Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gittim canım. Çatlatma iğnesi vuruldum sabah 10 gibi. Yarın akşam da aşılama olacak nasipse. Akıntının sebebini bende anlamadım. Bugün 12.günüm benim.
Benim bide yumurtanın olduğu bölgede kasık ağrım var inşallah geliştiği içindir.. benimde bugün 12. gün gece çatlatma olcam cumartesi aşılama inşallah bi aksilik olmazsa. Umarım güzel geçer hayırlı haberler alırız...

Benim bide yumurtanın olduğu bölgede kasık ağrım var inşallah geliştiği içindir.. benimde bugün 12. gün gece çatlatma olcam cumartesi aşılama inşallah bi aksilik olmazsa. Umarım güzel geçer hayırlı haberler alırız...
Hmm aynıyız. Bayrama sevinçli haberlerle girer çifte bayram yaşarız inşallah. Yumurtan kaç mm di senin

Büyüyen yumurtayla beraber akıntı başlıyor benim anladığım kadarıyla zaten çatlayan yumurta yaklaşık 24-48 saat sperm de 48-72 saat kadın vücudunda canlı kalıyor
Akinti olmasi guzel o zamn asilamamin ikici gunundeyim insallh bayarama cifte bayramla girerz bide bisey hissetmiyorm bu normalmi

İnşallah hayırlısı olsun adet gecikmesi olmadan hiç bir belirtiye kapılmamak gerek ben denemeye başladığımızda beri her ay kesin bir belirti yaşadım ama sonuç hep :KK47:
Bazilari ilk hafdadan belirti oldugunu soyluyo banada inandirici gelmiyo.psikolojik olarak oyle oldugunu dusunuyorm ben cunku doktorlar 1 aya kadar hissetmeniz zor diye ama

Back
X