- 9 Ocak 2014
- 1.505
- 1.409
- 133
- 35
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.301
Yok canım bence bi yapma biraz daha bekle Sonra benim gibi üzülürsüno zaman benim de 13. gunum
yapsam mı test acaba
ben de cok merak edıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bence bi yapma biraz daha bekle Sonra benim gibi üzülürsüno zaman benim de 13. gunum
yapsam mı test acaba
ben de cok merak edıyorum
olumsuza da alıstırdım kendımıYok canım bence bi yapma biraz daha bekle Sonra benim gibi üzülürsün
Bu ay olmazsa gitmicem canım galiba cunku eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz moral olur bize de. Kafamı dağıtmam lazımolumsuza da alıstırdım kendımı
sen de cok durma uzerınde
bırdahakı denemede tutar insallah
dr a gidecek mısın yenıden
Zaten dr lar da ara verdiriyormus bir ayBu ay olmazsa gitmicem canım galiba cunku eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz moral olur bize de. Kafamı dağıtmam lazım
Hayırlısı olsun ikimiz içinde
Öylemi. Bilmiyordum ara verdirdiklerini. Sagol canım Allah hakkımızda ne hayırlı ise bize onu nasip etsin.Zaten dr lar da ara verdiriyormus bir ay
Ben de olmazsa eylülde yeniden denenecek.
iyi olur tatil , şimdiden iyi eğlenceler
ben de şimdi test yaptım eczaneden alıpÖylemi. Bilmiyordum ara verdirdiklerini. Sagol canım Allah hakkımızda ne hayırlı ise bize onu nasip etsin.
evet bir ay ara verdiriyorlar. sonra yine aynı işlemler devam... ama inşallah gerek kalmaz sizeÖylemi. Bilmiyordum ara verdirdiklerini. Sagol canım Allah hakkımızda ne hayırlı ise bize onu nasip etsin.
İnşallah gerek kalmaz canım hayırlısı olsunevet bir ay ara verdiriyorlar. sonra yine aynı işlemler devam... ama inşallah gerek kalmaz size![]()
ben de yaptım test sımdı ama benım de negatif cıktıÖylemi. Bilmiyordum ara verdirdiklerini. Sagol canım Allah hakkımızda ne hayırlı ise bize onu nasip etsin.
Hayırlısı inşallah canım üzülme sende. Erken yaptık belki de. Bende yarın kan verecem doktorum israrla yap diyor. İnşallah güzel haberler veririz birbirimizeben de yaptım test sımdı ama benım de negatif cıktı
cumayı bekleyıp kan yaptırıcam benım de bugun 12. gun oluyor
Ben de persembe vericem testiHayırlısı inşallah canım üzülme sende. Erken yaptık belki de. Bende yarın kan verecem doktorum israrla yap diyor. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize
Canım bunun ilk asilamasi ikinci aşilamasi tutmama olanağı yok gibi şeylere inanma birinci asilamada da tutan çok kişi var burda biraz doktorların çatlama zamanina denk getirmeleri önemli birde insanın bunyesinin rahat olması psikolojik olarak rahat olmak gereklidirben de olmamıs gibi hissediyorum
ilk aşılamalar hiç tutmuyor
test gunume 3 gun kaldı ama umudurm yok
senın 4 gun kaldı değil mi?
Daha çok erken biraz daha bekle 15 gün dolmadan testler yaniltiyorArkadaşlar 29unda çatlatma 31inde aşılama oldum. Bugün test yapsam ovitrellanınetkisi geçmiş midir. Bugun dengem çok değişik hafif iahal ve karın ağrım var
Beklemek çok zor..Daha çok erken biraz daha bekle 15 gün dolmadan testler yaniltiyor
Bende bekliyorum senin ilk aşılaman mi yoksa ikinci aşılaman mi? Bende ayin 2 sinde oldum asilamamiBeklemek çok zor..
İğneli ilk. Öncesinde klomenle olmuştumBende bekliyorum senin ilk aşılaman mi yoksa ikinci aşılaman mi? Bende ayin 2 sinde oldum asilamami