIŞIK CANLARIM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM UMARIM BEBİŞ HABERLERİNİZİ ALIRIZ :nazar:

canım iğnemi kullandın hap mı hangsii kist yaptı sende. bende iğne kullandım 5 yumurtadan 1 tanesi büyüdü. dr. tüp bebek dedi. yumurtalar çok inatçı olduğu için. ama yinede tek yumurta ya aşılama yapıldı boşuna yaptık diye düşünüyor dr. bende öyle düşünüyorum ama eşim çok ısrar ettiği için kıramadı onu.

canım geçmiş olsun bende 2, aşılama oldum .ama hiç umudum yok .bundan sonra tüp bebeğimi geçcen canım .CADIARZU

teşekkür ederim hayır tüp bebek yapmıyo drum yani 3. aşılamadan sonra yaparız diyo benden çok umutlu ama bilmiyorum temmuzda 3. aşılama dedi seninkide umarım olumlu olur iyi şeyler düşün iyi olsun öptüm hayırlı haberler

saol canım inş. herkes olumlu sonuç alır. benim aşılamanın 7. günü şuan karnım ve belimin ağrısıyla uğraşıyorum. içimde hiç umut hiç kıpırtı yok. adet olup bu ağrılardan kurtulmayı bekliyorum yani. sonra uzuuun bir yolculuk bizi bekliyor tüp bebek için.

günaydın kızlarr...bugün bana göre son iğnemi oldum..yarın kontrolüm var bakalım....aşılama günü belli olur yarın

kızlarrrrrrr nabersiniz canlarım.

aramıza yeni katılanlar var sanırım.hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

bebişko olmamış.hiç üzülme canım biz burdayız.o mutlu haberleri de paylaşacağız inşallah birgün.

ggaye çooooooook sevindim tatlım.ilk aşılama süper bişey tutması.bize umut oldun:emir_bebek:.allah hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah.

bende de kist oluşmuş.10 tane ilacım kaldı.bitince ilk kanamada gidicem doktora.2. aşılama için start vereceğiz allahın izniyle.

allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.hadi hepinizi kocamannnnnn öpüyorum.

Kayracım resminle ismini öyle benimsemişimki bi an seni sandım,sırnaşık şey

inşallah cnm 1 hafta sonra size güzel haberler verebilirim bunu inan çok istiyorum:asigim:
cnm sen kaçıncı aşılamanı yaptırıyodun :utangac: inşallah iyi sonuçlar alırsın
sende kendine iyi bak canımŞeniz

canım ya sağol vallaha insanı mutlu ediyo böyle benimsenmek
canım benim 3. aşılamam yapılacaktı ama yine yumurtalarım istenen düzeyde ve kalitede değilmiş onun için bu ay pas geçtik
ben de bunlar la uğraşıyorum bakalım artık hayırlısı
bu ay ben de bişey yok
inşallah senden alırız güzel haberleria.s.

canım ya sağol vallaha insanı mutlu ediyo böyle benimsenmek
canım benim 3. aşılamam yapılacaktı ama yine yumurtalarım istenen düzeyde ve kalitede değilmiş onun için bu ay pas geçtik
ben de bunlar la uğraşıyorum bakalım artık hayırlısı
bu ay ben de bişey yok
inşallah senden alırız güzel haberleria.s.

Olsun canım geç olsun güç olmasın sen üzme kendini inşallah aşılamaya gerek kalmazda bi mucize olur belki kendiğilinden hamiş kalırsın inşallah (amin)
Bakalım benim hakkımdada hayırlısı olsun ama benim açıkcası pek ümidim yok dinlenemiyorum hiç işler epey yoğun herşey tam gaz devam. Bazen diyorum olduktan sonra böylede olur ama bazende acaba dinlensemiydim diyorum. Zamanım böle acabalarla geçip gidiyotatlicadiarzu
seni çokk öpüyorum kendine iyi bakŞeniz

günaydınnn canlaarrrrr herkessiii çokkk öpüyorum bugün daha iyiyim allah tüm sonuç bekleyenlere olumlu sonuçlar nasip etsinnnn:dance:a.s.

merhaba canım ya inan züldüm evet beklemek kolay değil ama sabretmekten başka çaremizde yok inşallah canım buay sende sevinirsin ve inşallah bebişin değil bebişlerin sana merhaba der allah yardımcın olsun:1hug:

saol canım inş. herkes olumlu sonuç alır. benim aşılamanın 7. günü şuan karnım ve belimin ağrısıyla uğraşıyorum. içimde hiç umut hiç kıpırtı yok. adet olup bu ağrılardan kurtulmayı bekliyorum yani. sonra uzuuun bir yolculuk bizi bekliyor tüp bebek için.

canım merhaba ya neden reglini bekliyorsun lütfen deme öyle belki bebişin yoldadır canım regli olmak için degil bebişin için dua et ya karamsarlıgın beni çok üzdü hadi toparla kendini biraz hayat süprizlerle doludur bunu sakın unutma canım allah yardımcın olsuna.s.

Slm Canim Ben Hap Kullandim Igne Hiç Kullanmadim 6 Tane Yumurtam Vardi Fakat Olmadi 5 Tanesi çatlamiş Ama Bi Tanesi çatlamamiş Oda Kist Oluşturmuş Allah Seninde Bebegini Almayi Nasip Etsin Canim Umarim Herşey Iyi Olurr öptüm
Canım kistten sonra da ben kan tahlili yaptırmanızı tavsiye ediyorum.Hele de adetiniz gecikirse.Benim bebeğimi kist diye yok edecekti doktorum.

Daha yedinci gün bu ne karamsarlık.bebeğinin geleceği varsa bile gelmez.Bence sıyrıl bu olumsuz düşüncelerden bebeğini hayal et.hayırlısı olsun senin için.

Sayı da hareketlilik de iyiymiş.sanırım alt sınır 20 milyon(Emin değilim ama)
Eğerki korunmayalı bir yıl olmasına rağmen bebeğiniz olmadıysa bencede aşılamay geçebilirsiniz.Tabi başka bi sorun yoksa.Eğer başka bir sorun varsa önce o halledilmeeli.Bu arada rahim filmi çektirmediysen onu da çektirmelisin.

arkadaşlar merhaba,söylediğim gibi benim kasıklarım sürekli ağrıdı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum arada bende de batma oluyodu.birde ben normalde de çok duygusalımdır,aşılama olduktan sonra da kaç kez ağladım bi bilseniz sebepsiz yere onun için zaten 11.günü test yaptırdım.normalde benim doktorumda adetini bekle demişti ama daha fazla stres yapmaktansa test yaptırdım.sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim önce 14.gün testi tekrarlayınca içim biraz rahatladı.rabbim isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın amin...
GGayeciğim çoooook tebrik ediyorum.Hayırlısıyla kucağına da alırsın umarım.Darısı diğer arkadaşlara da olsun inşallah:

canım iğnemi kullandın hap mı hangsii kist yaptı sende. bende iğne kullandım 5 yumurtadan 1 tanesi büyüdü. dr. tüp bebek dedi. yumurtalar çok inatçı olduğu için. ama yinede tek yumurta ya aşılama yapıldı boşuna yaptık diye düşünüyor dr. bende öyle düşünüyorum ama eşim çok ısrar ettiği için kıramadı onu.

Canım normalde de kadınlar tek yumurtayla hamile kalmıyor mu ki? Eşin gibi düşünüyorum bende.

herkese selamlar........
uzun zamandır yazamamıştım.
sonunda 3.aşılamamıda dün oldum bundanda pek umutlu değilim ama hakkımızda hayırlısı
darkcım umarım herşey yolundadır.yeğenimiz nasıl inşallah seni fazla üzmüyordur.

Back
X