Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ah arkadaşım benim derdimi sorma arkana bakmadan kaçarsın, tek derdim çocuğumun olmaması değil ki.....:çok üzgünüm:

Lylimleyyy noldu canım yaaa..Anlatmak istersen dinleriz seni canımmm...
Ya bu hayyat hiç bişeyi deert etmeye değmez aslında canım ya üzme kendini sııkma bu kadar:teselli:
Allah yardım cın olsun inşallah tatlımm:1hug:

nasıl olayım arkadaşımm ehh işde biraz daha iyiyim buraya gelince kendimi daha iyi hissediyorum canlarım benima.s.

canım ya iyi ol sen burdaki hekes birbiri için birer umut ışıgı sende kendıne cok dıkkat et canım beklemek emınım cok zordur ama inşallah zafer senin ve bebişinin olur:hooray::dance:

Pitos Cnm önce Ben Sana Bebek Yolundaki Maratonumu Anltyim Sonra Sen Anlat Karşilaştiralim Bi Olur Mu Ben Iki Yildir Evlym 1 Senedir Bebek Istyrz Alti Ay Klomen Ve Pregnly Ile Tedavi Gördm Rahim Filmi çektirdm Hiçbir Sorunum Yokmuş Eşiminde Sperm Tahlilinde Ileri Harktlilik Yüzde Ellinin Altinda Ve Sperm Sayisi 12 Milyon Civrinda Bu Ay 5 Gün Boyunca Gonal F Iğn Vurdum Yumrtlarim Iki Tane Oluştu Ovitral çatltma Iğn 36 Saat Sonra Aşilama Yapildi 12 Milyon Sperm Enjkte Edildi Masa Baş Aşaği Yapildi 20 Dk öle Bekldim Sonra Odada Ayklrim Altina Yastik Kondu 20 Dk öle Bekldim Tek Damla Dişari Akmdi Ağrmda Olmdi

özloş bende 11 haziranda aşılama yaptırdım ama benim tek yumurtam oluştu o da kalitesizmiş dr. tutmaz dedi ama eşim ısrar edince aşılama yinede yapıldı. tüp bebek yaptıracağız bundan sonra.iğnelerle bile oluşmadı yumurta tüp bebekte de ya oluşmazsa, çok üzülüyorum o kadar mutsuzum ki oysa ne kadar güzel hayallerle evleniyor insan değil mi? hele birde sevdiği insanla evlendiğinde ama böyle bir sorunla karşılaşacağımız kimsenin aklına gelmezdi. eşime diyorum ki benim yüzümden çocuğun olmuyor, darılmaca gücenmece yok ayrılalım sende baba ol. oda bana çok kızıyor saçmalama diyor benim üzülmeme çocuğun olmamasından daha çok üzülüyor. Allah'ım hepimize sabır versin bu yolda çok zor bir durummuş, bekarken insan anlayamıyor başına gelince anca anlıyorsun anne olmama olasalığının ne kadar kötü birşey olduğnu,

kızlar herkeste bi yaz durgunluğu hissediyorum sanki, haydi bakalım aşılamalılar morallenecek, dinlenmedekiler çalışacak, evrak koşturanlar canlanacak, tamam mı bu yaz hepimiz hamiş olucaz, TAMAM MIIIIIIIIII

Asli Canim Insan Ister Istemez üzülüyor Ama Senin Eşine Sölediklerin Yanliş Hele Dediğin Gibi Severek Evlenince Inancini Yitirme Inş Tüp Tutar Yüce Rabbim Ol Dedimi Herşey Olur Inşlh Karninda Biran önce O Melek Olur Rabbim Kimseyi Evlat Sevgisiyle Sinamasin Bu Ay Hepimiz Göboşlu Olalim

En Son Yazima Devam Ediyim Aşilamadan Yaklaşik 3 Gün Sonra Korkunç Bir Bel Ağrisi Hala Devam Ediyr Doktrm Bana Bir Gün Sonra Normal Yaşantima Dönebileceğimi Söledi Aşilama Yapldği Gün Ve Sonrasi Iyiidim şimdilerde Annem Bakiyor 10 Dk Bişi Yapiyorsam Yarim Saat Dinlenmek Zorunda Kaliyoru Göğslrimin Ağrisindan Gece Uyuyamiyorum Bi Iştahliyim Bi Canim Bişi Istemiyor Arada Bi şiddetli Ağlama Krizleri Tutuyor Alinganim Ve Kirpiklerim Dökülüyor Ister Istemez Hamilemiyim Acaba Diye Kendimi Yiyp Bitiriyom Belirtiler Böle Siz Bi Cevap Verin Lütfeeeen!!!!!!! Aşlamamin 11. Günü Ayin 25inde Doktrum Adet Olmazsan Test Yap Dedi Sizce şimdilerde Idrarda çikarmi Iki Gün Sonra Evlilik Yil Dönümümüz Ah Bi Süpriz Yapa Bilseydim

kızlar Herkeste Bi Yaz Durgunluğu Hissediyorum Sanki, Haydi Bakalım Aşılamalılar Morallenecek, Dinlenmedekiler çalışacak, Evrak Koşturanlar Canlanacak, Tamam Mı Bu Yaz Hepimiz Hamiş Olucaz, Tamam Miiiiiiiiii

Inşlh Allahim Tüm Istyenleri Hamiş Yapsin Göbişlerimizle Bu Bilgsyr Masasina Siğmayalim Emi

slm arkadaşlar.nasılsınız.umarım herkes iyidir.bende 17-18 haziranda aşılamalarımı yaptırdım.çift aşılama yapıldı.bende beklemedeyim.bu ikinci aşılamamdı.zaman geçmiyo hiç arkadaşlar

merhaba kızlar
eşimin degerleri
hızlı hareketli %40
yavas hareketli 39
yerınde harektlı 11
hareketsiz 10
sizce asılama için degerleri iyimi yardım edin kızlar

Back
X