- 26 Aralık 2016
- 274
- 144
- 33
- 33
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #26.341
Canim selam kusura bakma ama senin doktorun asilama yaparken canlı hücremi bulamamış zaten canlı hücreyi asilama yapıyor niye bunu bu kadar büyütmüş ki onu anlamadım sana asilama olan spermseler canlı olanlar oluler zaten atılıyor temizleniyor moralini bozma eger tutmasa doktoru değiş öne öyle insan hastasının moralini bozar mi ben dün doktora gittim hayatımda memnun kaldığım ikinci doktor sen Çan'ını sıkma bana 1 canlı sperm gerek onu da zaten buluruz dedi Allah büyük bende asilama olucam adeti BEkliyorum isteDün ben de asilama yaptırdım ama doktor moralini epey bozdu... eşimin değerleri düşük çıkmış ileri hareketli motilite %45 sayı 2 milyon doktor çok ümitlenme dedi... zaten moralim bozuk bir de eve geldim barsaklarim aşırı calismaya başladı tuvaletten çıkamıyorum. Hafif kahve rengine dönük bir akıntı sürünü geldi ve kasiklarimda batma var sanırım yumurtlamayi hissediyorum... uyuyamiyorum moralim bozuk hersey üstüste geldi... moralim.bozuluyor sonra diyorum bu bebeğin olmasi için tek sperm hücresi gerekli 2 milyonda bir tane çıkmasın mı? Allahtan ümit kesilmez... ama sonra doktorun sözleri geliyor aklıma daralıyor nefes alamıyorum. .. dertlesmek istedim sizlerle...