Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet onu kullandım bende.2 toz bir su şeklinde.buzdolabında saklıyosun ve iğne olacağın zamanda buz kasetiyle götüreceksin biliyosun di mi?çok çabuk bozulan bir iğneymiş

kutunun içinde iki şişe olması lazım.bir toz bir su.bana iki kutu iğne aldırmıştı dr.2 toz bir su oalarak vuruldum.neden bilmiyorum...çok zor işimiz yaaa..hele beklemek ,ara ara regl olacakmış gibi belim,kasıklarım ağrıyo.sanırım olmayacak:(

dolaba koymuşmuydun alınca?koymadıysan kullanma onu,ve aşılamana bir gün kala al.bir eczaneyle konuş,şu gün alacağım diye,depodan getirtiyorlar hemen.doktorla konuşacaksınız ya,aşılama yarın yada 2 gün sonra diye,o zaman al.iğne bu,allah korusun

bana doktorum buzdolabının rafında tut demişti bende hemen koydum gelince daha önce farklı bir iğneyide rafta saklamıştım ve o açılmıştı ama ben her ihtimale karsı doktoruma sorarım herkesin belırtisi farklı oluyor o yüzden bebişin varmı anlamıyorsun dimi ama inşalllah canım vardır ve cok mutlu olursun

demiraycım merhabalar bende sana mesj yazacaktım bugün
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar umudunu kaybetme
benim olmadı bu ay aşılama yumişler beni yarı yolda bırakıyo bakalım artık gelecek ay allah kısmet ederse
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız
kendine çok iyi baka.s.

canım benim sağlık olsun her işte bir hayır vardır.
bende hiç ümitli değilim ama üzerimden büyük bir yük kalktı sanki en azından aşılama olayını bitirdik.2 ay ara vermeyi düşünüyorum.
allahım emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah.....

canım benim sağlık olsun her işte bir hayır vardır.
bende hiç ümitli değilim ama üzerimden büyük bir yük kalktı sanki en azından aşılama olayını bitirdik.2 ay ara vermeyi düşünüyorum.
allahım emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah.....

amin amin inşallah canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
doğru diyosun herşeyin hayırlısı
öptüm şekercim kendine dikkat et

Arkdş Slm Bana Bu Ayin 10 Unda Aşilama Yapildi Belim çok Ağriyor Ve Göğslrm Acayip şiş Ve Ağriyor Bazen De Kasiklarim Batiyor Sizce Tutmuş Mudur Ya çok Heyecan Yapiyorum

Arkdş Slm Bana Bu Ayin 10 Unda Aşilama Yapildi Belim çok Ağriyor Ve Göğslrm Acayip şiş Ve Ağriyor Bazen De Kasiklarim Batiyor Sizce Tutmuş Mudur Ya çok Heyecan Yapiyorum

bu belirtileri olup ta tutan da var....tutmayan da.... kendini dinleme, hayatına konsantre ol, umutlu da olma, tedbirsiz de, hayırlısı olsun

Back
X