- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.781
sanki ağrım var bugün,moralim bozuldu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki ağrım var bugün,moralim bozuldu.![]()
Ya çok üzüldüm Ben Inan Bana( Ya Nedesem Boş şuan Ama üzülme çok Ban Benden Bari Destek Al 3tane Olumsuz Aşilam Geçirdim Allah Istediği Zamanda Verecek Cnm Napalim Tedbir Bizden Takdir Allahtan
Bundan Sonraki Adimin Ne Olacak Elalim...
ya canım dur bakalım ufacık bır agrı oldu demek değillki belki yerleşme agrısıdır bır yere uzan ve bol bol dua et şimdi ve sakın inancını kaybetme herkeste belirtiler farklı oluyor biliyorsun hadi canım biraz daha sakin olmaya calış lütfen![]()
sanki ağrım var bugün,moralim bozuldu.![]()
Güzelim hiç sıkma canını bende de dün bütün gün ağrı vardı ama bugün sabah birşey yok perşembeyi bekliyorum ben de test için. Rahat olmamız lazım..süprizzzzz
umut oldun bana,sağol:1hug:senin kaçıncı günün
kkızlar yarın ilk aşılamamı yaptırıcam inşallah cok heyecanlıyım dua edin olurmu
Bugün transferin 10.günü micro yapılmıştı. Ama perşembe bir türlü gelmiyor. senin ne zaman yapıldı.
Bugün transferin 10.günü micro yapılmıştı. Ama perşembe bir türlü gelmiyor. senin ne zaman yapıldı.
canım yumurtalıklarım 16 .14 11 santım olmus dun saat 9 iğnemi oldum yarın 8 de aşılamam yapılcak inşallah dıleklerin için tesekkürlera.s.inşallah ilk aşılamanda zafere ulaşırsın canım..hakkında hayırlısını versin ALLAH.hepimiz için hayırlısını versin.yumurtalar ne kadar olmuş baktı mı,iğneni ne zaman vurduracaksın
sanki aynı zamana denk geliyoruz gibi geliyor bana benim de 9 haziranda yumurta toplama işlemi yapıldı 14 haz transfer. İlkinin heyecanı başka oluyor tabii ben 3 kere yaptırdım ve 3 ü de başarısızdı. Ama için rahat olsun canım inşallah seninkisi tutacak.
canım yumurtalıklarım 16 .14 11 santım olmus dun saat 9 iğnemi oldum yarın 8 de aşılamam yapılcak inşallah dıleklerin için tesekkürlera.s.
ben geçen ayın 27 sinde adet olmuştum,27 sini bekleyeyim öyle yaptırayım diyorum testimi.inşallah isteyen herkese versin ALLAH
Benim de 28 mayıs son adet aynı zamandayız yaaa.
İnşallah allahım bize sağlıklı evlatlar verecek...
Doktorun sana bir gün verdi mi test için???