Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
BENDE BUGÜN 2.AŞILAMAMI YAPTIRDIM.BEKLEME SÜRECİNE GİRDİM.UMARIM HEPİMİZ HAYIRLI HABERLER VERİRİZ SIRAYLA.:emir_bebek:

bende yarın yaptırıyorum 2.aşılamayı.bakalım hayırlısı olur umarım.sanki alıştım artık ömür boyu böyle gidecek hiç hamile olamayacakmışım gibi geliyor.çok üzülmüyorumda arıtk.arsızlaştım mı ne:sm_cool:

ELALI canım peki senin aşılaman tuttumu hamiş kalabildinmi.hangi doktora ve hastaneye gidiyorsun peki bende diyim o zaman 18 olmasını beklesin doktoruma

Canım benim aşılamalarım malesef tutmadısenağlama
Ben marmara üniversitesi hastanesine gidiyorum. 2 aşılamamıda arka arkaya 2 ayda yaptırdım. üçüncü aşılamamı eylül gibi yaptırmayı düşünüyorum bi aksilik olmassa, şu an dinlenmedeyim. Eğer oda tutmassa tüp bebek serüvenimiz başlayacak.
Semoscum doktorun yumurtalarının durumunu daha iyi bilir, belki farklı bi uygulaması vardırCADIARZU onlara güvenmekten başka bi yolumuz kalmıyo, ama kafama takıldı aşılamalar genelde yumurtalar bu büyüklükte olunca yapılıyomuş, benimki neden küçükken yapılıyo diyip fikir almak amacıyla sorabilirsin.
sen nerde yaptırıyosun aşılamanı:uhm:

ELALI bende çevre hastanesinde yaptırıyorum orda başladım işte bu benim ilk aşılamam ben dün bal çörek otu ve tarçın karışımınada başladım oda yumurtaları büyütüyormuş işte ve adaçayı içiyorum onada başladım ama adaçayını yumurtladığım an bırakıcam işte bunları hep bu sitede okudum bugün kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum yumurtam ne kdara büyümüş çatlatma olacakmaı bakalım merak eidyorum. inş. allah hepimizin dualarını kabul eder

ELALI bende çevre hastanesinde yaptırıyorum orda başladım işte bu benim ilk aşılamam ben dün bal çörek otu ve tarçın karışımınada başladım oda yumurtaları büyütüyormuş işte ve adaçayı içiyorum onada başladım ama adaçayını yumurtladığım an bırakıcam işte bunları hep bu sitede okudum bugün kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum yumurtam ne kdara büyümüş çatlatma olacakmaı bakalım merak eidyorum. inş. allah hepimizin dualarını kabul eder

İnşallah ilk aşılamanda meleğine kavuşursun cnm.
Kafana takılan herşeyi doktoruna sor, sevgiyle kal:1hug:

bende yarın yaptırıyorum 2.aşılamayı.bakalım hayırlısı olur umarım.sanki alıştım artık ömür boyu böyle gidecek hiç hamile olamayacakmışım gibi geliyor.çok üzülmüyorumda arıtk.arsızlaştım mı ne:sm_cool:

bak bu olmadi işte.birdaha aklindan öyle şeyler geçirme.mutlaka anne olucam diye düşünmen lazim.bak ben yedi yildir her ay bu sefer hamile kalicam diyorum ve hala daha eninde sonunda mutlaka hedefime ulaşacağim diyorum.sende umudunu yitirme sakin.

Arkadaşlar benim dün aşılamam oldu 10 dak .dinlendim hastanede sonra hastaneden çıkınca hafif kanamam oldu doktoru aradım normal dedi sizdede kanama oldumu acaba. bu herkeste oluyormu sadece bendemi merak ettim cevap yazarsanız sevinirim.HİÇ SANCIM AĞRIM YOK NORMALMİ BU ACABA HERKES SANCIM VAR DİYOR BENDE ŞU AN BİŞEY YOK

arkadaşlar çok acil bi sorum olacak ben 2 ay üst üste aşılama oldum ama sonuç negatifti bu ay iğnelere başlamak ve heyet raporu çıkarmak için ara verdik ama dr yinede yumurta takibini yapalım dedi geçen ayın 8 inde hastalanmıştım ganophen kullandım 22 sinde çatlatma iğnesine gerek kalmadan yumurtalar kendisi çatlamış normal yolla denedik bu ay ama ben daha hastalanmadım test yapmayada korkuyorum ayın 10 unda hastalanmam gerekiyodu sorum şu yumurtalar çatlamışsa gebelik olmadığı takdirde kesin hastalanmak gerekiyo mu biraz uzun oldu ama cvp verirseniz çooookkk sevinirim

arkadaşlar çok acil bi sorum olacak ben 2 ay üst üste aşılama oldum ama sonuç negatifti bu ay iğnelere başlamak ve heyet raporu çıkarmak için ara verdik ama dr yinede yumurta takibini yapalım dedi geçen ayın 8 inde hastalanmıştım ganophen kullandım 22 sinde çatlatma iğnesine gerek kalmadan yumurtalar kendisi çatlamış normal yolla denedik bu ay ama ben daha hastalanmadım test yapmayada korkuyorum ayın 10 unda hastalanmam gerekiyodu sorum şu yumurtalar çatlamışsa gebelik olmadığı takdirde kesin hastalanmak gerekiyo mu biraz uzun oldu ama cvp verirseniz çooookkk sevinirim

drajee meraba bende izmirde oturuyorum hangi doktara gidiyosun memnunmususun sigortadamı? cevap yazarsan sevinirim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum a.s

CANIM 4 GUN GECMIS BENCE BI TEST YAPTIR IHSALLAH HAMISSINDIRa.s.

mrb cnm ben mennan oktaya gidiyorum memnunum sigortada başhekim yardımcısı tavsiye ederim alsancakta muayenehanesi var

hangi hastanede ğörevli ve tlfn verirmisin sen aşılamanı muayehanesindemi yoksa özel hastanedemi yaptı ben aşılama olsaydım muayehanesinde olcaktı oyüzden soruyorum biraz önce internet arcılığıyla bi doktor buldum aradım o özel hastanede aşılama yapıyomuş kafam çok karışık bana yardımcı olursan çok sevinirim canım benim şimdiden teşekkürler
a.s.

hangi hastanede ğörevli ve tlfn verirmisin sen aşılamanı muayehanesindemi yoksa özel hastanedemi yaptı ben aşılama olsaydım muayehanesinde olcaktı oyüzden soruyorum biraz önce internet arcılığıyla bi doktor buldum aradım o özel hastanede aşılama yapıyomuş kafam çok karışık bana yardımcı olursan çok sevinirim canım benim şimdiden teşekkürler
a.s.

cnm tepecik ege doğum evinde görevli ama orda hasta bakmıyo muayenehanesine gidiyorum aşılamamı da muayenehanede yaptı özel hastanede yaptırmadım yani bence özel hastanelere gitme ben özel gazi hastanesine gittim çok pişman oldum resmen hiç bir tahlil yapmadan bana çocuğun olmaz dediler aylarca kendime gelemedim bu dr bütün tahlillerimi yaptı rahim filmi çekti herşey normal dedi bi sorun yok sebepsiz infertilite yani ben memnunum drdan tlf numarası vermek burdan yasak galiba 118den öğrenebilirsin cnm inşallah en doğru kararı verip bi an önce bebişine kavuşursun :emir_bebek:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm dayanamadım gidip test yaptım sonuç pozitif allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese bu mucizeyi yaşatsın ben hala inanamıyorum tam da ümidi kesmişken mucize diye buna denir :teytey::teytey::sm_cool:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm dayanamadım gidip test yaptım sonuç pozitif allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese bu mucizeyi yaşatsın ben hala inanamıyorum tam da ümidi kesmişken mucize diye buna denir :teytey::teytey::sm_cool:

canım tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin.belirtilerin olmuşmuydu kaçıncı aşılamandı yazarmısın lütfen

canım tebrik ederim seni allah kucağına almayı nasip etsin.belirtilerin olmuşmuydu kaçıncı aşılamandı yazarmısın lütfen

cnm teşekkür ederim benim aşılamalarım tutmamıştı bu ay rapor çıkartmak için ara vermiştim hiç aklımda yoktu ama sonunda verdi rabbim önemli olan beyinden silmekmiş bunu anladım ara verdiğim zaman ummadığım anda işte artık hamileyim biliyorum kafana takma demek çok kolay bana herkes kafana takma diyodu ama bunun mümkün olmadığını bilmiyolardı bu insanın elinde olan bişi değil ama arkadaşlar kendinize stres yapmayın ara verin biraz ve en önemlisi bol bol dua edin veeeee şükredin ne durumda olanlar var halimize şükür tedavi olmaya maddi anlamda gücü yetmeyenler var eşleri tarafından destek görmeyenler var biz bi sınavdan geçiyoruz zor bi sınavdan en büyük desteğimiz dualar aslında ve inanmak :sm_cool:

ya cnm yazmayı unutmuşum benim hiç belirtim olmadı aynı adet olcakmışım gibi hissettim sadece günü geçti başka bi belirtim yok tu hala bişi hissetmiyorum

Back
X