- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #5.041
KİMSE YOKMUUUUU
:1shok:
ben varım kabul edersen yerimseniben yerimseniben yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KİMSE YOKMUUUUU
:1shok:
slm arkadaşlar bende aşılama yaptıracagım bu ay klomen kullandım yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım bide bu ay çok adet oldum yani kanamam çok oldu bide adetin 7. günü kahverengi akıntım geldi aranızda böyle şeyler yaşayan var mı
İNŞALLAH AŞILAMAN TUTAR CANIM.SANA TAVSİYEM KENDİNİ ÇOK FAZLA DİNLEME.AŞILAMA YAPILDIĞINI UNUTMAYA ÇALIŞ.TABİİHİÇ KOLAY DEĞİL.BÖYLE DİYORUM AMA BAKMA BENİMDE BİR AN BİLE AKLIMDAN ÇIKMAMIŞTI.UMARIM GÜZEL BİR ANNE OLURSUN![]()
sagol canım sen de aşılama oldun galiba umarım hamilesindir
merhaba hanımlar bende aşılama olucam ve çok korkuyorum acı veriyomu?ve bebeğimin olma ihtimali nedir tüp bebek önermedi doktorum bana yardımcı olun lütfenn
vajinal bir akıntıdır sorun olacağını sanmıyorum.selam kızlar asılama yaptıranlara bısey soracagım ben puregon ıgne kullanıyorum yarın kontorulum var 2 3 gundur acayıp akıntım var afedersınız boyle sumuk gıbı yapıskan sızdede olmusmuydu korkmaya basladım benyaa
canım bir tüp bebek yaptırınca %100 tutacağı garantisi mi varmış.2-3 kere tüp bebek yaptıranlar var.Ne kadar pahalı bir tedavi bu sencede öyle değil mi?kızlar merhaba,bazı arkadaşlar bilir benimde çikolata kisti...nedeniyle 1 yıldır bebişim olmamıştı. en son 2 çikolata kistim daha oldu ve gebelik şansım az da olsa her ay biraz düşecek.bunun için dr a aşılama yaptırmak istediğimi söyledddddim. eski dr um da yenisi de aşılama olayını zaman kaybı olarak gördüklerini ayrıca 4-5 aşılama da verilen ücretle rahatça tüp bebek yapııp hiç o kadar strese girip psikolojimi bozmamın anlamsız olduğunu söyledi.. ben şimdi hsg çektirip seneye de tüp bebiş yapmayı düşünüyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
acaba haklılar mı yoksa para tuzağı mı?
saol canım yafisfisfisaşılama tutanda var ama öyle değilmi
ben adet olmayı bekliyorum iğneleri kaç gün kullanılıyo biz şu an izindeyiz 20sinde dönmemiz gerekiyorda kaçgün sürer aceba bilgi verirseniz sevinirim
arkadaslar merhaba.Ben bir ay puregon ve ovitrelle kullandim ama asilama deil normal yollardan denedik ve olmadi ben de coookk uzuldum cunku cookk umutluydum.Herneyse ara verdim ve bu ay tam 28. gunumde hasta oldum ki adet periyodum 31-32 falandir.Acaba bu ilaclar vucutta kaliomu ki sonra yani onun faydasimi bu duzenlilik ve bana bi faydasi olur mu ki acaba.Bu arada bende nedensiz infertilite var.Bi fikri olan ya da ayni seyi yasayan var mi???
Bi de ara veren var mi aranizda?asilama yapacagiz biz de bi kac ay sonra,insallah hayirlisi olsun ve en kisa zamanda hamile kalalimmmmm.
Tabiki bu ilaçların etkisi bi kaç ay daha devam ediyor.Ben 2. aşılamamda tutmayınca ara vermiştim biraz uzun bi ara olmuştu.O arada kendiliğimden hamile kaldım.
İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım.