Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar merhaba ben bu ay asilama yaptircam aailama ile hamile kalanlar bilgi verebilir mi lutfen icimi rahatlatin 3 bucuk yildir evliyim 2 bucuk senedir olmuyor

Kizlar asilama icin yas tutmasina ragmen evlilikte 3 yili doldurma sarti var diye raporumuz cikmadi ben bu kosulu tup bebek icin var zannediyordum yanilmisim sizde durum nedir
Asılamada öyle bir sart yok ben nisan 2016da evlendim ve dün ilk aşılamamı oldum devlette. Hem de öncesinde klomen vs de kullanmadım direk iğneli aşılama. Hsg kan hormon ultrason spermiyogramda da bisi cıkmadı bizim sebepsiz infertilite

Asılamada öyle bir sart yok ben nisan 2016da evlendim ve dün ilk aşılamamı oldum devlette. Hem de öncesinde klomen vs de kullanmadım direk iğneli aşılama. Hsg kan hormon ultrason spermiyogramda da bisi cıkmadı bizim sebepsiz infertilite
Ben ozele gidiyorum doktorum raporun cikmayacgini soyledi ve igneleri raporsuz almak zorunda kaldim neden oyle oldu acaba

Ben ozele gidiyorum doktorum raporun cikmayacgini soyledi ve igneleri raporsuz almak zorunda kaldim neden oyle oldu acaba
Belki eklediğim listedeki aşılama şartlarına ıymuyorsundur.benim bir çocuğum olduğu için şuanki 2.çocuk tedavimi mesela devlet karşılamıyormuş .onun dışında tüm şartlarım uyuyordu.

Eklentiler

• IMG_7608.webp
    IMG_7608.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 51
ekosem ekosem hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlanır.gündelik haytına devam etmeye oyalanmaya çalış .benimde bugün 8.günüm nedense 2 gün içinde regl olacakmışım gibi bir his var içimde ...

Yaptırmadım kistlerim var, daha önce de miyom ameliyatı olmuştum, doktor kistler yüzünden yumurtan çatlamıyor olabilir dedi İzmir irenbe ve Bursa Acıbadem'den randevu aldık bakalım bi gidip görüşücez
Progerteron testi de yumurta catlamıs mı onu gösteriyor aslında yapılsa daha iyi değil mi

Back
X